Har du brug for penge til køb af nyt Sonos anlæg? Der er ingen tvivl om at Sonos er både nemt og smart, hvorfor det hurtigt er blevet udbredt i danske hjem. Det giver dig muligheden for at kontrollere musikken 100 % i hele hjemmet, endda med forskellige musiknumre i hvert rum.

Du kan nemt søge lån til Sonos anlæg online, hvor mange udbydere kan hjælpe dig. Prisas har set på dine muligheder for at skaffe finansiering af Sonos. Se med her.

Brug for finansiering af Sonos?

Hvis du har brug for finansiering af Sonos anlægget, vil online udbyderne være den mest enkle vej til penge på kontoen. Du kan sagtens prøve at høre banken, men det er tvivlsomt om de ønsker at yde dig et mindre forbrugslån på 7.000 – 10.000 kr. Men måske kan de tilbyde dig en kassekredit, hvis det kunne være aktuelt?

Alternativt kan du søge gratis og uforpligtende på nettet, hvor du hurtigt får svar og hvor du har mange muligheder at vælge imellem. Med priser fra 1.699,- pr. styk bør +/- 9.000 kroner være tilstrækkeligt til at få højtalere i alle rum. Se hvor du kan låne 9000 online her.

Så smart er Sonos anlægget

Der er mange fordele ved Sonos anlægget som gør det til et godt valg for mange. Vi har samlet en række af de mest centrale fordele du bør kende til lige her, hvor deres audio system adskiller sig fra de øvrige på markedet.

  • Du kan spille forskellige musiknumre på hver Sonos højtaler.
  • Du kan nemt tilkoble/frakoble højtalere i systemet (hvis du vil spille forskelligt musik).
  • Du kan enkelt tilslutte nye enheder løbende.
  • Du får et relativ billigt anlæg til hjemmet.

Hver Sonos Play 1 højtaler kan købes til 1.699,- i skrivende stund, så for 8.000 – 9.000 kr. kan du få et musikanlæg til hele boligen. På den måde kan du få musik i både badeværelse, køkken, værelse og stue. Mulighederne er mange og du kan selv styre, hvordan du ønsker at sammensætte det.

Se også: Søg penge til musikanlæg

Video om den populære Sonos Play 1

Du har sikkert set den før, den populære Sonos Play 1 der findes i mange danske hjem. Den kan enten stå på et værelse eller i flere af hjemmets rum. Det geniale ved den er, at den bliver tilkoblet hele hjemmets system, så du nemt kan tilføje flere løbende. Samtidig har du muligheden for at afspille forskelligt musik i fx. stuen og køkkenet.

Det er perfekt når der holdes fest, når man har besøg generelt eller bare bor flere i hjemmet. Alle med Sonos app’en har mulighed for at sætte i kø, skifte numre og alt andet, som det kendes fra Spotify. Vi har fundet en anmeldelsesvideo, der giver et godt indblik i Sonos Audio systemet.

Der findes andre gode alternativer på markedet, men få virker så stabilt og godt som ovenstående. Vi kan derfor varmt anbefale den til dig, der ønsker en smart løsning i boligen.