Et lån på 130.000 kr. kan bruges til en ny bil, til renovering og møblering af det nye hus, til investering i din egen virksomhed eller noget helt andet. Med et online forbrugslån har du frihed til at bruge pengene, som du vil. Se hvilke lånemuligheder du har online og find det bedste lån på 130.000 kr. for dig.

Her kan du låne 130.000 kr.

Sammenlign udbydere og ansøg helt uforpligtende.

 

Låneoverblikket er en god start

Låneoverblikket er vigtigt og en god start, særligt hvis du skal søge om hele 130.000 kroner. Det er mange penge, hvor selv små renteforskelle kan have en stor indvirkning på de samlede kreditomkostninger.

I vores oversigt finder du selskaber på det danske lånemarked, som tilbyder online lån på 130.000 kr. Den har vi lavet, så du ikke selv skal bruge tid og energi på at finde de relevante finansieringsselskaber. Det er tidskrævende og for mange forbrugere en uoverskuelig opgave. Med oversigten kan du nemt få overblik over markedet og se, hvilke muligheder, du har for at låne 130.000 kr. på nettet.

Du kan sammenligne de forskellige udbydere ved at se på rente, løbetid, aldersgrænse mm.. På den måde kan du nemt og hurtigt udvælge dem du vil ansøge hos.

Hvad koster det at låne 130.000 kr.?

Det er en god idé at være fokuseret på omkostningerne, hvis du vil låne 130.000 kroner. Det er mange penge og selv små forskelle i renten og løbende gebyrer, kan gøre en stor forskel over hele låneperioden.

Prisas.dk giver dig et par låneeksempler, der klarlægger rentens betydning og som kan give dig et overordnet indtryk af hvad det kan koste dig at låne 130.000 kr. Der er dog vigtigt at pointere, du selv skal søge og indhente tilbud, for at vide hvilken rente og omkostninger du kan opnå.

Låneeksempler

Der skal fastlægges en række præmisser for låneeksemplet, før det er muligt at regne på hvad det vil koste. Vi er gået ud fra følgende parametre, omend ting som stiftelsesomkostninger mv. vil være forskellig fra udbyder til udbyder:

  • Hovedstolen: 130.000 kr.
  • Debitorrente: 5 og 7 %
  • Løbetid: 108 måneder (9 år)
  • Stiftelsesomkostninger: 950 kr.

Regner du på disse tal, vil du komme frem til følgende interessante resultat:

5 procent: Kreditomkostninger på 32.128 kroner, tilbagebetaling på 162.128 kr. og en ÅOP på 5,18 % før skat.

7 procent: Kreditomkostninger på 45.335 kroner, tilbagebetaling på 175.335 kr. og en  ÅOP på 7,19 % før skat.

Det interessante består i at forskellen er på hele 13.207 kroner, alt efter hvilken rente du opnår. Det er mange penge du potentielt kan spare.

I dette eksempel kommer du til at spare omkring 1.460 kr. om året i omkostninger, blot ved at opnå en lavere rente. Disse forskelle kan både være mere og mindre udtalt, men der vil ofte være penge at spare, ved at indhente flere tilbud.

Specielt ved større pengebeløb og over lange løbetider, kan der være stor difference i omkostningerne, så gør dit hjemmearbejde ordentligt. Det kan betale sig i længden og du kan vel godt afsætte 30 minutter til processen, hvis det kan spare dig mange tusinde kroner?

Vær prisbevidst – særligt når du skal låne 130.000 kroner

Der er god grund til at være prisbevidst når du skal låne penge, uanset om det er til forbrug, bilen eller finansiering af boligkøbet. I alle tilfælde vil der normalt være tale om store pengebeløb, hvor omkostningerne kan være vidt forskellige.

I låneverdenen er det renten og åop der er udtryk for prisen. Det er her du bør fokusere på at opnå de laveste renter, så du mindsker dine renteomkostninger. I ovenstående låneeksempler kan du se en mærkbar difference på 13.207 kr. og det kunne meget vel være din besparelse, hvis du er prisbevidst.

Det er ikke urealistisk at det kan være forskellen i kreditomkostningerne, på de lånetilbud du indhenter online. Og så er det vel til at overkomme, at ansøge hos fx. 3 forskellige udbydere. Det tager lidt tid, men det er intet i forhold til den mulige besparelse. Samtidig giver det en tilfredsstillende fornemmelse at vide, man rent faktisk har gjort sit hjemmearbejde ordentligt.

Grundtanken bag flere lånetilbud

Du kan læse mange steder på www.Prisas.dk at du bør søge flere steder og indhente flere tilbud. I dette afsnit vil vi forklare grundtanken bag dette og hvorfor det særligt gælder ved lån på 130.000 kr. Det er nemlig ikke kun ved forskellige renter, at der kan være markante forskellige i omkostningerne.

Dit valg af pengebeløb er mindst lige så afgørende for de samlede omkostninger. Med andre ord, jo flere penge du søger om, desto flere penge vil der potentielt set være at spare. Det er blot én af grundene til at du bør indhente flere lånetilbud på 130.000 kroner.

Den anden grund er, at du aldrig kan vide hvem der accepterer din ansøgning eller hvad de kan tilbyde dig. Alle firmaer vil lave en individuel kreditvurdering af dig, inden de vender tilbage. En kreditvurdering du ikke kender udfaldet af på forhånd. Ved at søge 3 steder, frem for 1, vil du optimere dine chancer for at blive godkendt. Du vil endda optimere dine chancer for at finde det billigste forbrugslån på 130.000 kr. online.

Når det så kun tager en 10-15 minutter ekstra, giver det kun ekstra god mening. Det er tid alle har, når der er tale om så store økonomiske beslutninger, der vil påvirke din økonomi mange år fremover. Specielt hvis du kan spare mange tusinde kroner, i form af lavere omkostninger.

Sammenlign og find den bedste løsning

Det er vigtigt at sammenligne udbyderne, fordi der er stor variation i både omkostninger og vilkår hos de forskellige. Først og fremmest kan du sammenligne selskaberne i oversigten for at finde dem, du vil søge hos. Se på renten, gebyrer, mulig løbetid, ansøgningskrav og hvad, der ellers er vigtigt for dig.

Udvælg mindst 2-3 forskellige udbydere og gerne flere, som du vil (og kan) ansøge hos. Du kan indsende ansøgningen i løbet af få minutter på selskabets egen hjemmeside, og det er altid både gratis og uforpligtende at ansøge om et online forbrugslån på 130.000 kr.

Når du har ansøgt, så modtager du dit uforpligtende tilbud inden for kort tid. De fleste udbydere giver dig svar samme dag. Og så er det tid til at sammenligne igen. Nu kan du nemlig se din endelige rente samt alle andre informationer om det lån, selskabet kan tilbyde dig. For at sammenligne tilbuddene bør du se på ÅOP, som angiver den årlige omkostning i procent. Tilbuddet med den laveste ÅOP er det billigste lån på 130.000 kr.

Ansøgningen er nem, enkel og gratis

Det er som sagt helt gratis og uforpligtende at ansøge om et online forbrugslån. Og så er processen samtidig utrolig enkel. Du skal blot sikre dig, at du lever op til de ansøgningskrav, som udbyderen stiller. Det kan være krav til din alder, adresse og økonomi. Find information om kriterierne i oversigten eller på selskabernes egne hjemmesider.

Du ansøger ved at udfylde et skema på udbyderens hjemmeside, hvori du skal angive nogle personlige oplysninger om dig og din økonomi samt angive dit ønskede beløb og løbetid. Det tager kun ganske få minutter at ansøge om et online forbrugslån på 130.000 kr, fordi der ikke kræves særlig mange oplysninger. Og desuden skal du ikke angive, hvad formålet med pengene er.

Husk en god plan for tilbagebetalingen

Selvom det kan virke nemt og hurtigt at låne 130.000 kr. online, skal du huske på at det aldrig er gratis at låne penge. Det er derfor en god idé at have et budget eller en plan for tilbagebetalingen.

Således sikrer du dig, at du faktisk er i stand til at tilbagebetale pengene, og du undgår at komme i problemer med dårlig gæld. Med et realistisk budget kan du også bedre bestemme, hvor meget du kan afbetale hver måned, og således kan du vælge den optimale løbetid for dig.

Læs også:
Lån 18.000 kr.
Lån 19.000 kr.
Lån 24.000 kr.
Lån 160.000 kr.
Lån 175.000 kr.