Når du skal låne 200.000 kr. er det vigtigt at du går efter den billigste løsning. Online bankerne har fair renter og en nem ansøgningsproces. De er blevet et godt alternativ til din egen bank. Vi gør det enkelt at sammenligne udbyderne, så du kan finde det billigste lån på 200.000 kr.

Find et billigt lån på 200.000 kr.

Ansøg gratis og uforpligtende, for at se hvad de kan tilbyde dig.

 

De forskellige udbydere

Vi har lavet en liste over nogle af de online banker, som kan tilbyde dig lån på 200.000 kr.. En af fordelene ved tjenester som Lendo og Lånio er, at de indhenter tilbud fra flere banker, med én ansøgning.

Så frem for du selv skal søge 3-4 forskellige steder, kan du nøjes med blot at bruge dem. Det vil bestemt give dig et godt udgangspunkt. Af andre lånemuligheder som ikke fremgår direkte af listen ovenfor, kan nævnes Bank Norwegian, Express Bank, Ikano Bank og Resurs Bank.

Alle udbydere har fornuftige renteniveauer i den lave ende af lånemarkedet online, hvorfor det vil være gode muligheder. Husk på, at det kræver du søger og indhenter tilbud, for at se præcis hvad de kan tilbyde dig hver især.

Det er vejen til at finde det billigste lån på 200.000. I tillæg vil din rente afhænge af dit valgte beløb, afbetalingstiden og ikke mindst din kreditvurdering. Derfor er det vigtigt, at du altid indsender en ansøgning for at se, hvad udbyderen kan tilbyde dig.

Søg hos flere og spar penge

Du kan spare mange penge på at søge hos flere udbydere og sammenligne dine tilbud. Som du kan se ovenfor, så varierer renten i høj grad mellem de forskellige online banker. Derfor kan omkostningerne for et forbrugslån på 200.000 kr. være enormt forskellige, alt efter hvilken løsning, du vælger.

Det er altid gratis og uforpligtende at ansøge, og derfor kan du med fordel ansøge hos alle ovenstående udbydere. Du kan selvfølgelig også vælge at tale med din bank og høre, om du har muligheden for at låne 200.000 kroner her.

Når du har dine forskellige tilbud, så kan du nemt og hurtigt sammenligne dem ved at se på ÅOP. ÅOP angiver den årlige omkostning i procent, og dermed er det den bedste beskrivelse af, hvad lånet vil koste dig. Ved at finde den laveste ÅOP vil du dermed også altid finde det billigste tilbud for dig.

Du låner 200.000 kr. uden at stille sikkerhed

Vælger du en online bank, så får du den fordel, at du kan søge penge helt uden at skulle stille sikkerhed. Ved et lån i banken vil du normalt skulle stille sikkerhed i form af fast ejendom. Det betyder i praksis, at du kan risikere at miste dette, hvis du ikke skulle magte at tilbagebetale din gæld.

Denne risiko undgår du ved at vælge den online løsning, hvorfor du som forbruger har en større sikkerhed. Prisen for denne fordel (og flere andre) er dog, at du som regel kan forvente en lidt højere rente, end hvis du stillede sikkerhed.

Du bør derfor overveje om du ønsker at gøre dette, i håb om at opnå en lavere rente. Du kan med fordel snakke med din bankrådgiver om dette.