Har du lyst til at blive en del af PRISAS? Vi vil løbende opslå aktuelle stillinger på siden og er altid på udkig efter kloge og energiske hoveder. Så hvis du mener du har en masse viden og erfaring inden for a-kasse, låne -og bredbåndsmarkedet, hører vi meget gerne fra dig.

Du kan altid sende en uopfordret ansøgning, hvis du mener du kan bidrage til vores vækst og udvikling.

Aktuelle jobs

Vi søger en økonomisk uddannet redaktør

PRISAS søger en økonomisk uddannet redaktør, der har en bred og god viden om økonomi, lån og a-kasser, til at vedligeholde og bidrage til nyt indhold på hjemmesiden. Det er afgørende for os at du som skribent har den rette faglige baggrund, så indholdet bliver på et højt niveau, og at du er i stand til at formidle din viden så den er enkel at forstå.

Optimalt set er du uddannet Cand.polit. eller Cand.oecon. men det er ikke et krav. Det afgørende er du har en stor viden på området og brænder for at hjælpe forbrugeren med at vælge de rigtige løsninger. For det er hele essensen ved PRISAS.

Din profil

  • Du er økonomisk uddannet
  • Du er skarp til at formulere dig og levere godt indhold
  • Du har erfaring med WordPress som CMS
  • Du er målrettet og selvstændig

Hvis du har lyst til at ansøge, bedes du skrive til vores rekrutteringsansvarlige Simon Jensen på mailen job@prisas.dk. I ansøgningen bedes du vedhæfte CV og fortælle hvorfor du er den rette til jobbet som redaktør på hjemmesiden.

At arbejde hos os

PRISAS kan tilbyde en meget fleksibel arbejdsplads, med kantine og fri adgang til både frugt, lækkerier og en smart kaffemaskine med friskkværnede bønner. Vi har kontor i København.

Vi er fleksible omkring dine arbejdstider, med muligheden for at arbejde hjemmefra i vist omfang. Lønnen bliver diskuteret alt efter kvalifikationer. Du vil have mulighed for selv at sætte dit præg på initiativer, indholdet og strategien.

Bliv en del af en dansk sammenligningstjeneste i fremdrift.