Har du brug for 12.000 kroner på kontoen, kan du søge om lån via vores oversigt. Vi viser dig hvor du kan låne 12000 kr. på nettet, så du nemmere kan udvælge den bedste løsning for dig.

Her kan du låne 12000 kroner

Ansøg gratis og uforpligtende.

I oversigten har vi samlet de førende udbydere, der tilbyder lån på 12.000 kroner. Du har gode muligheder for at få et godt lånetilbud, hvis du indhenter flere tilbud. Ansøg hos dem du foretrækker og modtag flere tilbud retur. Jo flere steder du søger, desto større chance for at finde den billigste løsning.

Hvis du er over 18 år, ude af RKI og har dansk statsborgerskab, kan du ansøge hos de fleste udbydere på markedet. Det er aldrig til at vide hvem der tilbyder det billigste lån på 12000 kr. og derfor bør du altid indhente flere tilbud.

Sammenlign lånefirmaer og spar penge

Du bør altid sammenlign lånefirmaerne med hinanden, inden du ansøger og igen efterfølgende, når du sidder med tilbud foran dig. Forarbejdet med at søge hos flere firmaer, vil hjælpe dig med at spare penge i form af lavere låneomkostninger.

Alle udbydere vil lave en individuel kreditvurdering af dig som kunde. Du kan derfor ikke regne med, at udbyderen med de laveste vejledende renter, også ender med at være den billigste. Det vil kreditvurderingen og det efterfølgende lånetilbud være med til at afgøre.

Kreditvurderingen bliver lavet ud fra en masse overvejelser, men særligt din alder, indkomst, årsopgørelse og eventuel gæld, kan have en indflydelse. Da det er uforpligtende at udfylde en ansøgning, bør du derfor ikke holde dig tilbage.

ÅOP er central

Når du så har fået indhentet flere lånetilbud, er det ÅOP som er den mest centrale parameter at kigge efter. Det er ÅOP (Årlige omkostninger i procent) der definerer hvilken løsning der er billigst samlet set. Her bliver opstartsgebyrer, engangsomkostninger og øvrige gebyrer medregnet. Det er ikke tilfældet med renten.

Du bør derfor have mere fokus på ÅOP, frem for renten, selvom det er den procentsats du kender bedst.

Vi håber du er blevet klogere på hvordan du finder det billigste lån på 12000 kr. og ikke mindst hvem der kan hjælpe dig med dette pengebeløb.

Hvordan godkender jeg et lånetilbuddet?

Efter du har sammenlignet firmaer og identificeret tilbuddet med den laveste ÅOP, mangler du sidste step i processen, nemlig at godkendte lånetilbuddet. Det gør du efterhånden altid med din digitale signatur online. Du kommer derfor ikke til at modtage breve mv. medmindre du har et ønske om det.

Det hele foregår digitalt, til glæde for begge parter, da det fremskynder processen betydeligt. Godkendelsen hos de fleste udbydere sker ved at du logger på deres hjemmeside med dit NemID, hvorefter du kan gennemlæse og acceptere aftalen.

Det er ligeledes muligt at det sker via en fremsendt e-mail, på lidt samme måde som det kendes fra telebranchen, når du bekræfter en ny mobilaftale. I alle tilfælde sker godkendelsen i hvert fald digitalt og ved hjælp af dit NemID. Dette er med til at spare dig mange timer og dage, da der ikke er ventetid på postmanden.

Alternativer til at låne 12.000 kr. online

Der er altid alternativer og det samme gælder for dig, der overvejer at låne 12.000 online. Dit eget pengeinstitut er det oplagte alternativ, men du har sikkert allerede forhørt dig hos dem. Eller fravalgt dem, fordi det er langt mere besværligt og tidskrævende. Hvis ikke, bør du ringe til bankrådgiveren og høre til mulighederne.

Et andet alternativ kunne være at spørge dine nærmeste, hvis du har et godt forhold til dem. Lån mellem venner og familie er en gråzone og et farligt område, men ikke desto mindre muligt. Penge mellem venner er sjældent godt, så vær varsom med at gå denne vej.

Sidst er det værd at nævne muligheden for at låne 12000 kr. via forhandleren. Det kan være du vil købe cykel, ny iPad eller lignende. I disse tilfælde kan der af og til være mulighed for at optage et lån på 12000 kroner, der hjælper dig med at finansiere købet.

Du skal bare være meget opmærksom på renten og omkostningerne ved disse tilbud. Det er bestemt ikke sikkert at det er billigere, end de løsninger du kan finde hos online udbyderne.