Har du brug for 17000 kroner ekstra på kontoen? Det kan være til alt fra ændringer i boligen, de sidste penge til din brugtbil eller noget helt tredje. Online bankerne er blevet et godt alternativ, med fair renter, når du skal låne penge.

Vi viser dig dine muligheder for at låne 17000 kroner online, så du kan finde den billigste løsning.

Oversigt med lån på 17000 kr.

 

Nem og hurtig ansøgning

Det er blevet nemt og hurtigt at udfylde en ansøgning. Det har det sådan set været i mange år, men efter introduktionen af NemID, er processen lige blevet speedet lidt op.

Som du kan se via billedet herunder, skal du blot vælge lånebeløb og løbetid i formularen, efterfulgt af indtastning af dine egne oplysninger. Herefter sendes ansøgningen afsted og svaret kommer ofte samme dag.

Hvad koster det at låne 17000 kr.?

Det er helt klart en god idé at være prisbevidst og fokusere på, hvad det koster at låne 17000 kr. for du bør ikke gøre det for enhver pris. Det korte svar er, at du er nødt til at indhente tilbud, før du kan se præcis hvilken rente, ÅOP og kreditomkostninger der er gældende.

Når du indhenter lånetilbud bør du særligt fokusere på ÅOP når du skal vurdere hvilket der er billigst, ligesom de samlede kreditomkostninger tydeligt vil fremgå. Her kan du konkret se hvad det koster dig. Husk at være opmærksom på at den månedlige ydelse er på et niveau, der matcher din økonomiske situation, så du ikke kommer til at kæmpe med afdragene.

I oversigten kan du se udbydernes renteniveauer hvilket vil give dig et godt indblik i hvad du kan forvente, ligesom du kan se kreditomkostningerne via de forskellige eksempler. Det er dog kun noget du kan bruge meget vejledende, som på ingen måder er retvisende for, hvad du muligvis får tilbudt. Du kan både ende med at få tilbudt en lavere eller højere rente.

Det er derfor vi altid anbefaler dig at ansøge flere steder, så du giver dig selv det bedste udgangspunkt for godkendelse og lave omkostninger. Mange danskere er vant til at sammenligne priser på computere, tøj mv. Hvorfor ikke gøre det på dit forbrugslån, når det typisk er stedet, hvor du rent faktisk kan opnå de største besparelser. Gør dig selv den tjeneste.

Den store udvikling på lånemarkedet

Lånemarkedet på nettet har været inde i en rivende udvikling de seneste år. Vi har fulgt det igennem en længere årrække og ved derfor hvordan forholdene var for 7-10 år siden. Det kan ikke sammenlignes med de muligheder, renter og fordele du kan opnå som forbruger i dag.

Skulle du låne 17000 kr. dengang vil du højest sandsynligt have fået en langt højere rente og dit udvalg ville være langt dårligere. Dertil kommer at NemID har gjort hele processen mere ligetil og hurtig, da der ikke er samme ventetid på posten. Så på mange måder er ansøgningsprocessen blevet hurtigere, billigere og mere ligetil. Det er de tre helt centrale fordele og områder, hvor lånebranchen online har udviklet sig i positiv retning.

Lån med særlige fordele

Efter at have været inde på udviklingen, er det ligeledes noget relativ nyt at du kan optage lån med særlige fordele. Det kan være mulighed for at sætte afdrag på pause, eller hvor du får et klippekort til dette. Et godt tegn på hvilken retning markedet bevæger sig i, med nye innovative løsninger.

Såfremt du ønsker at låne 17000 kr., men er i tvivl om hvor sikkert du sidder i jobbet eller hvis du er uden job, kunne det være en løsning der var værd at overveje. Man kan hurtigt ende i en økonomiske presset situation og her er muligheden for at pause afdragene, bestemt et stort plus.

Alt i alt, er der sket meget det seneste årti og særligt finanskrisen, har fået firmaerne til at tænke i innovative baner. Det har medført nye løsninger på markedet, der matcher behovene i markedet.

Hvilket lån på 17000 kr. der er det rigtige for dig, vil afhænge af dine behov, men valgmulighederne er mange.