Lån penge

Lån penge online hos flere udbydere, med fornuftige ansøgerkrav og fair renter. Det er billigere end længe, at låne penge på nettet og det er forbundet med mange fordele. Du kan ansøge gratis, uforpligtende og så er godkendelsesraten markant højere end i banken.

Sammenlign og find billigste lån online

Prisas gør det nemt at sammenligne udbydere og finde det billigste lån online. Der kan være store omkostningsmæssige forskellige, fra den billigste til den dyreste løsning. Sammenligning af lån kan derfor spare dig mange penge og kan gøres helt enkelt, via vores oversigt.

Vi anbefaler at du søger hos mindst 2-3  udbydere. Det er helt GRATIS og uforpligtende – ligesom det giver dig større chance for godkendelse.

 

Søg om lån hos flere udbydere

Du bør ALTID gøre dig selv den tjeneste at søge hos flere udbydere på markedet. Du ved aldrig hvem der svarer JA eller hvem der har de laveste renter. Alle ansøgninger vil blive vurderet individuelt ud fra en række personlige faktorer som alder, indtægt, økonomi etc.

Det koster kun din egen tid at søge flere steder og med tanke på du kan spare mange tusinde kroner, vil alt andet være dumt.

Det er vigtigt at understrege, vi kun hjælper dig med at finde de billigste løsninger på nettet. Banklån vil ofte være billigere, men det er ikke altid de godkender din forespørgsel. Her kan online udbyderne være et fornuftigt alternativt i visse situationer.

ÅOP er nøgletallet, du skal holde øje med

Når vi skriver det billigste lån online på denne side, er det vigtigt at forklare, hvordan det identificeres. For mange danskere har for vane at kigge udelukkende på renten, når der skal sammenlignes og vurderes. Det er en fejl du ikke må begå, for det kan lede til forkerte konklusioner.

Det er ÅOP nøgletallet som er helt central i sammenligningsprocessen, da det tager højde for samtlige omkostninger og forpligtelser, for dig som forbruger. Det skyldes, at der kan være forskelle i de løbende gebyrer eller i startomkostningerne. Nogle steder koster startomkostninger 800 kr. andre steder 1.500 kr. Det giver selvsagt en væsentlig forskel, som renten ikke tager højde for.

Du bør derfor holde fokus på både renten og åop når du bruger vores oversigt til sammenligning af lån. Når du efterfølgende modtager flere lånetilbud retur, bør det igen være åop der afgører hvem du vælger. I hvert fald hvis du udelukkende går efter det billigste lån, for der kan selvfølgelig være andre faktorer, der spiller ind.

Anmeldelser og erfaringer

De fleste danskere er enige om at prisen (omkostninger) er det altoverskyggende, når der lånes penge. Det kan dog godt være en god idé at læse anmeldelser og tjekke andres erfaringer, for at blive bekræftet i sin beslutning. Eller som minimum for at vide, hvad man går ind til.

Særligt i tilfælde hvor prisniveauet er meget lig hinanden, kan dette være en god idé. Det er kun dig selv der ved, hvad der er den bedste løsning for dig. Er prisen det vigtigste, bør du huske at se på åop-niveauet.