Lån penge

Lån penge online hos flere udbydere, med fornuftige ansøgerkrav og fair renter. Du kan ansøge gratis, uforpligtende og så er godkendelsesraten markant højere end i banken.

Sammenlign og find billigste lån online

Det er billigere end længe, at låne penge på nettet og det er forbundet med mange fordele.

TRIN 1.

Vælg din kategori

TRIN 2.

Sammenlign tilbuddene

TRIN 3.

Vælg den bedste løsning

Prisas gør det nemt at sammenligne udbydere og finde det billigste lån online.

Der kan være store omkostningsmæssige forskellige, fra den billigste til den dyreste løsning. Sammenligning af lån kan derfor spare dig mange penge og kan gøres helt enkelt, via vores oversigt.

Vi anbefaler at du søger hos mindst 2-3  udbydere. Det er helt GRATIS og uforpligtende – ligesom det giver dig større chance for godkendelse.

Søg om lån hos flere udbydere

Du bør ALTID gøre dig selv den tjeneste at søge hos flere udbydere på markedet. Du ved aldrig hvem der svarer JA eller hvem der har de laveste renter. Alle ansøgninger vil blive vurderet individuelt ud fra en række personlige faktorer som alder, indtægt, økonomi etc.

Det koster kun din egen tid at søge flere steder og med tanke på du kan spare mange tusinde kroner, vil alt andet være dumt.

Det er vigtigt at understrege, vi kun hjælper dig med at finde de billigste løsninger på nettet. Banklån vil ofte være billigere, men det er ikke altid de godkender din forespørgsel. Her kan online udbyderne være et fornuftigt alternativt i visse situationer.

ÅOP er nøgletallet, du skal holde øje med

Når vi skriver det billigste lån online på denne side, er det vigtigt at forklare, hvordan det identificeres. For mange danskere har for vane at kigge udelukkende på renten, når der skal sammenlignes og vurderes. Det er en fejl du ikke må begå, for det kan lede til forkerte konklusioner.

Det er ÅOP nøgletallet som er helt central i sammenligningsprocessen, da det tager højde for samtlige omkostninger og forpligtelser, for dig som forbruger. Det skyldes, at der kan være forskelle i de løbende gebyrer eller i startomkostningerne. Nogle steder koster startomkostninger 800 kr. andre steder 1.500 kr. Det giver selvsagt en væsentlig forskel, som renten ikke tager højde for.

Du bør derfor holde fokus på både renten og åop når du bruger vores oversigt til sammenligning af lån. Når du efterfølgende modtager flere lånetilbud retur, bør det igen være åop der afgører hvem du vælger. I hvert fald hvis du udelukkende går efter det billigste lån, for der kan selvfølgelig være andre faktorer, der spiller ind.

Anmeldelser og erfaringer

De fleste danskere er enige om at prisen (omkostninger) er det altoverskyggende, når der lånes penge. Det kan dog godt være en god idé at læse anmeldelser og tjekke andres erfaringer, for at blive bekræftet i sin beslutning. Eller som minimum for at vide, hvad man går ind til.

Særligt i tilfælde hvor prisniveauet er meget lig hinanden, kan dette være en god idé. Det er kun dig selv der ved, hvad der er den bedste løsning for dig. Er prisen det vigtigste, bør du huske at se på åop-niveauet.

Fordele/ulemper ved lån uden sikkerhed

Der er fordele og ulemper ved de fleste beslutninger og det gælder ligeledes din lånebeslutning. Der er nemlig stor forskel på, om du stiller sikkerhed bag.

Den klare fordel ved ikke at skulle stille sikkerhed, er at du har større frihed som kunde. Har du for eksempel ikke en bil eller et hus, så er lån uden sikkerhed din mulighed for at søge penge online alligevel.

Lån penge uden sikkerhedSamtidig møder du ikke den samme kritiske tilgang og spørgsmål om, hvad du skal bruge pengene til. Selvom det reelt burde være nemmere når man stiller sikkerhed, er virkeligheden ofte en anden.

At søge uden sikkerhed er i mange tilfælde nemmere og hurtigere, end at ansøge om et banklån, hvor du stiller sikkerhed.

Den klare ulempe er, at prisen ofte er højere. Omkostningerne når du låner penge uden sikkerhed er simpelthen højere.

Lån penge online – helt enkelt

Det har aldrig været nemmere at låne penge online. Du kan ansøge på 5-10 minutter og have svaret inden for få timer. Du kan reelt underskrive aftalen samme dag via NemID. Markedet har udviklet sig meget de senere år, hvilket har gjort det ekstremt enkelt og fleksibelt på nettet.

Det er vigtigt du er bevidst om hvad det indebærer. Det er defineret som en aftale mellem en långiver (kreditor) og låntager (debitor). Man forpligter sig som debitor til at tilbagebetale pengene, efter en konkret låneaftale.

Den vil typisk indeholde gebyrer og en rente. Det er renten som er vigtig i mange situationer og her har det en stor betydning, om du vælger med eller uden sikkerhed.

Sikkerheden er nemlig med til at afgøre udbyderens risiko. Vælger du uden sikkerhed vil banken eller lånefirmaets risiko være større og det betaler du for, via en højere rente. Lad dig ikke forblænde af renten, men hold særligt øje med ÅOP (årlige omkostninger i procent).

Den medregner nemlig diverse startomkostninger og gebyrer, der kan udgøre en væsentlig del af dine samlede låneomkostninger. Se mere om at låne penge online i videoen herunder:

Fakta om lån uden sikkerhed

Overvejer du at låne penge uden sikkerhed, kommer her en række centrale fakta om netop denne type. Fakta der bør være interessante for dig som forbruger:

  • Lån uden sikkerhed er den mest udbrede type online.
  • Beløbene kan variere fra 5.000 – 400.000 kr. på nettet.
  • Det er hurtigt at låne penge uden sikkerhed, da du ikke skal fremvise sikkerhed.
  • Der er over 15 udbydere der tilbyder lån uden sikkerhed online.
  • Kravene er typisk at du er mindst 18 år, ikke står i RKI og har en fast indkomst.

Der er mange populære låneformer på markedet og mange af betegnelserne, dækker reelt over det samme. Der er en tendens til at man formålsbestemmer dem, ved fx. at kalde det ferielån eller boliglån.

Prisas.dk har fokus på alle typer på markedet, men vil specielt fremhæve følgende tre typer:

Det er disse tre former som klart flest danskere benytter sig af.

Prisas anbefaler

Markedet er en dynamisk størrelse, så det er altid svært at vide hvilke udbydere der er bedst og billigst. Det er derfor vi anbefaler dig at ansøge hos flere, for at finde frem til den billigste løsning.

Lige nu vil vi særligt anbefale dig Bank Norwegian og Santander Consumer Bank, da det er seriøse og store selskaber med rigtig fornuftige renter. De har renter der starter lavt, hvilket gør dem populære på online markedet.

Dertil kommer at de tilbyder dig lån helt op til 350.000 og 400.000 kroner, hvilket gør at du kan få finansieret det meste. Det eneste du reelt ikke kan få finansieret er dit boligkøb og her får du alligevel brug for landets realkreditinstitutter. Du har med andre ord frit valg på alle hylder hos disse to, da ingen blander sig i formålet bag din ansøgning.

Hvis du kan opfylde deres krav til ansøgere, bør du altid søge hos disse to, suppleret af de andre fra vores oversigt. Husk på det er uforpligtende at søge online.

ÅOP vs. løbetid

Prisas har beskrevet ÅOP længere oppe og vigtigheden må ikke undervurderes. Men hvordan påvirker dit valg af løbetid, den tilbudte ÅOP? Det kan du få svaret på i dette afsnit. Scenariet for mange danskere er, at de ved præcis hvilket pengebehov de har. Det kan være 5.000 eller 50.000 kroner.

ÅOP vs. løbetidDet er sværere at få valgt den rigtige løbetid og det er afgørende for de samlede omkostninger. Når du vælger beløb og løbetid på udbydernes hjemmesider, vil du opleve at ÅOP bliver lavere, jo længere låneperiode du vælger. Det tænker mange fejlagtigt er et positivt signal. Dine årlige omkostninger bliver nemlig lavere, da engangsomkostningerne bliver fordelt ud på flere måneder.

For din rente kan meget vel ende med at blive højere og det gør dine samlede omkostninger i hvert fald med sikkerhed. Du har jo pengene i længere tid og derfor påløber der flere renter. Man kan kort sagt sige følgende:

“ÅOP bliver som hovedregel lavere, jo længere løbetid du vælger, men det gør dine samlede omkostninger ikke.”

Vores bedste råd er derfor at du får valgt en løbetid hvor du kan betale den månedlige ydelse uden problemer og uden at få en presset økonomi. Om det så er på 12, 24 eller 60 måneder er helt op til din egen privatøkonomi.

Alle danskere har hver deres økonomiske forhold og situation, så det er vigtigt at du er opmærksom på dine egne behov, da ingen andre kender svaret på den bedste løsning. Kom i gang med ansøgningsprocessen i oversigten øverst og brug vores råd til at finde det billigste lån uden sikkerhed online. Det kan tage lidt tid at udfylde flere ansøgninger, men det er bestemt tiden værd, for du kan spare dig selv en masse omkostninger.

Lånebloggen

Seneste nyheder & artikler

Beregn lån og kend dine omkostninger

Nogle danskere vælger desværre at låne penge for enhver pris, uanset hvad det vil koste, da man kun har de kortsigtede briller på. Men hvis du vælger at optage et forbrugslån over 2, 4 eller 6 år, gør du klogt i at gennemtænke dine omkostninger grundigt. Der kan være...

Lån til køb af partytelt

Det danske vejr er desværre ikke altid til at regne med, og derfor er det svært at forudsige, om det bliver koldt eller varmt, regnvejr eller sol, når du skal holde din næste havefest. Derfor vælger mange at opstille et partytelt til formålet, så de er sikre på at...

De billigste lånetyper i Danmark

Det kan være praktisk at tage et lån når man står og mangler midler penge. Der er mange forskellige muligheder og nogle passer bedre til forskellige situationer end andre. Går man med overvejelser om at låne penge, er det en god idé at sætte sig ind i de forskellige...

Tips til en bedre privatøkonomi

PRISAS giver dig 10 gode tips til at skabe en bedre og sundere privatøkonomi. Ved små manøvrer og tjek kan der spares mange penge og de fleste danskere undlader et årligt eftersyn, af deres egen økonomi. Vi giver dig råd til hvor du kan sætte ind og husk det er bedre...

Lån penge i 14 – 30 dage

For mange af os kan det være svært at få pengene til at række sidst på måneden. Hvis man har et stramt budget, kan det hele blive væltet af en stor uforudset udgift, som for eksempel en reparation i huset. Der kan man ende i en økonomisk situation, hvor man ikke har...

Krav til forbrugslån

Som låntager har du naturligvis nogle krav og forventninger til det forbrugslån, du vil optage. Men det forholder sig også sådan, at långiveren ligeledes stiller nogle krav til dig som forbruger. Det gør de for at mindske risikoen for, at lånet ikke bliver nedbetalt,...