Online bankerne er blevet et godt og prisvenligt alternativ til landets pengeinstitutter, med en enkel ansøgningsproces og konkurrencedygtige renter. Det er ikke længere sikkert, at din bank tilbyder det billigste forbrugslån på 170.000 kr.

Brug vores oversigt til at sammenligne og finde det billigste lån på 170.000 kr.

Oversigt med forbrugslån på 170.000

Ansøg gratis og uforpligtende.

 

Sammenlign og find det billigste lån

Det et vigtigt at du sammenligner og undersøger dine muligheder, hvis du vil finde det billigste tilbud. For at hjælpe dig på vej, har vi allerede lavet en liste over online udbydere, som tilbyder forbrugslån på 170.000 kr. På den måde kan du kan i løbet af kort tid finde frem til de udbydere, som du vil ansøge hos.

Det behøver ikke at være hverken dyrt, besværligt eller tidskrævende at låne 170.000 kr. Hvis du har en fast indtægt, så kan du optage et online forbrugslån hos mange af de danske online banker. Det er nemt, hurtigt og ikke mindst trygt for dig som kunde.

Værd at vide, inden du låner 170.000

Det er både nemt og hurtigt at optage et online forbrugslån på 170.000 kr, men der findes nogle ting, du bør overveje, inden du ansøger. Det koster nemlig altid penge at låne penge, og derfor skal du være sikker på, at du faktisk har råd til at optage gæld.

Et godt råd er at have styr på din økonomi og have et budget for tilbagebetaling, inden du godkender aftalen. Her får du et par gode tips og informationer om dit forbrugslån.

Indhent flere tilbud for at finde den laveste ÅOP

I oversigten kan du finde information om udbydernes renter og gebyrer og derved finde frem til de billigste. Men du skal dog være opmærksom på, at du først kan se din specifikke rente, når du modtager dit personlige tilbud. Det skyldes, at den afhænger af din økonomi.

Det billigste selskab ud fra renterne i oversigten, er derfor ikke nødvendigvis det, som er billigst for dig. Det er gratis og uforpligtende at ansøge, så du bør altid indsende mindst 2-3 forskellige ansøgninger og sammenligne dine tilbud.

Du kan nemt og hurtigt sammenligne dine tilbud ved at se på ÅOP, som beskriver den årlige omkostning i procent. Tilbuddet med den laveste ÅOP vil være det billigste lån på 170.000 kr..

Brug pengene som du vil

Du har enormt stor fleksibilitet og frihed, når du låner penge på nettet. Der er nemlig absolut ingen krav til, hvad du må bruge pengene til, og du skal heller ikke angive formålet i ansøgningen.

Der er altså ingen forskel på, om du skal låne 170.000 kr. til en ny bil, renovering af boligen eller lignende. Dog anbefaler vi at du ikke søger mere, end du egentlig har brug for, da du så får en unødvendigt stor gæld.

Jo mere du søger om, desto større krav til din økonomi

Kravene for at optage et online forbrugslån er væsentlig lavere end i banken. Når det så er sagt, så er det vanskeligere at låne 170.000 kr. på nettet end 10.000 kr. Udbyderen skal have en form for garanti for, at du er i stand til at tilbagebetale pengene. Generelt skal du bo i Danmark, være fyldt 18 år og ikke være registreret i RKI eller Debitorregistret for at kunne låne penge online.

For de større beløb skal du desuden kunne dokumentere en fast indtægt via lønsedler, årsopgørelse eller lignende. Dem kan du hente online fx. via e-Boks. Hos nogle selskaber er der et krav om, at din årlige indtægt skal overgå et vist beløb, før du kan blive godkendt. Tjek de specifikke krav via oversigten og på udbydernes egne hjemmesider.