Tjeneste til den prisbevidste forbruger

PRISAS er en tjeneste der gør det enkelt at sammenligne lån, bredbånd og a-kasser, så du kan find den bedste løsning, ud fra dine behov. Vi er en service der hjælper dig med at finde de bedste løsninger på nettet. Det gør vi ved at give dig et overblik over mulighederne og hjælpe dig med at gribe beslutningsprocessen an på bedste vis. På Prisas.dk stiller vi viden og guides til rådighed, som forhåbentlig kan være med til at give dig det bedste udgangspunkt som forbruger.

Sådan fungerer vores tjeneste

Prisas.dk er en kommerciel tjeneste, der bliver drevet via kommission fra udbyderne på hjemmesiden. Kommissionen vil typisk ske når du gennemfører en ansøgning eller bestiller et produkt. Det giver os muligheden for at hele tiden at vedligeholde og forbedre hjemmesiden. Vi samarbejder med alle de udbydere der fremvises på Prisas.dk.

Af samme årsag må du ikke forvente at finde det fulde udvalg på hjemmesiden, da der kan være udbydere som ikke er repræsenteret.

Alle oversigter fungerer via et feed med en lang række relevante oplysninger om hver enkel udbyder, så du nemmere kan blive klogere på hver enkel. Vi fralægger os dog ansvaret ved eventuelle fejl i disse, men skulle du opleve noget, må du endelig kontakte os. Oversigterne viser ikke det komplette udvalg af online markedets muligheder, men blot dem vi samarbejder med.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer til Prisas.dk er du altid velkommen til at kontakte os. Send din besked via nedenstående kontaktformular eller på info@prisas.dk. Alle henvendelser vil blive besvaret så hurtigt vi kan.

Vi har åbent mandag – fredag: kl. 10-17.

Lad os høre fra dig: 

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Emne

  Din besked

   

  Hvem står bag?

  PRISAS har eksisteret siden 2013 og er derfor en af de mest erfarne finansielle sammenligningstjenester i Danmark. Vi startede ud med at fokusere på online lån, men har siden tilføjet a-kasser og bredbånd til vores tjeneste.

  Vi har gennem årene opbygget en stor viden og et indgående kendskab til de forskellige brancher og markeder. Det gør os i stand til at vejlede dig og hjælpe dig mod den bedste løsning, ud fra din situation. Specielt via de forskellige oversigter på hjemmesiden.

  PRISAS ApS
  CVR: 36922362

  Kontaktinformation

  E-mail: info@prisas.dk

  Tlf.: 71 74 74 49

  SSL Sikret

  Vi tænker på miljøet

  PRISAS har CO2-neutraliseret vores hjemmeside, da vi ønsker at udvise ansvarlighed og tænke på miljøet. CO2-neutraliseringen er derfor i god tråd med de værdier vi har på sitet.

  Bekræftelsen på vores miljøvenlige tiltag er nedenstående certifikat. Hvis du selv har en hjemmeside, kan vi kun anbefale dig at besøge Ingenco2.dk og gøre tilsvarende. Vi ønsker samtidig at sætte fokus på vores forbrug, hvor vi alle bør gøre en indsats for at begrænse spild i hverdagen.

  CO2 neutral hjemmeside

  Vi tænker på CSR

  Det er ikke kun miljøet der er vigtigt at have fokus på, det samme gælder for CSR. Det er et område der har fået større og større opmærksomhed de senere år, med god grund. Det skal være en glæde at gå på arbejde.

  Det bidrager nemlig til et bedre fællesskab på arbejdspladsen og til at virksomheders aktiviteter i højere grad tager hensyn til miljøet og dets ressourceforbrug.

  Ydermere går vi ind for et sundt arbejdsmiljø, hvor det både er sjovt og spændende at gå på arbejde. Det kræver man skaber de rette rammer og en hverdag man ser frem til.

  Et godt arbejdsmiljø kommer ikke at sig selv, men kræver at der bliver fokuseret på det og skabt de rigtige vilkår for medarbejderne. Det er én af grundene til, at vi er tilmeldt Sundt Arbejdsmiljø initiativet.

  Sundt arbejdsmiljøVi tænker på CSR

  Vi går op i diversitet

  Diversity badgeDer er al mulig grund til at støtte op om kampen for diversitet og mod diskrimination. Ingen fortjener en unfair behandling, blot fordi de er anderledes. Alle fortjener en fair chance og PRISAS er glade for at kunne sætte fokus på mangfoldighed via vores badge.

  Gode ressourcer

  Der findes mange gode hjemmesider inden for a-kasser, bredbånd og lån som du bør kende til. Dels for at vide hvordan markedet fungerer og dels fordi de kan rumme værdifuld information på forskellige måder. Her kommer en række af disse.

  Inden for a-kasser

  • Jobnet – Jobportal for jobsøgende og arbejdsgivere.
  • STAR.dk – Styrelsen for arbejdsmarked og rekruttering, bl.a. med oversigt over danske arbejdsløshedskasser.

  Inden for bredbånd

  • Teleanke.dk – Teleankenævnet hvis du vil klage over dit bredbånd eller mobilabonnement.
  • Tjekditnet.dk – Energistyrelsens tjeneste til at tjekke bredbåndsdækning og de mulige udbydere i dit postnummer mv.

  Inden for lån