Det kan ske at du har brug for penge på kontoen, til at finansiere det du mangler. Hvis du har brug for et lån på 13.000 kr. kan du søge det flere steder på nettet. Lånefirmaerne online er blevet populære, fordi de tilbyder en hurtig og enkel proces.

Sammenlign firmaer og find et lån på 13000 kr. til en lav rente.

Find et forbrugslån på 13000 kr.

Sammenlign udbydere og ansøg helt uforpligtende.

 

Dine mange muligheder

Når du søger efter lån på 13000 kroner online, har du et bredt udvalg som forbruger. Det er kun positivt, da det styrker dine chancer for at finde en billig løsning.

Du skal blot huske på det er helt uforpligtende at ansøge, så vær ikke bange for at gøre det hos flere. Kun derved er du sikker på at finde en af de bedste tilbud på markedet. Her er de firmaer, hvor du kan låne 13000 kr. eller mere:

 • DER Privat Finans
 • L’EASY
 • Bank Norwegian
 • Ekspres Bank
 • Santander Bank
 • Ikano Bank
 • Resurs Bank
 • Basisbank
 • Facit Bank
 • Modus Finans
 • Fokuslån
 • Lånio
 • Simbo

Du har altså et bredt udvalg med over 10 forskellige finansieringsselskaber. Det giver dig gode chancer for at blive godkendt og for at finde et godt forbrugslån på 13000 kr. Du bør bare altid huske på, at udbyderne har forskellige krav og vilkår, som er gode at kende til.

Sæt dig derfor nærmere ind i forholdene, inden du vælger de 2-3 selskaber du vil ansøge hos.

Se også vores oversigter med nærliggende pengebeløb? Lån 12000 og lån 14000

Hvad skal jeg være bevidst omkring?

Det er en stor økonomisk beslutning at låne 13000 kr og derfor er der en række aspekter du bør være bevidst omkring. Kendskab til aspekter så du undgår at træffe en forkert beslutning:

 • Online firmaerne blander sig ikke: Lånefirmaerne på nettet blander sig ikke i hvad dine penge bruges på. Netop derfor har du et større ansvar for at være kritisk som forbruger. Sørg for at fomålet er fornuftigt og at du er indforstået med lånets konsekvenser for din økonomi, de næste 12, 36 eller 72 måneder.
 • ÅOP vigtigere end renten: ÅOP er et udtryk for de samlede omkostninger og det bør du holde skarpt øje med, når det billigste tilbud skal udvælges. Her er renten sekundær.
 • Lav en plan for tilbagebetalingen: Uden en plan for hvordan pengene skal betales tilbage, kan du fx. ende med at vælge en forkert løbetid. Eller at vælge det forkerte lånetilbud. Få klarhed over dit budget og hvordan pengene kan afdrages rettidigt.
 • Du skal ikke stille sikkerhed: Når du ansøger på nettet, skal du ikke stille sikkerhed bag ved lånet. Det fordrer en markant lettere ansøgningsproces, men kan gøre renten lidt højere.

Sammenlign og find det bedste lån på 13.000 kr.

Der findes mange muligheder i dag, når du skal låne 13.000 kr. Derfor er det vigtigt, at du bruger tid på at undersøge og sammenligne de forskellige udbydere, før du optager et lån. Vi hjælper dig med at blive klogere på processen, så du kan finde det bedste og billigste lån på 13.000 kr. ud fra din situation.

Krav du skal opfylde for at låne 13000 kroner

For at blive godkendt til et lån på 13.000 kr. skal du opfylde nogle krav. Selvom kravene for et forbrugslån ikke er høje, så er der nogle visse grundelementer, der gælder for stort set alle udbydere. Det gælder følgende tre krav:

 • Du skal være fyldt 18 år
 • Du skal have dansk statsborgerskab
 • Du må ikke være registreret i RKI

Ofte er dette de eneste krav for at låne 13.000 kr. Du kan dog komme ud for, at nogle udbydere har sat en højere aldersgrænse på eksempelvis 23 år for deres egen sikkerheds skyld.

I enkelte tilfælde kan der også være krav om, at du kan dokumentere en fast indkomst – og evt. af en vis størrelse. Dette er dog typisk ikke nødvendigt for beløb af denne størrelse, men vil som regel optræde som krav ved højere beløb. Derfor kan selv arbejdsløse, pensionister eller studerende altså have mulighed for at kunne optage et lån på 13.000 kr.

Gode tips inden du ansøger

Det er aldrig en god idé at vælge det første tilbud, du får. Der er nemlig stor forskel på pris og vilkår hos de forskellige udbydere, og derfor bør du altid sammenligne flere tilbud, før du vælger. Det behøver faktisk ikke være så tidskrævende eller vanskeligt at gøre. Her på siden kan du nemlig få overblik over dine muligheder, og så udvælge dem der passer for dig.

Husk på, at hver ansøgning vurderes individuelt og dit tilbud udregnes baseret på dette. Så når du skal optage et forbrugslån, så skal du ansøge for at kunne se dine personlige vilkår og priser. Det er gratis og uforpligtende at ansøge, og det tager ikke meget ekstra tid at søge hos tre end hos én. Du kan med fordel følge disse trin for at finde det bedste lån for dig:

 1. Find minimum 2-3 udbydere, der dækker dine behov, og hvor du samtidig kan møde op til kravene
 2. Send en gratis og uforpligtende ansøgning og få svar i løbet af få minutter
 3. Gennemlæs dine tilbud for at se vilkår, renter og gebyrer
 4. Sammenlign tilbuddenes ÅOP for at finde det billigste for dig
 5. Godkend aftalen online med Nem-ID

Inden du ansøger skal du forberede dig godt. Det er nemlig vigtigt, at du har styr på din økonomi og har lagt et grundigt budget. På den måde kan du bedre afgøre, hvor meget du egentlig har brug for at låne, og hvor hurtigt du kan afbetale lånet igen. Her er fire god råd, før du ansøger om et forbrugslån på 13.000 kr.:

 • Vær realistisk omkring, hvor meget du har brug for at låne
 • Lån aldrig mere, end du egentlig har behov for
 • Læg et omhyggeligt budget og medregn afbetalingen
 • Vælg et passende månedligt afdrag, der matcher din økonomiske situation

Det bør aldrig være en spontan beslutning at søge penge, og du skal huske på, at de skal betales tilbage igen. Følger du ovenstående råd og tidligere beskrevne fremgangsmetode, så er du rigtig godt på vej til at få et fornuftigt og ansvarligt forbrugslån, der passer til dig og dine behov.

Husk at gennemse lånevilkårene grundigt

Når du underskriver en låneaftale er det bindende. Derfor skal du gennemlæse aftalen nøje og se, hvilke vilkår, der gælder. Sørg derfor for altid at læse hele aftalen igennem, så du ikke overser skjulte vilkår eller betingelser.

Du skal særligt lægge vægt på ÅOP, altså den årlige omkostning i procent. Denne angiver nemlig de samlede årlige omkostninger i løbet af lånets løbetid, og dette giver et retvisende billede af, hvad det egentlig koster dig. Ser du kun på renten risikerer du at overse dyre gebyrer eller lignende, og det kan få tilbuddet til at fremstå billigere, end det egentlig er.

Ansøger du om flere lån med samme løbetid og beløb, så vil du altid kunne regne med, at tilbuddet med den laveste ÅOP er den billigste for dig. Alligevel bør du dog også læse resten af aftalen igennem, så du er sikker på at få det hele med.