Har du brug for 175.000 kr. til at finansiere store ændringer i hjemmet, købet af en ny bil eller noget helt tredje? Der kan være mange gode formål, men hvor banken ikke ønsker at tilbyde dig et forbrugslån. Eller hvor du ønsker at undersøge alternativerne til banken. For med lave renter der starter under 5 %, er det blevet muligt at finde billige lån online.

Lån på 175.000 kroner

Når du skal låne 175.000 kr. online, vil du opleve at det er markant nemmere end i banken. Du skal ikke svare på en masse spørgsmål om formålet og så skal der ikke stilles sikkerhed. Du kan altid søge helt uforpligtende og gratis.

 

Søg lån på 175.000 gratis og uforpligtende

Der kan skrives mange linjer om forskellene mellem online udbyderne og banken. Én af dem er, at det er langt nemmere at indhente tilbud fra forskellige udbydere, når det billigste lån på 175.000 kr. skal findes. Dette fordi ansøgningsprocessen er langt mere ligetil. De fleste der har prøvet at indhente flere boliglånstilbud ved, at det er en lidt mere langhåret og tidskrævende affære.

Du kan søge gratis og uforpligtende, som i banken, men svaret kommer allerede inden for 3 hverdage. Dertil beder de om markant færre informationer, hvilket gør det mere simpelt at få undersøgt prisniveauet og de aktuelle udbydere.

Det er af samme grund, at Prisas.dk altid anbefaler dig at indhente flere lånetilbud. Vi ved godt du kun skal bruge et forbrugslån på 175.000, men det hjælper dig med at finde den bedste og billigste løsning.

At låne 175.000 online vs. banken

Der er mange danskere der ser banken og online firmaerne som de to primære muligheder, når der skal lånes 175.000. Men hvad er egentlig deres forskelle? Dem har vi set nærmere på her.

Online vil du altid låne 175.000 uden sikkerhed, mens du i højere grad har muligheden for at stille sikkerhed i banken. Det kan have sine fordele, da det typisk fordrer lavere renter. Omend det betyder, at du stiller din bolig eller bil som garanti.

Online kan du søge og få svar inden for 3 hverdage. I banken er det markant sværere at vide og vurdere, hvor lang svartiden er. Det afhænger sikkert også af hvilken bank og bankrådgiver du har. De fleste vil dog være enige i at forbrugslån i banken ikke er helt så ligetil, bl.a. fordi de behøver mere materiale og stiller mange flere spørgsmål.

Sidst er det værd at nævne omkostningerne, for som udgangspunkt vil banken være billigst, men det er ikke længere en selvfølge. Vi har allerede nævnt de attraktive renteniveauer der er kommet på online lånemarkedet. I visse tilfælde kan du derfor gøre klogt i at undersøge priserne begge steder. Det vil i hvert fald ikke koste dig andet, end en smule tid.

Alternativerne på nettet

Hvis du mod forventning ikke finder det du søger, via udbyderne i vores oversigt, er der ofte alternativer og andre veje at gå. To af de gode alternativer på nettet, finder du i form af Coop Bank og Ekspres Bank. Begge med fornuftige renter og med muligheden for at lån op til 175.000 kroner.

Så der bør være muligheder for enhver, hvis du ellers gør en indsats for at finde den billigste løsning.