Vil du låne 85000 kr. online? Så kan du optage et forbrugslån, hvor ansøgningsprocessen er nem og ligetil. Vi hjælper dig med at få overblik over markedet, så du nemmere kan finde det bedste lån på 85.000 kr. til dine behov.

Lån 85.000 kr. online

Ansøg 100% gratis og uforpligtende

Ved at undersøge markedet og sammenligne de forskellige tilbud kan du spare mange penge. Vi har samlet en liste over hvor du kan søge lån på 85.000 kr. online.

Gode råd når du søger lån på 85000 kr.

Vi vil gerne give dig en række gode råd med på vejen, inden du vælger at ansøge og sige JA til et tilbud. Anbefalinger og tips der gerne skulle hjælpe dig godt igennem hele processen.

 1. Giv dig selv det bedste udgangspunkt – køber du bare din computer, det første sted de har den på lager? Eller tjekker du hvor du finder den til laveste pris? Du gør sikkert det sidste og det samme bør gøre sig gældende, når du søger lån online. Gør dit forarbejde ved at søge 2-3 steder, så du giver dig selv det bedste udgangspunkt. Dels for at blive godkendt og dels for at få en fornuftig rente. 85.000 kroner er mange penge, så der vil være væsentlige forskelle i kreditomkostningerne.
 2. ÅOP, et centralt nøgletal – Mange danskere forfalder til at fokusere på renten, da det er den velkendte procentsats, men ÅOP er langt vigtigere. Et centralt nøgletal, når du skal identificere det billigste lån på 85000 kr. Husk derfor at vælge ud fra den laveste ÅOP-sats, frem for den laveste rente.
 3. Den individuelle kreditvurdering – alle udbyderne vil foretage en individuel kreditvurdering når du har søgt, så hvis du bliver afvist kan du derfor forvente, at det er årsagen. Din privatøkonomiske forhold har simpelthen ikke levet op til deres krav og forventninger. Selvom kreditvurderingen er individuel, skal du på ingen måde tage en afvisning personligt. De kigger udelukkende på de tørre facts, så som hvad du tjener, din alder, boligforhold og betalingshistorik.
 4. Du kan altid sige nej – det er altså langt fra sådan, at du er forpligtet til noget, bare fordi du har udfyldt en ansøgning eller to. Hvis du søger om 85000 kr. et par steder og ikke modtager tilfredsstillende tilbud og renter retur, er du altså i din gode ret til at afvise dem. Du skal derfor ikke være bange for at undersøge mulighederne, selvom du er i tvivl om, hvor vidt du ønsker at benytte dig af dem.

Et godt alternativ til banken

Selvom online forbrugslån i mange tilfælde kan være dyrere end lån i banken, så er renten faktisk blevet enormt konkurrencedygtig. Samtidig opnår du en række andre fordele ved at låne 85000 kr. online frem for i banken.

Vi skal selvfølgelig ikke fraskrive muligheden for at skaffe de 85000 kr. i banken. Det er en helt oplagt mulighed for mange, da det er både trygt og billigt. Dog er det langt fra alle, som kan anvende dette alternativ.

For det første er der noget strengere krav til din økonomi og budget. For det andet varer hele processen meget længere tid i banken og derfor kræver denne løsning, at du kan vente op til flere uger på dine penge.

Et online forbrugslån er derfor et rigtig godt alternativ for dig, som ikke kan blive godkendt, eller som skal bruge pengene her og nu. Det er nemt, hurtigt og selvfølgelig helt trygt. Samtidig behøver du ikke stille sikkerhed i form af fast ejendom, hvilket betyder, at lånet er forbundet med en mindre risiko for dig som forbruger. Sidst, men ikke mindst, så er der ingen krav til, hvad du kan bruge pengene på. Du kan altså låne 85000 kr. til lige det, du vil, uden at nogen skal kende til formålet med pengene.

Sammenlign dine tilbud

Som sagt er det enormt vigtigt at sammenligne udbyderne, når du skal låne 85000 kr. Og har du muligheden for det, så kan du med fordel sammenligne både tilbudet fra banken og dine online udbydere.

Det er altid gratis og uforpligtende at ansøge om et online forbrugslån på 85000, og det kræver kun få minutter af din tid. Derfor bør du også altid indsende minimum 2-3 forskellige ansøgninger.

Når du modtager dine tilbud, så kan du sammenligne dem for at udvælge det bedste. Du finder det billigste tilbud ved at se på ÅOP, som står får Årlig Omkostning i Procent. Denne værdi inkluderer den årlige rente samt alle gebyrer og øvrige omkostninger. Derfor er det den bedste beskrivelse af, hvad det egentlig koster dig. Gå derfor efter den laveste ÅOP for at finde det billigste tilbud for dig.

Lån 85.000 kr. med omtanke

Hvis du ikke har sit dig ordentligt ind i tingene, så kan det desværre blive dyrt at optage et forbrugslån. Du kan nemlig spare mange penge på at undersøge markedet og vide, hvad du skal holde øje med. Her guider vi dig til, hvordan du kan låne 85.000 kr. på en fornuftig måde.

Vælg en md. ydelse, der passer til din økonomi

Én af de ting, der er yderst vigtige, når du skal låne 85.000 kr., er at du tilpasser det til din økonomi. Det er nemlig sådan, at forbrugslån er en meget fleksibel måde at låne penge på, og derfor kan du i høj grad selv bestemme nogle af vilkårene.

Ét af disse vilkår er løbetiden. Løbetiden er den periode, du bruger på at afbetale lånet. Det vil typisk være fra 1-2 år og op til 12-15 år, når der er tale om lån på denne størrelse.

Afbetalingsperioden har naturligvis en betydning for, hvor meget du skal betale tilbage hver måned. Dette beløb kaldes den månedlige ydelse, og netop denne er central, når du skal ansøge om dit lån på 85.000 kr. Det er nemlig vigtigt, at du vælger en ydelse, der passer til dig og din økonomi. På den måde kommer du ikke til at betale hverken for meget eller for lidt, og du får den bedste løsning for dine behov.

Når du skal vælge din månedlige ydelse, kan du gøre det på følgende måde:

 • Læg et omhyggeligt budget over din nuværende økonomi
 • Husk at inkludere alle indtægter og udgifter, også de variable
 • Inkluder også et realistisk beløb til tandlægebesøg, værkstedsregninger og andre uventede udgifter
 • Beregn, hvor mange penge, du har til rådighed hver måned, når alt er betalt
 • Vælg en månedlig ydelse, der passer til dette beløb

Du bør vælge en månedlig ydelse, som er så høj som mulig, men som stadig giver dig luft i budgettet til dine udgifter. På den måde kommer du hurtigst af med lånet, men undgår at få problemer med at overholde tilbagebetalingen.

FAQ om lån på 85000 kroner

Her får du svar på nogle af de hyppigste spørgsmål om forbrugslån, så du bliver godt klædt på til processen og kan forberede dig bedst mulig.

Hvilke krav skal jeg opfylde?

Når du skal optage et forbrugslån på 85.000 kr., så er der nogle faste krav, du skal opfylde. Først og fremmest er der tre helt grundlæggende kriterier, du altid skal leve op til. Det gælder følgende:

 • Du skal være fyldt minimum 18 år
 • Du skal være dansk statsborger
 • Du må ikke være registreret i RKI

Derudover kan du finde krav, som varierer fra udbyder til udbyder. Vær opmærksom på, at kravene altså kan være forskellige fra én bank til en anden, og derfor skal du altid se på de specifikke kriterier hos den pågældende udbyder. Hyppigt finder du dog følgende to krav ud over de ovenstående:

 • Aldersgrænse på enten 21 eller 23 år
 • Krav om fast indkomst – og ofte af en vis størrelse

Særligt indkomstkravet kan variere, og her er du altså nødt til at indsende en uforpligtende ansøgning for at få din individuelle kreditvurdering og se, om du kan blive godkendt.

Hvad er svartiden?

Når du ansøger om et forbrugslån er processen helt ligetil. Det afhænger selvfølgelig af hvilken udbyder du vælger, men de online banker giver typisk svar på din ansøgning inden for bare 1 time til 2 hverdage.

Samtidig tager det ikke lang tid at udfylde selve ansøgningen, da du blot skal angive dine personlige oplysninger samt give adgang til lønsedler og/ellers årsrapport. På den måde kan du faktisk inden for et par hverdage klare hele processen fra ansøgning til penge på kontoen.

Hvad hvis jeg bliver afvist?

Hvis din ansøgning bliver afvist, har du flere muligheder. Du kan eksempelvis gøre en af nedenstående:

 • Søg hos andre udbydere: Da kravene varierer mellem bankerne og hver ansøgning vurderes individuelt, kan du komme ud for, at din ansøgning godkendes hos én udbyder og afvises hos en anden. Derfor bør du altid søge hos mindst 2-3 forskellige udbydere.
 • Søg med en medansøger: Du kan bruge en medansøger til at underskrive lånekontrakten sammen med dig. På den måde er det jeres fælles indkomst, der gælder i kreditvurderingen, og derfor kan du pludselig blive godkendt til meget større beløb. Vær opmærksom på at vælge en medansøger med styr på økonomien, og en som du stoler på.
 • Find en anden løsning: Såfremt din ansøgning afvist hos alle udbydere og du ikke har mulighed for at bruge en medansøger, så må du overveje en anden løsning. Det kan eksempelvis være, at du kan nøjes med et mindre beløb, eller at du kan spare noget af det op. Det kan også være, du kan få lov til at dele udgiften op, så du kan betale i rater.