PRISAS har lavet en oversigt over hvor du kan optage lån på 24000 kr. online. Det gør det nemmere og mere ligetil at se, konkret hvilke udbydere der kan hjælpe dig. Tjek dine muligheder og ansøg helt uforpligtende, for at se hvad de kan tilbyde dig.

Oversigt: Lån på 24000 kr.

 

Lånebeløb vs. løbetid

Har du undret dig over sammenhængen mellem lånebeløb og løbetiden? Eller over hvordan du vælger det rette beløb og tid? Så kan du blive klogere på det i afsnittet her. For det er nemlig sådan, at jo større pengebeløb du søger, desto sværere er det at blive godkendt. Så i teorien kan du godt blive godkendt til et lån på 24000 kr., men afvist hvis du søge om 30000 kr. Desto større beløbet bliver, desto mere skal du kunne fremvise at indkomst som ansøger.

Det er i sidste ende kreditvurderingen der bestemmer, om du bliver godkendt eller ej. Og her vil flere penge betyde at du repræsenterer en større risiko for långiveren, hvorfor de stiller større krav til din kreditvurdering.

Hvad angår løbetiden, har det en stor indflydelse på henholdsvis den månedlige ydelse og dine samlede låneomkostninger. Så mens de fleste danskere ved præcis hvor mange penge de mangler, kan det være sværere at klarlægge den rigtige løbetid.

Jo længere løbetid du vælger, desto dyrere bliver det samlet set. Det skyldes at der bliver tilskrevet renter over længere tid. Omvendt vil en kort løbetid medføre en højere månedlig ydelse, så det gælder om at finde den gyldne middelvej. En middelvej hvor du kan betale den månedlige ydelse, men uden det er over for mange måneder.

Du kan med fordel beregne dit rådighedsbeløb, for at finde frem til hvor meget du kan afdrage måned efter måned.

Hvem kan låne 24.000 kr.?

Er du i tvivl om du kan låne 24000 kr., så giver vi dig et grundigt indblik her. For selvom online firmaernes ansøgerkrav er forskellige, er der en række klare rettesnore man kan forholde sig til. Lad det være sagt med det samme, langt de fleste over 20 år med dansk statsborgerskab og ingen RKI, kan optage et lån på 24.000 online. Det kræver bare at du søger de rette steder.

Vi har skitseret hvilke krav du altid skal kunne opfylde, hos samtlige udbydere, samt de krav der i højere grad varierer.

Det skal du altid opfylde

  • Ingen RKI
  • Dansk statsborgerskab
  • Alderskrav: Mindst 18, 20 eller 23 år

Disse krav varierer

  • Årsindkomst: Mindst 150.000 eller 240.000 kr.
  • Indsendelse af lønsedler og årsopgørelse

De “faste” krav giver lidt sig selv og langt de fleste danskere kan opfylde det. Kan du ikke, bør du heller ikke søge penge overhovedet. Hvad angår de mere varierende krav, er det meget normalt at du skal indsende lønsedler og årsopgørelse, der kan bekræfte din angivne indkomst. Det er bare ikke alle der kræver det, fx. hvis du vælger at optage mindre kviklån.

Ved et lån på 24000 kr. skal du dog forvente at udbyderne kan bede om det. De udbydere som kræver en minimums årsindkomst, har typisk sat grænsen ved 150.000 eller 240.000 kr. Førstnævnte vil være “nemt” at opfylde, hvis du har fast arbejde, mens sidstnævnte kan være sværere.

Det centrale for dig er at sætte dig ind, om du opfylder det enkelte selskabs krav, for ellers bliver du automatisk afvist. Der er dog ingen skade sket, hvis du overser et krav, andet end at du ikke bliver godkendt.

RKI er aldrig tilladt

Der er mange tusinde danskere i RKI og mange af disse er selvsagt i økonomiske problemer. Så store problemer, at det kan være nærliggende at optage et lån til at komme på fode igen. Det er dog hverken muligt eller en god idé.

Ingen udbydere godtager RKI-ramte danskere og derfor bør dit fokus være på at få betalt dine kreditorer. Det vil ligeledes være den eneste fornuftige privatøkonomiske beslutning. Så hvis du er én af de mange danskere, angivet som dårlig betaler, anbefaler vi at du søger økonomisk rådgivning.