Du kan låne 70000 kr. hos flere online banker, hvor flere har lave renter og en nem ansøgningsproces. Vi giver dig overblikket og gør det nemt at sammenligne, så du kan finde et billigt lån på 70000 kr.

Find et billigt forbrugslån på 70000 kr.

Ansøg gratis og uforpligtende.

 

Online lån vs. banken

Et online forbrugslån på 70000 kr. kan være et rigtig fint alternativ til banken af flere grunde. Det kan være, du ikke kan opfylde bankens væsentligt strengere krav. Eller måske har du ikke tid eller overskud til at gennemgå den lange proces og vente op til flere uger på dine penge. Hos online banker kan du låne 70000 kr. med en enkel ansøgningsproces, og du behøver ikke stille sikkerhed.

Vi har samlet nogle af markedets gode alternativer for at låne 70000 kr. Disse er alle anerkendte banker, som kan give dig gode vilkår og stor fleksibilitet. Jo flere du søger hos, jo større sandsynlighed har du for at nå frem til det billigste tilbud. Men husk at tjekke kravene til dig, inden du søger, så din ansøgning ikke afvises automatisk.

Den angivne debitorrente inkluderer ikke øvrige gebyrer og omkostninger. Den endelige rente og åop, vil afhænge både af din ønskede løbetid og af din kreditvurdering. Indsend derfor altid en uforpligtende ansøgning for at kunne se præcis, hvad udbyderen kan tilbyde dig.

Brug for et andet beløb? Så gå til oversigten og vælg dit ønskede lånebeløb.

Omkostninger ved at låne 70000 kr.

Udbyderen og renten har meget at sige for dine omkostninger ved at låne 70000 kr. Vi har lavet et vejledende låneeksempel der viser det med al tydelighed. Her har vi holdt en række parametre faste, mens renten forbliver den variable i ligningen.

På den måde kan du se hvor store forskelle en renteforskel på blot 2 % kan gøre for dine omkostninger som kunde. Her er parametrene:

  • Disponibelt beløb: 70.000 kr.
  • Rente på henholdsvis 10 og 12 %
  • Løbetid på 60 md.
  • Startomkostninger på 900 kr.

Starter vi med at regne på hvad det koster at låne 70000 til en rente på 10 %, vil det ende på 20.207,72 kr. samlet set. Det betyder en ÅOP på 10,986 % og en samlet tilbagebetaling på 90.207,72 kroner.

Til sammenligning vil en rente på 12 %, give omkostninger på 24.365,89 kr. med en ÅOP på 13,177 %.

Kort sagt betyder det at du skal betale 4.158,17 kr. ekstra samlet set, blot fordi renten har været 2 procent højere. Du kan så selv regne ud hvilke forskelle det gør, hvis renteforskellen er markant større.

Dette bør give dig et stærkt incitament til at indhente flere tilbud, så du er sikker på at finde en billig løsning. Alt for mange er lemfældige med det og det rammer kun dig selv. Det er dit eget ansvar at gøre en indsats, for at finde det billigste lån på 70000.

Hvilken indflydelse har løbetiden?

Den anden parameter man kunne vælge at ændre på er løbetiden, for den har ligeledes en indflydelse på de samlede omkostninger. Den generelle regel er følgende:

Jo længere løbetid du vælger, desto større bliver de samlede omkostninger.

Grunden til at en længere løbetid, fordrer flere omkostninger, er fordi der påløber renter over en længere periode. Det betyder at både renteomkostninger og de løbende gebyrer bliver flere samlet set. Af samme grund, bør du aldrig vælge en løbetid der er længere end nødvendigt.

Omvendt skal du heller ikke presse din privatøkonomi for meget, så det handler i bund og grund om at finde den gyldne middelvej. Det kan være svært, specielt hvis du ikke har et privatbudget. I givet fald bør du få det lavet,  så du får overblik over dit rådighedsbeløb og privatøkonomi.

Brug 70.000 kr. på det, du vil

En af de mange fordele ved et online forbrugslån er, at du frit kan disponere over dine penge. Når du vælger at låne 70000 kr på nettet, så har du altså fuld frihed til at anvende pengene, som du vil. Dit formål har ingen betydning for ansøgningen, da det på intet tidspunkt i processen skal angives. Udbyderen er kort sagt ligeglad med, hvad dit formål med pengene er.

Således kan du søge lån på 70000 kr. til at renovere lejligheden, som tilskud til at købe bil, bolig eller båd, som finansiering til din drømmerejse eller til noget helt andet.

Det er fuldstændig op til dig, og ingen behøver at kende til formålet. Vi anbefaler dog altid, at du lægger et realistisk budget forud for dit lån. På den måde kan du bedre planlægge dit forbrug og undgå at komme i problemer med afbetalingen.

Det er nemt, hurtigt og sikkert

Du starter med at vælge et par forskellige udbydere, du vil søge hos. Du søger gratis og uforpligtende i løbet af få minutter på bankens egen hjemmeside. I løbet af ganske kort tid vil du modtage dine tilbud. Dem kan du sammenligne ved at bl.a. på renten. Når du har valgt den aftale, som er bedst og billigst for dig, så skal du blot godkende den. Det gør du online ved at anvende dit NemID.

Når du har gjort dette, så er aftalen godkendt og underskrevet. Normalt vil du kunne forvente at have pengene på kontoen i løbet af 1-2 hverdage. På den måde er det både nemt, hurtigt og sikkert at låne 70000 kr. på nettet. Så kom i gang med det samme ved at undersøge dine muligheder i oversigten ovenfor.

Forbrugslån 70.000 kr.Krav for at låne 70000 kr.

Af gode grunde er det ikke alle, der kan få lov til at låne 70.000 kr. Det kræver nemlig, at du har orden i økonomien og en tilstrækkelig indtægt, så banken vurderer, at du er i stand til at tilbagebetale pengene til tiden.

Derfor kan både din økonomi og en række andre faktorer være medvirkende til, at du ikke kan låne så højt et beløb.

Generelt er der tre krav, du altid skal opfylde for at blive godkendt til et forbrugslån i Danmark. Der gælder altid følgende:

  • Du skal være dansk statsborger
  • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitorregistret
  • Du skal være fyldt minimum 18 år.

Disse grundlæggende krav gælder uanset hvor meget og hos hvilken udbyder, du vil ansøge. Det er for din egen og bankens sikkerhed, at disse krav eksisterer, og det er med til at sikre mere ansvarlige og fornuftige forbrugslån.

Derudover skal du kunne dokumentere en fast indkomst, når du vil låne 70.000 kr. Ellers er det usandsynligt, at du vil være i stand til gradvist at kunne tilbagebetale pengene igen. Derfor kræver det dokumentation i form af lønsedler og/ellers årsopgørelse, så banken kan vurdere din økonomiske situation.

Der kan være et minimumskrav på din indkomst, og udbyderen vil ud fra din økonomi afgøre, om de mener, du er egnet til et lån på 70.000 kr., og dermed om din ansøgning kan blive godkendt.

Vær opmærksom på, at udbyderne kan have forskellige krav, og at hver ansøgning vurderes individuelt. Det er derfor ikke sikkert, at du får samme svar fra forskellige banker.

Sådan får du valgt den rette ydelse

Når du har fundet ud af, at du kan blive godkendt til et lån på 70.000 kr., så skal du til at planlægge tilbagebetalingen af dem. Dette gør du ved at vælge din månedlige ydelse og dermed også den samlede løbetid. Og her er det meget vigtigt, at du tilpasser det til din økonomiske situation. Det kan du gøre på følgende måde:

  • Læg et budget for din nuværende økonomi. Det skal inkludere alle indtægter og udgifter, både de faste og de variable. Det vil sige, at der også skal være penge sat af til tandlægebesøg, regninger fra værkstedet og andre uforudsete udgifter.
  • Ud fra dette beregner du, hvor mange penge, du har til rådighed hver måned, når alt er betalt. Husk at være realistisk og inkludere alle omkostninger, så der også er råd til biografbesøg og lignende en gang i mellem.
  • Det resterende beløb er den maksimale grænse for din månedlige ydelse, da det er de penge, du har mulighed for at betale tilbage hver måned. Ud fra dette kan du bestemme din løbetid.

Det er en fordel at vælge en så høj ydelse som mulig inden for dit økonomiske råderum, da det giver den korteste løbetid og dermed også de laveste samlede omkostninger. Vær dog omhyggelig med ikke at vælge en urealistisk høj ydelse, så du får problemer med tilbagebetalingen.

Gør plads i budgettet, før du låner 70000 kr.

Du kan bruge dit budget til at få et realistisk og grundigt indblik i din økonomi, og her vil du også kunne se, om det overhovedet er muligt for dig at låne 70.000 kr. Husk på, at pengene skal betales tilbage igen inklusiv renter og gebyrer, og derfor skal der være plads i budgettet til dette. Selvom du får penge her og nu af at låne, så øger det din månedlige udgift grundet afbetalingen.

Sørg derfor for, at du har luft i budgettet gennem hele perioden. Det kan være, du er nødt til at skære unødvendigt udgifter fra i en periode for at få et ansvarligt og fornuftigt lån. For eksempel kan man vælge at spare på snacks og takeaway, undvære cafébesøg og biografture i en periode eller holde sig fra at købe nyt tøj og smykker.

Få lagt en klar plan for tilbagebetalingen

For at få en god oplevelse med dit lån er det nødvendigt at lægge en klar plan for tilbagebetalingen. Når du har fundet frem til din månedlige ydelse og godkendt dit tilbud, så kan du se de præcise omkostninger.

Regn dem med i dit fremtidige budget, så du har godt styr på økonomien hele vejen igennem. Det giver en meget bedre og tryggere oplevelse, og det mindsker risikoen for, at du får problemer med at tilbagebetale de 70.000 kr. igen.