Få det store overblik over hvor du kan låne 25000 kr. online, så du styrker dine muligheder for at blive godkendt og finde den billigste udbyder. Sammenlign dine muligheder, så du finder den laveste rente og giver dig selv det bedste udgangspunkt.

Find et billigt forbrugslån på 25000 kr.

Det er gratis og uforpligtende at ansøge.

Lånebeløbet har en stor indvirkning på dine chancer for godkendelse. PRISAS hjælper dig med at lave gode og billige lån på 25.000. Det gør vi med ovenstående oversigt, hvor vi har udvalgt førende firmaer online. Hos alle dem kan du søge forbrugslån på 25000 kr. med muligheden for at sortere visningen, alt efter dine behov som kunde.

Sammenlign udbyderne med hinanden og udvælg de foretrukne steder, du ønsker at udfylde en ansøgning.

Er 25.000 det rigtige lånebeløb?

– Få gode tips lige her! 

Når du skal låne penge er det meget afgørende du er helt skarp på, hvor mange penge du har behov for. De fleste ved hvad der står på kontoen og hvad de forskellige ting koster. Søger du penge til din ferie, kan du finde ud af hvad den koster. Søger du penge til nyt køkken, kan du finde ud af hvor meget du mangler for at kunne finansiere det.

Selvom det kan virke ligegyldigt, har det en relativ stor betydning om du søger lån på 20000 eller 25000 kr. Husk på at der tilgår renter på hver eneste krone og at din afbetalingstid typisk bliver forlænget. Det dummeste du kan gøre er at vælge et rundt tal, alene fordi det er nemt og belejligt. Gør op med din privatøkonomi og find frem til dit eksakte behov. Vores tips til at vælge er derfor følgende:

Sammenhold beløbet på din konto, med beløbet der skal til for at kunne finansiere det du ønsker og lån ikke en krone mere!

Betydningen af alder og indkomst

Din alder og din indkomst er to af de elementer, der har den største indflydelse på dine lånemuligheder. Alle udbydere har et alderskrav, der kan være på enten 18, 20 eller 23 år. Du kan se hvilke krav de forskellige firmaer har i ovenstående oversigt. Så ansøg kun hos dem, hvis du er gammel nok.

Indkomst er det andet element og selvom de færreste har et specifikt indkomstkrav, påvirker din månedlig indkomst dine chancer. Dels for at blive godkendt og dels for at få tilbudt en lav rente. En høj indtægt vil altid være det bedste, men det er de færreste der har deciderede krav til indkomstens størrelse. Men du kan opleve at du SKAL have fast job, fx. hos en udbyder som norske Bank Norwegian.

De to aspekter har altså en direkte betydning for om du kan få det ønskede lån på 25000 kr..

Vi håber du kan bruge vores råd. Du kan nemt og hurtigt komme i gang, ved at udfylde søge hos vores udvalgte firmaer. Det styrker dine chancer for godkendelse og billige lånetilbud. Husk det er gratis at ansøge, så gør det hos 2-3 udbydere.

Sådan vælger du den rette løbetid

Det er bestemt ikke altid så ligetil at vælge den rette løbetid, for det gælder om at finde det perfekte niveau, hvor den månedlige ydelse er komfortabel for dig at betale. Men hvor du samtidig ikke har pengene i længere tid end nødvendigt, da det blot vil medføre flere renteomkostninger.

Af den grund bør du finde frem til hvordan dit aktuelle budget og rådighedsbeløb ser ud, inden du fastlægger hvad den månedlige ydelse skal være når du søger lån på 25000 kr. Om du fx. ønsker at have pengene i 18, 24 eller 30 måneder. I visse tilfælde kan renten også have en indvirkning på hvilken løbetid der er værd at vælge, for hvis renten er lav man kan bedre acceptere at have pengene i flere måneder. Alene af den grund, at renteomkostningerne vil være tilsvarende lavere. Omvendt hvis renten er høj, hvor man bør forsøge at afvikle lånet hurtigst muligt.

Brug vores oversigt til at sammenligne forbrugslån på 25000 kr. online og ansøg helt uforpligtende. I første omfang er det vigtigste at du får indhentet flere tilbud, så du får det bedste udgangspunkt som forbruger.

Hvad koster det at låne 25.000 kr.?

Vil du gerne have et indtryk af hvad det koster at låne 25000, inden du vælger at ansøge, så er du meget fornuftig. Det er altid en god idé at sætte sig ind i forholdene, af flere grunde. Dels så du ved hvad du går ind til og dels så du nemmere kan identificere den rigtige/bedste løsning.

PRISAS har lavet en række prisberegninger der giver et fint indblik i rentens indflydelse og hvad det vil koste at låne 25000, ud fra fastsatte parametre. Brug vores prisberegninger vejledende.

I vores prisberegninger har vi gået ud fra følgende parametre, men hvor renten er sat på to forskellige niveauer. Hvad du får tilbudt kræver at du indhenter lånetilbud først.

Hvad en renteforskel på 2% gør for omkostningerne

Vi har regnet med nedenstående debitorrenter, så du bl.a. kan få et indtryk af hvilken forskel en renteforskel på 2 % betyder på bundlinjen, for dine samlede omkostninger:

 • Lånebeløb: 25.000 kr.
 • Låneperiode: 2 år og 6 måneder (30 mdr)
 • Opstartsgebyr: 800 kr.
 • Debitorrente: 9,0 % og 11,0 %

Prisberegning

Lånet til 9,0 %

 • Samlet omkostninger: 3.882,49 kr.
 • ÅOP før skat: 12,12 %
 • Månedlig ydelse: 962,79 kr.

Lånet til 11,0 %

 • Samlede omkostninger: 4.589,41 kr.
 • ÅOP: 14,35 %
 • Månedlig ydelse: 986,37 kr.
 • Difference: 706,92 kroner dyrere

OBS: Vær opmærksom på det er et fiktivt eksempel, for at understrege en pointe og illustrere rentens betydning.

Som det fremgår vil der være forskel i de samlede omkostninger, men dyrere er det som sådan ikke. Mange danskere har et indtryk af det er forfærdeligt dyrt at optage forbrugslån online, men kan du opnå disse renteniveauer, behøver det ikke være tilfældet.

Selv hvis du skulle ende med lidt dyrere tilbud, kan det være en brugbar løsning. Det centrale er bare at du kan betale den månedlige ydelse uden problemer. Og at du sikrer dig det ikke koster noget at betale lånet ud før tid. Det kan spare dig en masse penge, hvis du fx. får denne mulighed 6-8 måneder før tid.

Hvem kan låne 25.000?

Det næste spørgsmål er hvem der kan låne 25000 kr.? Man kan generelt opstille ansøgerkravene i faste og varierende.  De faste krav er følgende:

 • Du skal være mindst 18 år (ofte mindst 21 år)
 • Du skal have CPR nummer/dansk statsborgerskab
 • Du må ikke være RKI registreret

Alders- og indkomstkravet er forskelligt fra firma til firma og du kan tjekke disse via oversigten. Er du over 21 år og med fast job, har du generelt gode muligheder for at låne 25000 kr..

Det vil generelt være forskelligt, hvilke udbydere der kræver hvad. Du skal dog forvente at du muligvis skal fremsende din årsopgørelse og tre seneste lønsedler.

Online er der færre end banken, men faste krav til at du fx. skal have en bestemt alder eller månedsindtægt. Sådanne standardvilkår findes sjældent hos banken, men det er helt normalt online, hvor de skal opfyldes før du kan ansøge.

De fleste danskere i arbejde, kan låne 25.000 online. Det handler bare om at søge flere forskellige steder, så du er sikker på at blive godkendt og få attraktive tilbud retur. Du har jo lige set hvilken forskel selv små renteforskelle kan gøre for omkostningerne.