Har du et pengebehov på 9.000 kroner? Vi giver dig nemlig overblikket over dine muligheder på nettet. Her kan du se hvor du kan låne 9000 kr., sammenlign og ansøg uforpligtende via PRISAS.

Oversigt: Her kan du låne 9000 kr.

PRISAS er en sammenligningstjeneste der ønsker at give dig overblikket som forbruger og hjælpe dig i retning af den billigste udbyder på markedet. For at finde det billigste lånetilbud på 9000 kr., kræver det at du søger hos 2-3 firmaer. Det er gratis og du forpligter dig ikke til noget.

Lånemarkedet kan til tider være svært at overskue, men overblikket er vigtigt for, at du får ansøgt hos flere. Gør du det, vil du nemlig have bedre chancer for godkendelse og for at finde det billigste lån på 9000 kr.

FAQ om lån på 9.000 kr

Vi har lavet en kort FAQ med svar, der er udbredte hos danskere der ønsker et mindre lån online.

Hvem kan ansøge?

Ansøgskravene er forskellige fra firma til firma, men så er der alligevel en række krav der går igen. Man kan opdele det i faste og variable krav til dig som forbruger:

  • Faste: Ingen RKI og dansk statsborgerskab/bopæl
  • Varierer: Mindst 18, 20 eller 23 år og fast indkomst/arbejde

Særligt alderskravet bør du være opmærksom på at du opfylder, så du ikke spilder din tid. Du vil opleve der er stor forskel på om du er 18 eller 20 år.

Hvordan vælger jeg låneperioden?

Et andet område som mange danskere har svært ved, er at vælge den rette låneperiode. Om man skal have pengene i 12, 24 eller 30 måneder. For det er jo dejligt, kun at skulle betale en lille ydelse hver måned. Omvendt gør det at dine omkostninger bliver større samlet set.

Vores bedste råd er, at du vælger den kortest mulige løbetid, men hvor du fortsat kan afbetale uden problemer. Du kan med fordel udregne dit rådighedsbeløb, for at se hvor meget du har at give af. Du bør aldrig vælge en månedlig ydelse tæt på dit rådighedsbeløb, da det kan ødelægge din privatøkonomi, skulle du få uforudsete udgifter.

Hvem skal jeg søge hos?

Hvis du gerne vil låne 9000 kroner har du mange valgmuligheder og du bør mindst søge hos 23 forskellige. Lige hvem, afhænger af hvor du opfylder kravene. Brug oversigten og sorteringsmuligheden til at finde frem til præcis de firmaer, der matcher dine behov og hvor du opfylder ansøgerkravene, bl.a. til din alder. L’EASY Minilån og Bank Norwegian er begge populære udbydere på markedet.

Ferratum tilbyder aktuelt at du kan låne 9000 kr. med en rentefri periode de første 30 dage, hvilke gør du spare penge, men du bør fortsat fokusere på ÅOP-satsen på deres tilbud. For det er ikke ensbetydende med at de er billigere end dine øvrige muligheder.

Få ansøgt og indhentet tilbud, så du helt konkret kan se hvem der kan hjælpe og hvad de kan tilbyde. Herefter kan du langt bedre vurdere og tage en beslutning, ud fra et velinformeret grundlag. Beslutningen bør tages efter du har gennemset tilbuddene. Ikke før du overhovedet har ansøgt, for hvis du kun søger et sted, vil du aldrig vide hvad alternativerne var.

Hvad hvis jeg vil afvikle lånet før tid?

Det sker at man kan have lyst til at afviklet lånet før tid, særligt når der kun er tale om 9.000 kr. Det kan være man har fået nyt arbejde, der har øget ens indkomst, eller er kommet til flere penge af andre årsager. Her kan det give god mening at afvikle efter 6 måneder, frem for at vente hele løbetiden på fx. 12 måneder. I alle tilfælde er det en god idé at få afviklet gælden så snart du kan, da du kan spare penge i form af færre renteomkostninger.

Du skal dog være meget opmærksom på hvad der står i låneaftalen fra den enkelte udbyder, for det er ikke altid at du har denne fleksibilitet. Nogle gange kan du gøre det uden problemer, mens det andre gange kan være forbundet med omkostninger. Hvis du tænker der kan være en mulighed for at du fx. får nyt job, i forbindelse med aktiv jobsøgning, er det bestemt være at tjekke op på.

Det kan generelt altid anbefales at læse aftalen grundigt igennem inden du underskriver, selvom det kan være relativ kedeligt. Det gør bare du kender til dine muligheder og rammer som forbruger, inden du siger JA til tilbuddet.