Har du et konkret pengebehov på 9.000 kroner? Så er du kommet til den helt rigtige side. Vi giver dig nemlig overblikket over dine muligheder på nettet. Her kan du se hvor du kan låne 9000 kr, alt efter hvor gammel du er og hvor du ansøger henne..

Oversigt: Her kan du låne 9000

Se dine muligheder i oversigten og vær opmærksom på at du opfylder udbydernes forskellige alderskrav.

Prisas er en låneportal der ønsker at give dig overblikket som forbruger og hjælpe dig i retning af den billigste udbyder på markedet. For at finde det billigste lånetilbud, kræver det at du søger hos 2-3 firmaer. Det er gratis og du forpligter dig ikke til noget.

Lånemarkedet kan til tider være svært at overskue, men overblikket er vigtigt for, at du får ansøgt hos flere. Gør du det, vil du nemlig have bedre chancer for godkendelse og for at finde det billigste lån på 9000 kr.

FAQ om lån på 9.000 kr

Vi har lavet en kort FAQ med svar, der er udbredte hos danskere der ønsker et mindre lån online.

Hvem kan ansøge?

Ansøgskravene er forskellige fra firma til firma, men så er der alligevel en række krav der går igen. Man kan opdele det i faste og variable krav til dig som forbruger:

  • Faste: Ingen RKI og dansk statsborgerskab/bopæl
  • Varierer: Mindst 18, 20 eller 23 år og fast indkomst/arbejde

Særligt alderskravet bør du være opmærksom på at du opfylder, så du ikke spilder din tid. Du vil opleve der er stor forskel på om du er 18 eller 20 år.

Hvordan vælger jeg låneperioden?

Et andet område som mange danskere har svært ved, er at vælge den rette låneperiode. Om man skal have pengene i 12, 24 eller 30 måneder. For det er jo dejligt, kun at skulle betale en lille ydelse hver måned. Omvendt gør det at dine omkostninger bliver større samlet set.

Vores bedste råd er, at du vælger den kortest mulige løbetid, men hvor du fortsat kan afbetale uden problemer. Du kan med fordel udregne dit rådighedsbeløb, for at se hvor meget du har at give af. Du bør aldrig vælge en månedlig ydelse tæt på dit rådighedsbeløb, da det kan ødelægge din privatøkonomi, skulle du få uforudsete udgifter.

Hvem skal jeg søge hos?

Hvis du gerne vil låne 9000 kroner har du mange valgmuligheder og du bør mindst søge hos 3 forskellige. Lige hvem, afhænger af hvor du opfylder kravene. Bank Norwegian og Santander Bank har de laveste vejledende renter, så de bør bestemt være i dine overvejelser.