Alle drengerøve og mænd drømmer om at have et fedt TV eller et anlæg der kan gå amok til fester. Vi lever af at blive underholdt og til dette er TV og musikanlæg centrale.

Desværre er fladskærme og gode anlæg ofte rigtig dyre, hvilket kræver finansiering hos de fleste danskere. Mange har simpelthen ikke pengene til at investere i disse ting. Specielt ikke hvis vi nærmer os beløb på 8000 – 10000 kr. I denne artikel ser vi nærmere på de centrale overvejelser og ikke mindst dine muligheder for at låne penge til disse formål. 

Lån penge til Samsung, Apple TV, Bose anlæg mv.

Allerførst vil vi se på hvor du skal starte din søgning og svaret er kort og simpelt; på nettet. De fleste banker vil kort sagt ikke kunne se det fornuftige i, at du skal låne 7.000 eller 16.000 kr. til nyt dyrt TV eller musikanlæg.

I modsætning til bankerne er lånefirmaer online, mindre interesseret i formålet, så længe de vurderer du kan betale pengene tilbage. Det vil derfor være et godt sted at starte. Vi anbefaler altid, at du søger hos flere udbydere, da det giver dig en række klare fordele. Bedre chancer for godkendelse og gode låneforhold er to af de mest centrale. At det er gratis at udfylde en låneansøgning, gør det ikke mindre aktuelt.

De bedste mærker

Vælger du ligefrem at låne penge til køb af anlæg eller TV, er der god grund til at vælge de bedste og mest holdbare mærker på markedet. PRISAS har derfor set nærmere på anmeldelser, omdømme og kvalitet.

Det har vi gjort for at kunne anbefale dig et mærke, inden for både fjernsyn og musikanlæg. Det er helt op til dig, om du vælger at følge den, men det kan i hvert fald give dig inspiration og et godt udgangspunkt. De fem mærker er Samsung, LG, Apple TV, Bose og Sonos.

Med disse mærker kan du være sikker på god kvalitet og mærker der har en rigtig god holdbarhed. Deres produkter ligger ikke i den billige ende, men heller ikke i den dyre ende som Bang & Olufsen.

LG, Samsung, Apple TV, Bose og Sonos har alle været populære længe og hvis du foretrækker det nyeste nye, vil de være gode valg. Det er i høj grad smag og behag, lige hvad man foretrækker. Samtidig kan ens ønsker til funktioner og design, have en indflydelse på hvilket mærke der foretrækkes.

Hvad er vores mening?

Vi startede denne artikel med at påpege, at de færreste banker ønsker at låne dig penge hvis formålet er TV og anlæg. Mange vil nemlig mene det er smartere at spare op i 2-4 måneder i stedet.

PRISAS vil derfor give dig vores besyv med, inden du træffer din beslutning. For helt generelt er vi enige med den feedback, du nok vil møde hos banken. Hvorfor i alverden ikke spare op i 3 måneder og undgå låneomkostninger?

Omvendt ved vi det kan være svært at vente, ligesom visse personer bare har svært ved at spare penge op. Eller det kan være du skal holde en større fest, hvorfor du har brug for musikanlægget asap.

Uanset hvad er valget dit eget og så længe du kan betale pengene tilbage, kan vi ikke se problemer med at tegne et lån til TV eller musikanlæg.