Når man skal vælge en a-kasse, så er der mange forskellige parametre man skal kigge på. Det kan både være hvor billige de er, men det kan også være hvilke forskellige ydelser de tilbyder.

For at gøre det nemmere, har PRISAS lavet en anmeldelse af Det Faglige Hus og svar på nogle af de mest generelle spørgsmål. En god mulighed med fornuftige priser og mange medlemsfordele.

Værd at vide om Det Faglige Hus

Hvem optages?

  • Ledige
  • Studerende/unge
  • Selvstændige

Hvem kan blive medlem?

Det Faglige Hus er en a-kasse, der henvender sig til en meget bred målgruppe. Det er altså ikke kun en enkelt faggruppe eller personer med kun en helt bestemt uddannelsesbaggrund, men derimod alle mennesker der på den ene eller anden måde har forbindelse til arbejdsmarkedet eller er under uddannelse.

Det gør så, at hvis man har en meget specialiseret uddannelse eller et knap så populært arbejde, så kan det være ret svært at få den individuelle hjælp og rådgivning som man kan få andre steder som henvender sig til bestemt uddannelser.

Nogle foretrækker en bredere a-kasse, hvor man kan trække på mange forskellige typer hjælp, hvorimod andre finder det meget vigtigt at man får en meget specifik og individuel rådgivning og hjælp.

Har Det Faglige Hus en fagforening?

Det Faglige Hus tilbyder ikke kun en a-kasse, men også en fagforeninger. Kombinationen mellem fagforeninger og a-kasse er meget stærkt og god – især når man ser på prisen – og da man ofte tager disse to ting på samme tid. Så det kan stærkt anbefales at få en fagforening, hvis du alligevel får a-kasse ved Det Faglige Hus.

Der findes forskellige pakkeløsninger som selvfølgelig er skræddersyet til et mere individuelt behov.

Priser og muligheder

Når man taler om prisen, så træder Det Faglige Hus virkelig i karakter. De er en af de bedre prismæssigt, på kombineret fagforening og a-kasse, samtidig med at de har et utrolig godt produkt. Selvom der ikke er så stor forskel på markedet rent prismæssigt, så kan der stadigvæk være mange penge at spare i det lange løb.

Opsummering

Hvis man skal lave en kort konklusion, så er Det Faglige Hus nok det man vil kalde ”standard-pakken”. De har en fantastisk god pris med mulighed for fagforening og accepterer alle slags medlemmer lige fra studerende til direktør i en virksomhed. Det er for alle.