Bank Norwegian anmeldelse vores vi ser nærmere på deres lån, finansielle produkter og krav til deres ansøgere. Vi kommer ligeledes til at vurdere andres Bank Norwegian erfaringer, så du får et godt kendskab til dem som firma.

Langt de fleste kender dem som flyselskabet Norwegian, men i 2007 startede de med at drive bankforretning online, hvor de nu udbyder lån og kreditkort. Bliv meget klogere på hvad de kan tilbyde dig i denne Bank Norwegian anmeldelse. 

Bank Norwegian lån og krav

Bank Norwegian lån er blevet meget udbredte på kort tid og årsagen er faktisk simpel. De har samlet noget af det bedste fra to verdener. De gør det nemt og hurtigt at søge om forbrugslån online, via en simpel ansøgningsformular. Her kan du søge helt op til 400.000 kroner.

Samtidig driver de det som en seriøs bank, med flere forskellige finansielle produkter, der gør dem til et stærkt og troværdigt alternativ til banken. Af finansielle ydelser kan nævnes følgende:

 • Forbrugslån
 • Lån til båd eller renovering
 • Refinansiering
 • Kreditkort
 • Opsparingskonto
 • Netbank

Det er altså ikke bare endnu et online lånefirma i rækken, men et godt supplement til din nuværende bank. For de fleste ved, at de ofte er sværere at søge lån i banken og her er det vigtigt med et billigt alternativ.

Nu til de konkrete lånemuligheder og krav der er hos Bank Norwegian:

 • Forbrugslån på 5.000 – 400.000 kr.
 • Bo i Danmark
 • Have fast arbejde
 • Ingen RKI
 • Du skal være mindst 23 år

På mange måder er det rimelige krav som de fleste bør kunne opfylde og hvis ikke, bør du nok alligevel ikke gældsætte dig yderligere.

Du kan nemt ansøge om lån hos Bank Norwegian via knappen.

Andres Norwegian erfaringer

Nu til andres Bank Norwegian erfaringer, for de har efterhånden været på markedet i en del år, siden starten i 2007. Det skal dog nævnes at de ikke er på det danske marked i skrivende stund, vi har derfor analyseret på erfaringerne fra Norge.

Her er der generelt positive tilkendegivelser, hvor renten fremhæves som den helt store styrke. Og netop deres priser og renter, gør dem til et godt valg for de fleste. Det er svært at finde billigere udbydere på online markedet, hvis du søger et alternativ til din egen bank.

De fleste har sikkert prøvet at flyve med Norwegian og mange af de samme styrker går igen i deres bankenhed. Omkostningerne er presset i bund, du får mange fordele og betaler ikke for en masse, du alligevel ikke ønsker.

Et populært norsk selskab

Der er ingen tvivl om at både flyselskabet Norwegian og deres bankaktiviteter, er en af de mest populære og succesfulde koncerner i Norge. En god kundeservice, lave priser og skræddersyede løsninger, gør at de appellerer til de fleste.

Bank Norwegian er mere end bare en låneudbyder på nettet. Du kan søge kreditkort hos dem, få en netbank og bruge dem som opsparingskonto. Mulighederne er mange og det er en af årsagerne til at de er blevet så populære og udbredte i Norge, på relativ kort tid.