Der er kommet flere nye og stærke låneudbydere på markedet i 2018. PRISAS ser på de nye lånefirmaer i Danmark, du bør kende til og hvor du kan overveje at søge lån.

Få et indtryk af hvad du kan forvente af renter og vilkår, samt hvilke lånebeløb du kan ansøge om. Overblik over lånemarkedet online er altid en fordel, når du skal finde den billigste løsning.

Paymark Finans – op til 150.000 kr.

Vi starter med Paymark Finans, der udbydes i samarbejde med D:E:R A/S. Det er samme selskab der står bag den velkendte låneudbyder L’EASY og DER Privat Finans. De har derfor en masse erfaring og gode forudsætninger for at blive en succes.

Indtil videre har deres ansøgningsproces været helt ligetil, ligesom deres faste lave rente er populært for de fleste. Den mulige løbetid svinger fra 12 til 120 måneder og rammer derfor et bredt behov.

Prisas.dk ser Paymark Finans som et godt supplement til markedet, særligt på grund af deres fornuftige renteniveauer og høje pengebeløb. For ikke at nævne det positive ved, at nye låneudbydere bidrager til flere muligheder for dig som kunde.

Vil du se hvor man ellers kan låne 150.000 kroner online? Så tjek PRISAS oversigt med lån på 150.000 kr. her.

Anna Finans – op til 75.000 kr.

Anna Finans er et andet nyt lånefirma i Danmark, hvor du kan søge op til 75.000 kr. Det er en udbyder der fungerer i samarbejde med Basisbank A/S som det ofte kendes i branchen. Det betyder at du kan forvente der er styr på forretningen, med et erfarent setup bagved.

På Annafinans.dk kan du søge mellem 3.000 – 75.000 kr. og have pengene i 12-72 måneder. De er meget fornuftige i deres krav til ansøgere, hvilket betyder at selv 18-årige kan søge. Her er de krav du skal kunne opfylde:

  • Fast bopæl i DK
  • Fast indkomst
  • Mindst 18 år
  • Ingen RKI

Vi ser dem som et godt supplement til markedet, der blot giver endnu flere muligheder, særligt for unge danskere mellem 18 og 19 år.

Bank Norwegian – op til 400.000 kr.

– En nyere kending på markedet

Bank Norwegian har rødder i det norske og efter stor succes i Norge og Sverige, satser de nu på det danske marked. De kom på markedet før 2018, men vil fortsat være ny for nogle danskere. De tilbyder lån til en lav rente og det har været med til at presse de øvrige låneudbydere en del.

Bank Norwegian må anses som en af dine billigste muligheder online som forbruger. I hvert fald en god mulighed for mange, omend du skal være mindst 23 år og have fast arbejde. Det er dog noget de fleste danskere kan sige JA til.

Hos dem kan du søge alt fra 5.000 til 400.000 kroner. Så udover en meget lav rente, har de ligeledes været med til at hæve låneloftet online. Norske Bank Norwegian er hurtigt blevet populære og vi er sikker på det kun er starten.

De er nemlig mere end bare en udbyder. De er et stærkt alternativ til din faste bank, med muligheden for også at oprette kreditkort, netbank og andre finansielle løsninger hos dem.

Hvem skal jeg vælge?

Det store spørgsmål er hvem du skal vælge? Vi mener ovenstående låneudbydere er gode muligheder. Derudover kan vi anbefale Santander Consumer Bank, hvis du har brug for mange penge. Særligt hvis du søger over 50.000 kroner.

Søger du kun små pengebeløb under 6.000 kroner, vil Vivus og Lendon være en oplagt mulighed. De tilbyder gratis lån & kredit til nye kunder. De er derfor en af de mest populære og prisvenlige kviklånsudbydere lige nu.

Du kan komme i gang med at ansøge lån på denne side.

Du bør dog aldrig nøjes med at ansøge hos én låneudbyder, da flere ansøgninger øger dine chancer. Dels for at blive godkendt og dels for at finde den billigste løsning.

Opdateret 12. september 2018