Der er kommet flere nye og stærke låneudbydere på markedet i 2021. PRISAS ser på de nye lånefirmaer i Danmark, du bør kende til og hvor du kan overveje at søge lån.

Få et indtryk af hvad du kan forvente af renter og vilkår, samt hvilke lånebeløb du kan ansøge om. Overblikket over lånemarkedet online er altid en fordel, når du skal finde den billigste løsning.

Oversigt med nye udbydere

Her er en oversigt med nye udbydere, hvor du kan ansøge gratis og uforpligtende.

Nye lånefirmaer i Danmark 2021

Der kommer hvert år flere nye lånefirmaer på markedet i Danmark, enten banker der indtager nye markeder eller white-label løsninger. Det giver generelt en sund dynamik og fleksibilitet for dig som forbruger. I sidste ende, er flere valgmuligheder, blot med til at styrke dit udgangspunkt.

I 2021 er det indtil videre mest værd at nævne Sambla, der er kendt fra det svenske marked, men som nu er kommet ind på det danske. Her kan du både søge forbrugslån og refinansiering op til 500.000 kr. De har eksisterende siden 2014 og gennem årene haft over 390.000 kunder igenne.

Lånio og GoBanker er andre nyere udbydere, der hjælper dig med at indhente tilbud fra bankerne, hvor de samarbejder med forskellige online banker, med muligheden for at søge op til 500.000 kr.

Bestemt gode muligheder for enkelt og hurtigt at komme ud til flere online banker, og give dig de bedste forudsætninger for at finde en prisvenlig løsning, med en fair rente. Det vil give dig et rigtig godt udgangspunkt for, dels at blive godkendt og dels at finde markedets billigste løsning, ud fra dine behov.

Andre nye, der er værd at nævne

Der kom flere nye udbydere på markedet, som fortsat er relativ nye på det danske lånemarked. Låneudbydere du muligvis ikke kender til, eller ikke har prøve at ansøge hos før.

Det drejer sig om Nova Finans og Bank Norwegian, der begge accepterer en bred målgruppe, selv unge fra 18 år og opefter. Mere om de to udbydere herunder.

Nova Finans – op til 50.000 kr.

Vi starter med Nova Finans, der udbydes i samarbejde med Basisbank A/S. De har derfor en masse erfaring og gode forudsætninger for at blive en succes.

Indtil videre har deres ansøgningsproces været helt ligetil, ligesom deres faste lave rente er populært for de fleste. Den mulige løbetid svinger fra 24 til 72 måneder og rammer derfor et bredt behov.

Prisas.dk ser Nova Finans som et godt supplement til markedet, da nye låneudbydere altid bidrager til flere muligheder for dig som kunde.

Bank Norwegian – op til 400.000 kr.

– Efterhånden veletableret på det danske marked

Bank Norwegian har rødder i det norske og efter stor succes i Norge og Sverige, satser de nu på det danske marked. De kom på markedet i 2016, men vil fortsat være ny for nogle danskere. Ikke desto mindre en rigtig stærk og efterhånden veletableret udbyder på det danske marked. De tilbyder lån til en lav rente og det har været med til at presse de øvrige låneudbydere en del.

Bank Norwegian må anses som en af dine billigste muligheder online som forbruger. I hvert fald en god mulighed for mange, omend du skal være mindst 23 år og have fast arbejde. Det er dog noget de fleste danskere kan sige JA til.

Hos dem kan du søge alt fra 5.000 til 400.000 kroner. Så udover en meget lav rente, har de ligeledes været med til at hæve låneloftet online. Norske Bank Norwegian er hurtigt blevet populære og vi er sikker på det kun er starten.

De er nemlig mere end bare en udbyder. De er et stærkt alternativ til din faste bank, med muligheden for også at oprette kreditkort, netbank og andre finansielle løsninger hos dem.

Hvem skal jeg vælge?

Det store spørgsmål er hvem du skal vælge? Vi mener ovenstående låneudbydere er gode muligheder. Vi kan anbefale Lendo og Lånio, hvis du har brug for mange penge. Særligt hvis du søger over 50.000 kroner.

Du bør dog aldrig nøjes med at ansøge hos én låneudbyder, da flere ansøgninger øger dine chancer. Dels for at blive godkendt og dels for at finde den billigste løsning.

Sidst opdateret 1. oktober 2021