Der er kommet flere nye og stærke låneudbydere på markedet i 2019. PRISAS ser på de nye lånefirmaer i Danmark, du bør kende til og hvor du kan overveje at søge lån.

Få et indtryk af hvad du kan forvente af renter og vilkår, samt hvilke lånebeløb du kan ansøge om. Overblik over lånemarkedet online er altid en fordel, når du skal finde den billigste løsning.

Nova Finans – op til 75.000 kr.

Vi starter med Nova Finans, der udbydes i samarbejde med Basisbank A/S. De har derfor en masse erfaring og gode forudsætninger for at blive en succes.

Indtil videre har deres ansøgningsproces været helt ligetil, ligesom deres faste lave rente er populært for de fleste. Den mulige løbetid svinger fra 12 til 72 måneder og rammer derfor et bredt behov.

Prisas.dk ser Nova Finans som et godt supplement til markedet, særligt på grund af deres fornuftige renteniveauer, der ifølge hjemmesiden er på et lavt niveau. For ikke at nævne det positive ved, at nye låneudbydere bidrager til flere muligheder for dig som kunde.

Letfinans – op til 350.000 kr.

Letfinans er en ny låneformidler i Danmark, hvor du kan søge op til 350.000 kr. og du skal blot være 18 år, så alle myndige personer, kan bruge deres services.

Hos dem kan du søge mellem 10.000 – 350.000 kr. og have pengene i 12 – 96 måneder. De er meget fornuftige i deres krav til ansøgere, hvilket betyder at selv 18-årige kan søge. Her er de krav du skal kunne opfylde:

  • Du skal have CPR nummer
  • Mindst 18 år
  • Ingen RKI

Vi ser dem som et godt supplement til markedet, der blot giver endnu flere muligheder, særligt for unge danskere mellem 18 og 19 år.

Bank Norwegian – op til 400.000 kr.

– Efterhånden veletableret på det danske marked

Bank Norwegian har rødder i det norske og efter stor succes i Norge og Sverige, satser de nu på det danske marked. De kom på markedet før 2018, men vil fortsat være ny for nogle danskere. Ikke desto mindre en rigtig stærk og efterhånden veletableret udbyder på det danske marked. De tilbyder lån til en lav rente og det har været med til at presse de øvrige låneudbydere en del.

Bank Norwegian må anses som en af dine billigste muligheder online som forbruger. I hvert fald en god mulighed for mange, omend du skal være mindst 23 år og have fast arbejde. Det er dog noget de fleste danskere kan sige JA til.

Hos dem kan du søge alt fra 5.000 til 400.000 kroner. Så udover en meget lav rente, har de ligeledes været med til at hæve låneloftet online. Norske Bank Norwegian er hurtigt blevet populære og vi er sikker på det kun er starten.

De er nemlig mere end bare en udbyder. De er et stærkt alternativ til din faste bank, med muligheden for også at oprette kreditkort, netbank og andre finansielle løsninger hos dem.

Hvem skal jeg vælge?

Det store spørgsmål er hvem du skal vælge? Vi mener ovenstående låneudbydere er gode muligheder. Derudover kan vi anbefale Lånio, hvis du har brug for mange penge. Særligt hvis du søger over 50.000 kroner.

Søger du kun små pengebeløb under 6.000 kroner, vil Lendon være en oplagt mulighed. De tilbyder gratis lån & kredit til nye kunder. De er derfor en af de mest populære og prisvenlige kviklånsudbydere lige nu.

Du bør dog aldrig nøjes med at ansøge hos én låneudbyder, da flere ansøgninger øger dine chancer. Dels for at blive godkendt og dels for at finde den billigste løsning.