Har du brug for et lån til ny MC? Du har mulighed for at søge op til 500.000 kr. hos online bankerne, til lave renter og med en enkel ansøgningsproces. Vi gør det enkelt at sammeligne og finde et billigt MC lån, der matcher dine behov.

Find et billigt lån til ny motorcykel

Ansøg gratis og uforpligtende.

 

Brug for et motorcykel lån?

Der er nemlig en del muligheder for at skaffe finansiering. En af de klare fordele ved lånefirmaerne på nettet er, at de sjældent blander sig i formålet. De har primært fokus på din privatøkonomi og månedlige indkomst. Det gør ingen forskel om du vil låne penge til brugt motorcykel, eller lave et lån til ny campingvogn, båd eller trailer.

Mange danskere har drømme, men en begrænset økonomi. I disse tilfælde er det godt du har muligheden for at låne penge på nettet. Det er langt fra altid, at banken er åbne eller forståelige for dine ønsker som kunde og forbruger.

Låneudbyderne på nettet tilbyder dig lån på alt fra 500 – 500.000 kr. hvilket bør være nok til at finansiere selv de dyre motorcykler. Du skal vide at det ikke er alle der får godkendt deres ansøgning. Du skal derfor være realistisk over for, hvor mange penge du ansøger om, i forhold til hvad din privatøkonomi kan bære.

PRISAS hjælper dig godt i gang og du kan starte ansøgningsprocessen via oversigten. Vi gør det nemt at sammenligne og finde det billigste motorcykel lån hos online bankerne.

Læs også: Lån med lav rente

En ny motorcykel kan koste alt mellem 20.000 og 400.000 kr afhængig af mærke, model, størrelse osv. Det er et enormt stort prisinterval, og derfor er det vanskeligt at sige, hvilket lån, der passer dig bedst. Det afhænger af dine ønsker, behov og din økonomi. Med et motorcykellån kan du låne op til 500.000 kr., og derfor bør der også være rig mulighed for at finde en løsning, som passer til dine behov.

Du kan selvfølgelig snakke med din bank om et lån til ny MC. Dette kan i nogle tilfælde være en billigere løsning og kan derfor være værd at overveje. Men det er svært at blive godkendt i banken, da de har høje krav til din økonomi og dit budget.

Derudover er processen langt mere krævende og langsommelig, og du kan komme til at vente flere uger eller måneder på at få pengene ind på kontoen. Optager du et lån til ny MC online, så får du en langt nemmere og hurtigere løsning, og du kan samtidig opnå en rigtig god rente hos mange udbydere.

Vælg den rigtige motorcykel

Er du erfaren MC’er med mange år på bagen, så ved du nok en hel del om, hvilken model, der passer til dig. Er det derimod første eller anden gang, du skal ud og investere i en maskine, så kan det være godt at sætte sig lidt ind i tingene først. Der findes et kæmpe udvalg af motorcykler på markedet, og som sagt er prisen meget varierende.

Du skal vælge en maskine, som passer til dine ønsker, behov og dit niveau. Her har vi samlet et par alternativer:

  • En scooter: En mindre og praktisk model, som egner sig rigtig godt til kørsel i tæt trafik (fx i byen). Den kører langt på literen, er nem at vedligeholde og er meget komfortabel.
  • En landevejsmaskine: Egner sig godt til længere strækninger, da den har en enormt behagelig sidestilling men samtidig kan bryste sig af lidt flere hestekræfter en scooteren.
  • En touringmaskine: Her får du en maskine med lidt mere kraft og udstyr. Den yder god vindbeskyttelse, så du kan krydse lange strækninger og udforske hele verden uden problemer med komforten. Der er helt op til 192 hk på de kraftigste modeller, og motorens imponerende størrelse og omdrejningsmoment gør gearskift unødvendigt.
  • En chopper: Vil du cruise ud ad vejen med en afslappet, tilbagelænet kørestil med kæresten bagpå? Så er chopperen eller custom-motorcyklen det helt oplagte valg. Du skal elske at vedligeholde og passe på din motorcykel, og du får den lækre, lave sædehøjde, som mange er vilde med. Her kan du vælge mellem et enormt bredt udvalg af motorstørrelser.

Ud over disse findes der en række andre modeller som en sportsmotorcykel, offroader og en allroader. Du skal tilpasse maskinens størrelse og motorens styrke efter dit temperament og dine behov. Snak gerne med en ekspert på området, inden du vælger, så du får fat i den helt rigtige maskine. Der er masser af fora for motorcyklister på nettet, hvor folk med glæde vil hjælpe med gode råd og vejledning.

Køb brugt – gode alternativer

Vi har altid et valg som mennesker og der vil ofte være gode alternativer. Vi har fundet en række af de bedste alternativer frem til dig. Hvis du gerne vil undgå et lån, eller spare nogle penge, vil brugtkøb være en oplagt mulighed.

Hvor du skal starte med at lede afhænger meget af, om du søger en brugt motorcykel.

Brugte motorcykler på 123mc.dk

På 123mc.dk finder du et bredt udvalg af køb/salg af brugte motorcykler. Den er en side med fuld fokus på MC og du bliver derfor ikke forstyrret af alt muligt andet. Et godt sted at starte, hvis du vil have et indtryk af mulighederne og diverse priser.

Standen er generelt god på de motorcykler du finder på deres hjemmeside.

 

Du har nu fået en masse inputs til hvordan du kan få anskaffet dig den MC du drømmer om. Valget er dit, men det er efterhånden blevet rigtig nemt og prisvenligt at søge om penge på nettet. Efter at mange udbydere er begyndt at tilbyde lån via NemID, er det kun blevet endnu mere udtalt. Det betyder at låneprocessen er væsentlig hurtigere end førhen.