Danskerne elsker at låne penge online og markedet for internetlån er i eksplosiv vækst. Det betyder ikke overraskende, at der kommer flere og flere lånefirmaer på nettet. Prisas ønsker derfor at give dig en god oversigt over lånefirmaerne på nettet, så du nemmere kan finde rundt i den store jungle.

Den store oversigt over danske lånefirmaer

I denne oversigt kan du finde relevante informationer om hvert enkelt lånefirma, da det er meget forskelligt hvilke lånekrav og muligheder de tilbyder. 

Som kunde skal du naturligvis udnytte det store udvalg af lånefirmaer på nettet. Det gør du ved at indhente mange lånetilbud fra så mange udbydere som muligt. Husk på at det er gratis og helt uforpligtende. På den måde kan du nemt og hurtigt vurdere hvilket tilbud der er det bedste for dig og spare dig selv mange penge.

Vores anbefalinger

Lånefirmaerne på nettet tilbyder langt hen ad vejen det samme produkt. Når du vælger låneudbyder på nettet, bør du specielt være opmærksom på lånefirmaets ÅOP og gebyrer.

ÅOP afgør hvor mange omkostninger du har hvert år og er en vigtig del af din vurderingsproces. Du kan læse mere om hvad ÅOP er her.

Du kan  kun finde frem til låneudbydernes renter og ÅOP, ved at indhente tilbud fra dem. Der er derfor kun én vej. Søg hos alle dem der opfylder dine krav.

Husk også at undersøge om der er gebyrer forbundet med et lån, således du undgår ubehagelige overraskelser i løbet af lånetiden. Du gør dig selv en stor tjeneste ved at bruge lidt tid på at researche de forskellige lånefirmaer online. Nu har vi givet dig vores bedste råd med på vejen.