Det kan være svært at få økonomien til at stemme som studerende. Mange er presset på økonomien, da man har udgifter til husleje, fester og studiebøger, men ikke en særlig høj indtægt.

Lån for studerende er derfor en vej til at finansiere uddannelsen og de år man går på universitet. Alle over 18 år er myndige og har derfor mulighed for at søge lån til studerende.

Når man er ung og har en begrænset indtægt, er det sværere at få et lån. Du kan forbedre dine egne lånemuligheder, ved at undersøge markedet og ansøge hos flere låneudbydere. Det er 100 % uforpligtende, så du har alt at vinde. Det vil andet lige styrke dine chancer.

Lån penge som studerende

Har du et behov for at låne penge som student, er det vigtigt du gør det med omtanke. Læg et budget for, hvor mange penge du har behov for og hvor hurtigt du kan tilbagebetale lånet.

På den led undgår du at låne for mange penge eller vælge en forkert løbetid. De fleste studerende har ikke gæld og har du en fast indtægt, er dine lånechancer gode.

Sammenlign lån online

Du kan nemt og hurtigt låne penge som studerende på nettet, men det er en god idé at snakke med din bankrådgiver først. Det er muligt de kan hjælpe dig med lån til en lavere rente, eller på anden led dig god rådgivning.

Hos lånefirmaerne i Danmark er der en klar forskel på om du er 18, 21 eller 25 år. Er du under 21 år, vil du opleve at færre udbydere ønsker at tilbyde dig noget. Desto vigtigere er det, at du får ansøge hos flere på én gang.

Relevante sider for studerende

Der er mange services og rabatter at hente som studerende. Det er med at udnytte de fordele man kan som ung. Prisas har derfor fundet to af de bedste sider frem, som kan give dig rabatter, hjælp og gode råd som studerende.

Mødepladsen for studerende
Studenterguiden.dk er en stor portal for danske studerende. Det er en mødeplads målrettet unge, som er i gang med studie. På sitet kan du finde mange guides, tips og interessant indhold.

Besøg Studenterguiden.dk for at se nærmere.

Studerende online 
Studerende Online eller so.dk er en portal hvor du kan få glæde af en lang række fordele. Det kan være til studiet, jobbet eller karrieren som helhed. En god portal hvis du har brug for hjælp til at finde job eller hvilken karrierevej du skal tage efter uddannelsen.

Læs mere hos Studerende Online her.