Har du brug for et lån? Det kan være du arbejder som kontorelev, sekretær eller sælger. Det er i høj grad din indkomst der bestemmer, hvem og hvor meget du kan låne online. PRISAS giver dig et godt indblik i mulighederne på denne side.

Vi kender lånemarkedet godt og har derfor udvalgt 3 gode selskaber, hvor du bør søge lån som kontorassistent, sekretær eller telesælger. Alle kontorjobs med nogenlunde samme lønniveau.

Top 3 lånemuligheder online

Kom i gang med at udfylde en uforpligtende låneansøgning, for at se hvad udbyderne kan tilbyde dig og hvem der er billigst.

Lån som kontorelev & sektretærLad os sige at der findes mange udbydere på nettet og du kan få et større overblik, ved at tjekke vores forskellige oversigter. Disse er inddelt alt efter dit pengebehov og hvad du vil låne.

Ud fra din situation og formodede løn, vil vi dog mene at de 3 selskaber vil være et godt sted at starte. Husk på du altid kan indhente uforpligtende tilbud, inden du tager en beslutning.

Hvad er din løn?

Det mest nærliggende spørgsmål er hvad din løn er på. Som det fremgår af oversigten vil nogle udbydere have faste indkomstkrav, mens andre blot kræver at du er i arbejde. Fælles for samtlige udbydere er dog, at din månedlige indtægt vil påvirke deres kreditvurdering.

Så selvom du opfylder indkomstkravet er det på ingen måde ligegyldigt om du tjener 275.000 eller 350.000 kroner om året. Jo mere du tjener, desto bedre kreditvurdering vil du som hovedregel få. Sagt på almindelig dansk, de tilsendte lånetilbud vil have en lavere rente og være billigere.

Lønnen er en væsentlig faktor og selvom alle de jobtyper vi nævner her er kontorstillinger, kan lønnen være relativ forskellig. Og her bør du vide, at det i sidste ende kan resultere i forskellige rente- og ÅOP-niveauer.

Jo højere indkomst, desto flere muligheder

I forlængelse af ovenstående afsnit, vil en højere indkomst uden tvivl åbne flere muligheder. Dels kan du søge hos samtlige lånefirmaer på nettet. Dels kan det være at banken vil tilbyde dig et godt forbrugslån, da du har en solid økonomi og indtægt.

Samtidig er det værd at nævne, at en ansøgning ikke er lig med at du bliver godkendt. Så her vil din løn ligeledes arbejde i din retning. Alt i alt har jobbet altså kun begrænset indflydelse. Så om du søger lån som kontorelev, assistent, sælger eller sekretær har derfor ingen direkte betydning.

Det skal dog nævnes, at mange kontorelever ligger noget lavere lønmæssigt, end de øvrige jobs vi nævner, hvilket kan gøre det svært at opfylde kravene hos en udbyder som Santander Consumer Bank. Er det tilfældet for dig, kan du bare holde dig til de øvrige udbydere på markedet.

Relateret på Prisas.dk: Online lån som elev

Værd at vide inden du ansøger

Hvis det er første gang du skal til at søge lån online, er der flere ting som er gode at vide på forhånd. Prisas.dk har nævnt en række af de vigtigste pointer, du bør have med dig i baghovedet:

  • Alle ansøgninger er uforpligtende – du skal ikke føle dig presset til noget. Du kan altid takke nej.
  • Alle udbydernes låneeksempler er vejledende – du skal derfor indhente tilbud for at vide, hvad DU får tilbudt.
  • ÅOP er din ven – et udtryk for de samlede omkostninger og dermed det billigste lån. Hold fokus på ÅOP, når du sammenligner.