Er det ved at være tid til at dækkene skal skiftes? Det er vigtigt at du kører med de rigtige dæk af flere årsager. Specielt om vinteren er det afgørende at finde vinterdækkene frem af sikkerhedsmæssige årsager.

Det er bare ikke billigt at få udskiftet dæk og kan hurtigt koste mange tusinde kroner. Hvis du har brug for at låne penge til sommer- eller vinterdæk, kan du blive klogere på mulighederne her. Særligt hvis du vælger den nemme og hurtige vej online.

Søg online til en lav rente

Online kan du søge lån til vinterdæk og sommerdæk til en lav rente. I hvert fald hvis du ansøger hos de rigtige og gør et grundigt stykke forarbejde. Du kan nemlig aldrig vide hvem der er billigst på forhånd. Sørg for at få indhentet flere tilbud, da udbyderne ikke blander sig i hvad pengene bruges på.

Det afgørende er din privatøkonomi og den kan du alligevel ikke ændre på her og nu. Du kan nemt komme i gang med at søge online lån via Prisas.

Gå til låneoversigt og ansøg uforpligtendeVi har lavet en god oversigt med lån på 12.000, der bør kunne finansiere de fleste regninger. Klik på knappen for at søge.

Du kan sagtens vælge både større og mindre lånebeløb.

De fleste dækskift vil ikke koste mere end dette samlet set. Det gør naturligvis en forskel om du selv vælger at skifte, eller betaler dig fra det. Der kan nemlig være penge at spare, da mekanikeren selvsagt skal have betaling for sit arbejde.

Grunde til at udskifte dæk

Der kan være mange grunde til at du skal udskifte dine dæk. Når det kommer til sommer- og vinterdæk, er det specielt grundet årstiden. Altså vores punkt 2 med vejrforhold. Men der kan være mange andre grunde og situationer, hvor det kan blive aktuelt. Her er 4 gode grunde:

  • Punktering: Ved punktering er der ingen vej udenom. Et skifte giver sig selv, hvis du fortsat vil køre i bilen.
  • Vejrforhold: Vejrforhold er den mest normale grund til at vi danskere, må sende bilen på værkstedet. For selvom det medfører en værkstedsregning, er det bare bedst at have dæk der matcher årstiden. Uanset om det er sommer eller vinter.
  • Sikkerhedshensyn: Sikkerhedshensynet er vigtigt at huske på. Det kan være rigtig farligt at køre med sommerdæk på sneglatte veje. Eller med nogle der er alt for slidte. Sikkerhedshensyn er derfor én af de mest nævneværdige grunde til at det er tid til skiftet.
  • Lav mønsterdybde/unormal slitage: Hvis du oplever en unormal slitage eller en lav mønsterdybde i dækket, er der god grund til at få dem udskiftet. Det er et tegn på at de er over sidste salgsdato og bør udskiftes.

Skulle du endelig være i tvivl om dækkenes tilstand eller hvornår du bør skifte, kan du altid tage kontakt til dit lokale værksted eller mekaniker. De kan med sikkerhed vejlede dig på bedste vis.

Du kan læse mere om hvornår skiftet bør ske, via disse 6 punkter på Michelin.dk.

Brug for et lån til værkstedsregning?

Har du brug for et lån til værkstedsregningen? I givet fald bør du bede om et samlet pris på både skiftet og de nye dæk. Så du ved præcis hvor mange penge du skal ansøge om.

Alternativt kan du se dem som to separate ting, hvis du vel og mærke kan foretage skiftet selv. Det er dog de færreste danskere, der gider eller kan gøre det selv. I giver fald bør du medregne værkstedsregningen i dit lånebehov.

Online har formålet ikke den store betydning for dine muligheder, så hvis du søger penge til køb af ny motorcykel, bil eller lignende, vil der ligeledes være fine muligheder for dig.

Relaterede sider: Lån penge til ny MC