Har du lyst til at hygge med familien i påsken, men har ikke rigtig pengene? Så kan et lån til påskeferie være en mulighed.

Der kan være særlige omstændigheder, hvor et mindre lån kan være påkrævet. Er det tilfældet for dig, eller vil du bare undersøge mulighederne? PRISAS hjælper dig med at finde et godt lån online.

Brug for penge til påsken?

Påsken er en højtid vi danskere elsker at fejre. Specielt familier med børn gør ofte noget ekstra ud af ferien. Hvis pengene er små, er der gode muligheder for at optage et lån online. Selv uden at det bliver ekstrem dyrt.

Det handler bare om at ansøge hos de rigtige og få dem betalt tilbage til tiden. Du kan gå til vores låneoversigt for at tjekke alle udbydere, men ved små lånebeløb under 10.000 kr. er du primært overladt til udbyderne Simbo og Ferratum.

Det er særligt blevet sådan efter det nye ÅOP-loft på 25%, hvilket har medført at flere kviklånsudbydere har enten ændret prismodel eller har lukket deres aktiviteter i Danmark. Det er blevet billigere for dig som forbruger, men udvalget er også blevet lidt mindre.

Relateret på PRISAS: Lån penge til sommerferien

Det er klart, at hvis du mangler penge til påsken, så er det ikke løsningen at tage på en dyr ferie. Så hvis du har brug for mere end de 4-5.000 kroner, bør du helt sikkert fokusere på de hyggelige, men billige aktiviteter i stedet.

PRISAS har gjort forarbejdet for dig og giver dig her 5 gode og prisvenlige aktiviteter, du kan lave med familien.

5 gode aktiviteter i påskeferien

Det er meget forskelligt hvor mange fridage man har i påsken og vi har derfor set nærmere på gode aktiviteter, der kun tager én dag og som ikke koster det store. Som hvis du valgte at tage på ferie i udlandet. Her er hvad vi kan anbefale:

  1. Fodre dyr i Zoologisk Have
  2. Æggejagt på Christiansborg Slot
  3. Påskehygge: Male påskeæg, lave gækkebreve og meget mere
  4. Tivoli
  5. BonBon land

De er specielt aktiviteter for børnefamilier, men de fleste vil nu kunne nyde en tur i Tivoli eller Zoologisk Have. Det er ren hygge og afslapning, i en periode hvor vejret plejer at være solrigt.