Online bankerne er blevet et godt alternativ, med lave renter og en enkel ansøgningsproces. Få overblik over dine muligheder, udbydernes renter, og se hvor du kan søge lån til ferie online.

Søg ferielån

Ansøg gratis og uforpligtende.

Når du låner penge på nettet blander firmaerne sig sjældent i formålet, så det har ikke den store betydning om formålet er lån til badeferie, efterårsferie eller skiferie. Så længe din privatøkonomi er fornuftig.

Hvem har ikke lyst til at tage på ferie? Når man først har fået fri fra arbejdet eller har børnene hjemme, så vælger mange danskere at drage sydpå. Den danske vejr er ustabilt og når sjældent samme temperaturer som Spanien, Italien og Grækenland.

En skiferie med venner og bekendte, er et andet populært feriemål hos danskerne. Uanset hvad, kan du skaffe finansiering ved at optage et ferielån, så I kan komme afsted som familie, venner eller kærestepar.

Lån til badeferie, skiferie mv.

Det gør ingen forskel om du vælger at låne penge til badeferie, sommerferie eller skiferien sidst på året. Udbyderne blander sig ikke i formålet, så du kan optage lån uanset hvilken ferie du drømmer om.

Mange danskere vælger at tage et ferielån der kan finansiere rejsen og som så bliver betalt tilbage i månederne efter. Om du har behov for et ferielån på 10.000 eller 20.000 kr. gør ikke den store forskel. Det vigtigste er du har en indtægt, så de kan betales tilbage.

Indkomstkravet varierer fra udbyder til udbyder og kan ligge på alt fra 150.000 årligt til 250.000 kr. i årsindkomst. Ved de helt små beløb, stilles der ikke krav til indkomst. Søg hos de relevante firmaer og så vil du hurtigt finde ud af, om din indtægt er tilstrækkelig.

Få et online lån til ferie

Et lån til ferie kan være en rigtig fin løsning, hvis du gerne vil afsted nu og her, men du ikke har plads i økonomien. I dag kan du få online forbrugslån til en ret fordelagtig rente, og derfor bliver det ikke så dyr en løsning for dig. Du kan helt selv sammensætte dine vilkår, så de passer til dine behov.

På nettet kan du låne alt mellem 500 og 500.000 kr., og du vælger selv, hvor hurtigt de skal afbetales. På den måde kan du optage et online lån til ferie, som er helt tilpasset dine ønsker.

Fordelen med et online forbrugslån til ferien er, at du ikke skal oplyse om formålet med pengene. I banken vil du normalt skulle præsentere en plan og et budget, hvis du skal blive godkendt. Samtidig er kravene til ansøgerne færre på nettet, og hele ansøgningsprocessen er meget fleksibel.

Brug oversigterne her på PRISAS til at finde et par selskaber, som kan dække dine behov. Indsend dine ansøgninger og forvent en behandlingstid på 1-3 hverdage, før pengene kan være på din konto.

De populære feriesteder hos danskerne

Ved du ikke hvor du skal hen endnu? Danskerne elsker at rejse og vi har vores klare favoritter. Prisas har set nærmere på de mest populær feriesteder, hvor vi danskere ofte rejser hen. Det kunne være god inspiration, hvis du ikke allerede har været der.

  • London
  • Bangkok
  • Paris
  • Barcelona
  • Istanbul
  • Antalya

*Tendensen er altså tydelig, vi foretrækker storbyferier med muligheden for høje temperaturer. 

Prisvenlige destinationer

Storbyerne er sjældent billige, så til sidst har vi fundet to mere eksotiske og prisvenlige rejsemål til dig, med et presset budget:

Mostar 

Mostar ligger i Bosnien og er en by med en lang og interessant forhistorie. Du kan overnatte for under 400 kr. og stedet ligger i toppen af Trivagos indeks. Det skal bemærkes at Mostar er på UNESCOs verdensarvliste, så det siger lidt om, hvor spændende byen reelt er. Et godt, men billigt rejsemål.

Ait Ben-Haddou

Ait Ben-Haddou ligger i Marokko og er ligeledes at finde på UNESCOs verdensarvliste. En god feriedestination, hvis du er til flotte bygningsværker, der har dannet rammen om storfilm som Gladiator, Kingdom of Heaven og den nuværende serie Game of Thrones.

Med overnatningspriser på 300 – 350 kr. er det billigt sted og med den historiske dimension, er du klar til at tage på eventyr. Eller du kan nyde vejret, mens du besøger de lokale småbutikker.

Alternativer til at søge ferielån online

Der er flere alternativer til at søge ferielån online og flere af dem har du sikkert allerede overvejet. Uanset hvad, præsenterer vi dig for alternativerne her, så du er sikker på at vælge den rette finansieringsvej for dig og dine behov.

Banken

Det første og mest oplagte alternativ til online udbyderne, er din egen bank. Landets pengeinstitutter er dog generelt blevet svære at låne penge hos, da kravene er blevet strammet i stor stil. Særligt når formålet er til forbrug og en lækker ferie, er det tvivlsomt de vil bevilge dig pengene.

Du bør naturligvis spørge dem, hvis du ikke allerede har forhørt dig, men du skal ikke forvente det store. Det vil kræve et rigtig godt forhold til din bankrådgiver og en privatøkonomi, der er sundere end de flestes.

Rejsebureauet

Det kan være at rejsebureauet tilbyder en eller anden form for finansiering, eller mulighed for at betale for rejsen over en længere periode. Det er ikke fordi at finansieringsløsninger er standard hos diverse rejsebureauer, men du kan være heldig.

Så hvis du mangler pengene på kontoen, kan du altid undersøge muligheden for enten at låne hos dem, eller for at betale over flere måneder.

Familie & venner

Du har altid mulighed for at spørge din familie eller dine nærmeste venner. Det er noget de færreste danskere er vilde med og som udgangspunkt, er vi ligeledes modstandere af penge mellem venner og familie. Det er en dårlig idé, der kan få alvorlige og mangeårige konsekvenser, hvis det går galt.

Dette selvom der er tale om små beløb på 5.000 eller 10.000 kr. Det er i høj grad principperne og uenighederne der kan trække dybe spor, selvom pengebeløbet ikke er det største. Så medmindre du har en meget troværdig og tæt familie/ven, der kan tilbyde dig et kortvarigt lån, så bør du ikke forfølge denne mulighed.

Vi mener faktisk at du bør være ekstra sikker på at kunne tilbagebetale pengene til tiden, når du har dem fra dine nærmeste, da forpligtelsen vil være langt større. Ikke nødvendigvis økonomisk, men på det moralske plan.

Der kan være scenarier hvor du tager afsted med dine venner eller familie, hvorved de kan lægge ud for 2 personer og derved betale for dig. Dette kan være en funktionel løsning, men du står stadig i samme økonomiske situation, hvor du skal have betalt dem tilbage inden for en overskuelig fremtid.

Sådan sparer du penge på din ferie

Selvom du optager et lån til ferie, så er det en god idé at spare lidt på din rejse. Det kan du for eksempel gøre ved at rejse på skæve tidspunkter. Undgå skolernes sommerferie, efterårsferie, helligdage, vinterferie osv.

Du kan også vælge nogle lidt mere utraditionelle destinationer, hvor priserne på selve destinationen er billigere. Her er Østeuropa for eksempel en god løsning, da mad, drikke, transport og hotel er enormt billigt her.

Har du muligheden for at beslutte dig i sidste sekund, så kan der være mange penge at hente. Du kan være heldig at finde nogle helt fantastiske afbudsrejser, især hvis du både er åben over for tidspunkt og destination.

Så hold øjnene åbne på diverse rejseselskabers hjemmesider, men tjek også mulighederne for selv at købe fly og hotel separat. Og husk altid at sammenligne prisen hos forskellige selskaber, før du bestiller din rejse.