Har du brug for at låne penge, til at købe den nye Playstation, Xbox eller Nintendo Wii? Så har du flere muligheder, vi vil præsentere for dig her.

Banken bør altid være dit førstevalg, men vil næppe låne dig de 2-5.000 kroner du sikkert mangler. De vil derimod anbefale dig at spare op i stedet. Det efterlader dig med to muligheder; spare op eller søge lån online.

Lån til købet online

Hvis du beslutter dig for at låne, vil vi anbefale du udnytter de gratis muligheder online hos fx. Lendon. Du kan søge 3-4.000 kroner gratis første gang, med en kredittid på 30 dage. Aktuelt er det muligt hos udbyderen Lendon og du kan ansøge hos dem helt uforpligtende her:

Der er ingen tvivl om det er smartest at spare penge op, men specielt for unge studerende, kan det være rigtig svært. Eller det kan være du skal holde et arrangement, der gør du er under tidspres.

Hvilke konsol skal jeg vælge?

Er du ikke helt sikker på hvilke spillekonsol du skal vælge, står du over for en meget svær opgave. De er nemlig rigtig gode alle tre, men med hver deres styrker. Nintendo Wii er nok den der adskiller sig mest, ved at rumme flere aktive spil, hvor du selv skal bevæge sig. Så den er ret anderledes fra de andre to.

Mænd der spillerPlaystation og Xbox er i høj grad en smagssag, præcis som det er tilfældet med iPhone og Samsung Galaxy. Vi anbefaler derfor at du forhører dig hos dine venner og bekendte, inden du vælger. Det er jo også langt federe, hvis I alle spiller på den samme konsol, så det er retfærdigt når I dyster i forskellige spil.

For selve spiloplevelsen vil opleves forskelligt, alt efter om du vælger Xbox eller Playstation. Men hvad du skal vælge, kan vi desværre ikke afgøre for dig.

Relateret på Prisas: Finansiering af ny computer eller fladskærm

Hvad koster spillekonsollerne?

Priserne på de 3 spillekonsoller afhænger af hvilket mærke og model du vælger, men prisspændet på markedet går fra 1.500 – 4.500 kroner. Ifølge Pricerunner er de laveste priser, på de mest populære modeller følgende:

  • Sony Playstation 4: 2.739 kroner
  • Xbox One: 2.449 kroner
  • Nintendo Wii U: 2.274 kroner

Så ved at handle i de rigtige butikker eller webshops, kan der altså spares en del penge. Til de priser kan vi kun anbefale dig at spare op, eller alternativt låne lidt af dine forældre.

Hvis du har brug for flere penge end det, kan du med fordel søge gratis lån op til 4.000 kroner som ny kunde. Det er muligt hos Lendon, som noget helt unikt.