Overvejer du at lave et lån til ny computer eller fjernsyn? Prisas ser nærmere på dine muligheder for at skaffe finansiering, vi giver dig et indblik i prisniveauet og så kan vi som altid hjælpe dig i gang med låneansøgningerne online.

Elektronikken udvikler sig hele tiden og det kan hurtigt blive dyrt, hvis du gerne vil have det nye og smarte. Uanset om du skal købe computer, fladskærm eller ny iPhone, så kan det hurtigt blive aktuelt at låne penge. Hvis du mangler lidt penge på kontoen, gør vi dig klogere på finansieringsmulighederne her. 

Finansieringsmuligheder

Lad os starte med at slå dine overordnede muligheder fast:

  • Banken
  • Betal på afbetaling (hos udbyderen)
  • Lånefirmaer online

Hvad der er den bedste løsning for dig, vil altid variere. Start med at forespørge i banken og udfyld et par låneansøgninger online. Det vil hurtigt gøre dig klogere på mulighederne.

At betale på afbetaling hos udbyderen kan bestemt være attraktivt, men glem ikke de renter og gebyrer du bliver påført. Det er ikke altid nogen god eller billig løsning – tværtimod. Så betragt denne finansieringsmulighed som en form for lån.

 

Lån til computer

Prisniveau: 1.700 – 40.000 kroner

Nu til finansieringen af to af de mest udbredte ting i hjemmet; computeren og fjernsynet. Vi har været hos Pricerunner for at blive klogere på prisniveauet og det spænder rigtig vidt. Skal du have en nogenlunde computer, der er hurtig og en langsigtet løsning, kommer det mindst til at koste 5-10.000 kroner.

Bærbar computerDet er det pengebehov du skal forvente. Et beløb der er så “lille”, at de fleste banker vil afvise din forespørgsel om lån, med anbefalingen om du skal spare op. Det er bare ikke alle der gider at vente de 2-4 måneder det tager.

Her er online udbyderne blevet et godt alternativ. Du kan gratis ansøge på få minutter og få svaret samme dag. Det vil hurtigt afklare dine muligheder. Prisas hjælper dig altid godt i gang med vores låneoversigter. Søg hos 2-3 udbydere herfra og find det billigste lån online.

Ansøg om lån

 

Lån til fjernsyn

Prisniveau: 1.000 – 60.000 kroner

Fjernsynet er i mange danskeres optik en mindre investering end computeren. Men det er faktisk forkert, for de dyreste modeller på markedet kan koste alt fra 50-100.000 kroner. Ja, du læste rigtigt!

Specielt hvis du skal have et fladskærms TV eller en model med 3D funktionalitet, kan det blive en dyr affære. Kender du allerede prisen på dit nye fjernsyn? Så bør du gå i gang med at ansøge, så du bliver klogere på mulighederne.

Det kan lyde som et større forarbejde, men det GØR en stor forskel for de låneomkostninger du oplever i sidste ende. Vi mener i hvert fald det er besværet værd, med tanke på at du kan spare en del penge på det.

 

Vi håber du er blevet klogere på finansieringsmulighederne og hvilket pengebehov du vil have, til nyt fjernsyn eller computer. Som du kan læse, kan det både ende som en stor eller mindre investering. Så vær klog og køb ikke dyrere end højest nødvendigt.