Har du brug for et lån til fjernvarme? Online bankerne er en god mulighed, med fornuftige renter og en nem ansøgningsproces. Få et godt indblik i dine lånemuligheder hos PRISAS.

Finansiering af fjernvarmeanlæg

Ansøg gratis og uforpligtende.

Fjernvarmeanlæg er en af de billigere investeringer, når du skal omlægge eller udskifte opvarmningsanlæg i hjemmet. For mens jordvarmeanlæg nemt kan koste over 120.000 kroner at installere, kan et fjernvarmeanlæg ofte gøres for 30-50.000 kroner.

Det vil ofte være flere penge end man har til rådighed på kontoen og her kan et lån til fjernvarme være en god løsning. Specielt hvis du kan opnå store besparelser på energiforbruget.

Hvor kan jeg låne op til 50.000 kroner?

Det centrale spørgsmål for dig er, hvor du kan låne de 50.000 kroner som du behøver. Svaret er simpelt, på nettet, i banken eller hos forhandleren.

De fleste danskere er efterhånden bekendte med deres forskelligheder. Banken er ofte billigst, men sværere at blive godkendt hos og så er låneprocessen lang. Online er det nemt, ligetil og hurtigt. Og det er efterhånden ikke sikkert at din bank tilbyder dig det billigste lån. Som det fremgår af oversigten, er det muligt at opnå en rigtig attraktiv rente online.

Online udbyderne er blevet et fantastisk alternativ. Det er gratis at ansøge hos dem og få tilsendt et tilbud med renter. Det kan man så altid takke JA til, hvis banken afviser dig. Og hvem ved om banken altid er billigst?

Gå til vores oversigt for at finde de billigste lån online. Så har du gode muligheder på hånden, når eller hvis banken afviser dig.

Tjek også: Alt om lån til nyt gasfyr

Fordele og ulemper ved fjernvarme

Når du vælger opvarmningsform, er det afgørende at du finder den rigtige løsning. Bliv klogere på fordele/ulemper ved fjernvarme. Det er fordele og ulemper ved alle opvarmningsformer, men der er klart flest fordele ved fjernvarme. Det er nemt, miljøvenligt og rigtig billigt.

  • Nemt
  • Billigt
  • Miljøvenligt

Den primære og mest udbredte ulempe er, at de ikke er alle anlæg der passer ind i boligen. Hvis anlægget ikke fungerer optimalt, kan det medføre højere priser.

Fjernvarme er ekstremt udbredt i Danmark, med ca. 62 % der anvender det. Fjernvarmenettet forventes at kunne håndtere op til 70 % i fremtiden. Sammen med jordvarme, er fjernvarmeanlæg helt sikkert en af fremtidens opvarmningsformer.

Hvis du gerne vil læse flere interessante fakta om fjernvarmeforsyning, kan du gøre det hos Energistyrelsen.