Har du brug for et lån til fjernvarme? Prisas ser i denne artikel nærmere på dine finansieringsmuligheder og de kendetegn der er påhæftet fjernvarme.

Når du vælger opvarmningsform, er det nemlig afgørende du finder den rigtige løsning. Bliv klogere på fordele/ulemper og kom i gang med at skaffe finansiering hos os.

 

Finansiering af fjernvarme

Fjernvarmeanlæg er en af de billigere investeringer, når du skal omlægge eller udskifte opvarmningsanlæg i hjemmet. For mens jordvarmeanlæg nemt kan koste over 120.000 kroner at installere, kan et fjernvarmeanlæg ofte gøres for 30-50.000 kroner.

Det vil ofte være flere penge end man har til rådighed på kontoen og her kan et lån til fjernvarme være en god løsning. Specielt hvis du kan opnå store besparelser på energiforbruget.

Hvor kan jeg så låne op til 50.000 kroner?

Det centrale spørgsmål for dig er, hvor du kan låne de 50.000 kroner som du behøver. Svaret er simpelt, på nettet eller i banken.

De fleste danskere er efterhånden bekendte med deres forskelligheder. Banken er billigst, men sværere at blive godkendt hos og så er låneprocessen lang. Online er det nemt, ligetil og hurtigt. Omend du sjældent får samme lave rente.

Når det er sagt, er online udbyderne blevet et fantastisk alternativ. Det er gratis at ansøge hos dem og få tilsendt et tilbud med renter. Det kan man så altid takke JA til, hvis banken afviser dig. Og hvem ved om banken altid er billigst?

Gå til vores oversigt for at finde de billigste lån online. Så har du gode muligheder på hånden, når eller hvis banken afviser dig.

Tjek også: Alt om lån til nyt gasfyr

Fordele og ulemper

Det er fordele og ulemper ved alle opvarmningsformer, men der er klart flest fordele ved fjernvarme. Det er nemt, miljøvenligt og rigtig billigt.

  • Nemt
  • Billigt
  • Miljøvenligt

Den primære og mest udbredte ulempe er, at de ikke er alle anlæg der passer ind i boligen. Hvis anlægget ikke fungerer optimalt, kan det medføre højere priser.

Fjernvarme er ekstremt udbredt i Danmark, med ca. 62 % der anvender det. Fjernvarmenettet forventes at kunne håndtere op til 70 % i fremtiden. Sammen med jordvarme, er fjernvarmeanlæg helt sikkert en af fremtidens opvarmningsformer.

Hvis du gerne vil læse flere interessante fakta om fjernvarmeforsyning, kan du gøre det hos Energistyrelsen.