Har du brug for et lån til nyt gasfyr? Det er bestemt ikke sjovt at skulle låne penge, men når det kommer til energiforbrug og varme, kan det være en rigtig fornuftig investering.

Udregninger viser at gasfyret typisk er den varmekilde, der har den korteste tilbagebetalingstid. Når de samtidig kan anskaffes for 20-50.000 kr. inkl. montering, kan det ende med at være pengene værd.

 

Hvor kan jeg låne til nyt gasfyr?

Det store spørgsmål for mange er hvor man kan låne til nyt gasfyr. Du bør starte med at snakke med banken, for at høre deres vurdering. Men vær ikke bange for at undersøge mulighederne online. Renteniveauet er blevet langt mere attraktivt og du kan efterhånden søge helt op til 350.000 kroner.

Så snak med din bankrådgiver og forsøg samtidig at ansøge hos 2-3 udbydere på nettet. Det kan du gøre via Prisas.dk. Begge ting er gratis, men vil give dig en bred vifte af muligheder. Og ender banken med at sige nej, har du allerede lånetilbud på hånden.

 

Brug for et nyt gasfyr?

Der er mange gode grunde til at få anskaffet sig et nyt gasfyr. Det kan være du har et gammelt der skal udskiftes, eller at du anvender oliefyr der forbruger langt mere og med et langt større CO2-udslip.

Alt efter hvilken model du vælger kan et gasfyr ofte tjenes hjem på 3,5 til 4 år, hvis du vælger at udskifte dit gamle oliefyr.  Dertil kommer en årlig besparelse på mange tusinde kroner.

Gasfyret er én af de mest miljø- og energivenlige opvarmningsformer i Danmark og det kan virkelig løfte din privatøkonomi. Tænk på hvad du bruger på varmeregninger årligt? Det er ikke småting.

 

Gasfyret er en god investering

Præcis som efterisolering og energioptimering er gode investeringer, vil det samme ofte være tilfældet med gasfyret. Det har nemlig en rigtig kort tilbagebetalingstid. Her er en række af de centrale fordele:

  • Lavere varmeregninger – store besparelser.
  • Kort tilbagebetalingstid sammenlignet med øvrige opvarmningsformer.
  • Mindre Co2-udledning
  • Nemt og ligetil
  • Udbredt – findes i over 400.000 danske hjem.

Der vil ikke gå mange år, før din investering er tjent hjem igen, i form af besparelser. De helt eksakte tal og udregninger vil kræve en ekspert, der ser på boligens forhold.

Der kan være gode fordele i at få lavet udregninger, så du kender til hjemmets behov og hvilket afkast du vil opnå ved investeringen. Det vil ligeledes hjælpe dig med at beslutte, om du kan leve med de højere renter du typisk får tilbudt online. Hvis besparelserne er store, kan det jo sagtens være smart.

Start med at indhente tilbud hos udbyderne online, så du bliver klogere på dine muligheder her. Det koster ingenting og er 100 % uforpligtende.