Hvis du gerne vil have en ny hund, men mangler pengene, har du muligheden for at tage et lån. Online kan du søge penge enkelt og fleksibelt, så du kan få råd til at købe den hund, du ønsker.

Mangler du penge til en ny hund?

Her kan du sammenligne og søge lån til køb af hund online:

Hunden er menneskets bedste ven. Sådan lyder et ordsprog og det er ikke helt forkert. De er altid glade og imødekommende, uanset om du fanger dem en tidlig søndag eller en sen tirsdag. Hunde er udbredte i Danmark og de fleste af os, har prøvet at eje en. De er fantastiske på så mange måder og fylder din hverdag med livsglæde og godt humør. Alle der har haft en glad hund, ved hvilken indflydelse de får på dig med tiden.

Lån penge til ny hundMan kan altid diskutere om det er fornuftigt, at låne penge til at købe hund, men man kan ikke underkende den værdi de har for dig og dit humør. Så selvom banken fx. ikke tilbyder dig at låne 9000 til ny hund, bør det ikke holde dig tilbage.

Det kan være svært og tidskrævende at spare pengene op og her kan et forbrugslån være et godt alternativ. Det kan søges på kort tid og pengene kan være på din konto inden for 1-3 hverdage.

Hunde er unikke

Én af flere grunde til, at du ikke nødvendigvis kan vente flere uger og måneder på at købe, er at de er unikke. Der findes ikke to ens hunde eller racer. Så hvis du har fundet din drømmehund, gælder det om at slå til med det samme.

Hvis du venter mange dage eller uger, kan du være sikker på at andre køber den. Det er ikke en computer eller en ny sofa du investerer i. Derfor har timingen en betydning og hvis du har et pengebehov nu og her, kan du få afhjulpet det via lånefirmaerne på nettet. Du kan altid søge gratis og uforpligtende online.

Hunde kan koste alt fra 3.000 – 9.000 kr.

Det er altid svært at fastlægge et præcist prisniveau for, hvad det vil koste at købe hund. Det afhænger af racen, dens egenskaber og hvor du handler henne.

Ikke desto mindre vil de fleste kunne anskaffes til en pris mellem 3000 og 9000 kroner. Går du efter de flotteste og mest eftertragtede, skal du nok forvente at havne i toppen af dette prisniveau, eller lidt over. Men vær ikke i tvivl om det er investeringen, i de 10-12 år som mange hunde lever.

Relaterede kilder

Dansk Kennel Klub

Hunde Forum