Det sker at man dumper teori- eller køreprøven og det kan godt ende med at blive en dyr fornøjelse. Der skal nemlig betales igen og hvis du ikke glider lige igennem, kan du godt komme til at betale nogle tusinde ekstra.

PRISAS ser her på hvordan du kan få skaffet de ekstra penge og så får du en række gode tips til at bestå, næste gang du skal i aktion.

Udnyt de gratis lån på markedet

Der tilbyde gratis lån hos 3 udbydere online i skrivende stund. Lånefirmaer hvor du kan søge henholdsvis 3.000 og 4.000 kroner uden renter overhovedet.

Det kan du som første gangs kunde og i 30 dage. En perfekt løsning, hvis du mangler lidt penge til en ny køreprøve. For 4.000 kroner bør det være nok til både køreprøve og ekstra timer.

Hos Lendon kan du låne 4000 kr. gratis. De er den seneste udbyder der tilbyder dig en gratis lånemulighed som ny kunde.

Husk på det altid er uforpligtende at ansøge hos de forskellige udbydere, men når der er tale om gratis lån uden renter og stiftelsesomkostninger, gør det typisk mindre lige hvem du vælger. Er pengebehovet større, bør du være mere opmærksom på den tilbudte ÅOP.

Det gælder særligt hvis du søger lån til kørekort online, hvor der er meget forskel på, hvem du vælger at låne 10-15.000 kroner hos.

Tips til at bestå teori -og køreprøve første gang

Nu til vores bedste tips, så du kan bestå prøven næste gang. Der er markant forskel på hvordan du forbereder dig til teori- og køreprøven, så vi har inddelt vores anbefalinger i to.

Teoriprøven

  • Forstå logikken bag prøven.
  • Husk at vurdere billedernes forhold (cyklister, bilens hastighed og vejforhold).
  • Start med at bemærke din placering i billedet.
  • Registrer alt på billedet – i relation til spørgsmålet.
  • Læs teorispørgsmålet grundigt, så du tolker det korrekt. Mange fejlsvar laves fordi spørgsmålet ikke forstås ordentligt.

Køreprøven

  • Vær klar på den overraskende test (mange kørelærere vil teste din reaktionsevne).
  • Glem dine fejl og se fremad. Du kan godt fejl og bestå samtidig.
  • Hold fokus på trafikken og vær koncentreret.
  • Kør selvstændigt – lad vær med at spørge eller diskutere med sagkyndige.
  • Hold afstand og overhold hastighedsgrænser & vigepligter (en sikker vej til at blive dumpet).

Disse råd kan forhåbentlig hjælpe dig på vej og sikre at du kommer vellykket igennem næste prøve.

PRISAS ønsker alle vores brugere en rigtig god sommer! Vores nye tiltag med at kåre “Månedens artikel” er sat på pause i sommerperioden, men vi vender stærkt tilbage på den anden side. Tøv ikke med at anbefale os gode artikler, så længe de handler om lån, penge og finans.