Det sker at man dumper teori- eller køreprøven og det kan godt ende med at blive en dyr fornøjelse. Der skal nemlig betales igen og hvis du ikke glider lige igennem, kan du godt komme til at betale nogle tusinde ekstra.

PRISAS ser her på hvordan du kan få skaffet de ekstra penge og så får du en række gode tips til at bestå, næste gang du skal i aktion.

Dine lånemuligheder online

Du har generelt en del valgmuligheder, når du vil låne penge online, omend du altid skal gøre det med omtanke og med respekt for din egen privatøkonomi. Det er kun en fornuftig ide i særlige tilfælde, hvor formålet er godt, og hvor du opnår en fair rente. Ellers er det bedre at lade vær og eventuelt spare op i stedet.

Mangler du et mindre lån til køreprøve, finder du flere online banker som kan tilbyde lånebeløb på 1.000 – 10.000 kr. Det bør være nok til at finansiere det du behøver. For at se nærmere på dine muligheder, kan du besøge vores oversigt med lånebeløb, og vælge det der matcher dine behov.

Husk på det altid er uforpligtende at ansøge hos de forskellige udbydere, men når der er tale om gratis lån uden renter og stiftelsesomkostninger, gør det typisk mindre lige hvem du vælger. Er pengebehovet større, bør du være mere opmærksom på den tilbudte ÅOP.

Det gælder særligt hvis du søger lån til kørekort online, hvor der er meget forskel på, hvem du vælger at låne 10-15.000 kroner hos.

Tips til at bestå teori -og køreprøve første gang

Nu til vores bedste tips, så du kan bestå prøven næste gang. Der er markant forskel på hvordan du forbereder dig til teori- og køreprøven, så vi har inddelt vores anbefalinger i to.

Teoriprøven

  • Forstå logikken bag prøven.
  • Husk at vurdere billedernes forhold (cyklister, bilens hastighed og vejforhold).
  • Start med at bemærke din placering i billedet.
  • Registrer alt på billedet – i relation til spørgsmålet.
  • Læs teorispørgsmålet grundigt, så du tolker det korrekt. Mange fejlsvar laves fordi spørgsmålet ikke forstås ordentligt.

Køreprøven

  • Vær klar på den overraskende test (mange kørelærere vil teste din reaktionsevne).
  • Glem dine fejl og se fremad. Du kan godt fejl og bestå samtidig.
  • Hold fokus på trafikken og vær koncentreret.
  • Kør selvstændigt – lad vær med at spørge eller diskutere med sagkyndige.
  • Hold afstand og overhold hastighedsgrænser & vigepligter (en sikker vej til at blive dumpet).

Disse råd kan forhåbentlig hjælpe dig på vej og sikre at du kommer vellykket igennem næste prøve.

PRISAS ønsker alle vores brugere en rigtig god sommer! Vores nye tiltag med at kåre “Månedens artikel” er sat på pause i sommerperioden, men vi vender stærkt tilbage på den anden side. Tøv ikke med at anbefale os gode artikler, så længe de handler om lån, penge og finans.