Har du brug for penge til et nyt kørekort? Det er langt fra alle unge der får det finansieret af forældrene og så er ca 10.000 kroner mange penge.

Eller det kan være du som forælder har en presset privatøkonomi, med brug for lidt ekstra. I begge tilfælde har du gode muligheder for lån på nettet, hvor mange udbydere er klar til at hjælpe dig.

Her kan du låne alt fra 5.000 og opefter, så længe du er over 18 år og ikke står i RKI. 

Brug for et lån til nyt kørekort?

Hvis du har brug for et lån til nyt kørekort, vil du hurtigt opleve at online udbyderne har en langt større lånevillighed, end den du møder i bankerne. Du har muligvis allerede forsøgt dig i egen bank?

Lån til nyt kørekort

På nettet er der ikke samme fokus på formålet eller dig som person. Om du vil låne penge til kørekort, ny trailer eller en ferie, gør faktisk ingen forskel. Det vil føles befriende for mange, specielt når man kun har behov for et mindre beløb.

På Prisas.dk henviser vi dig til 7 af de førende udbydere online, vi har særligt udvalgt på baggrund af deres service, erfaring og professionalisme.

Så længe du kan opfylde følgende, har du gode chancer for at få godkendt dine ansøgninger:

  • 18+ år
  • Dansk statsborger og bopæl
  • Fast indkomst
  • Ingen RKI

Sammenlign og find den laveste pris

Prissammenligning er altid nøglen til at finde de laveste priser og spare penge. Det gælder uanset om du skal optage et lån, tage køretimer eller tegne en ny forsikring.

I lånesammenhæng anbefaler vi altid at du indhenter så mange tilbud som muligt. Hellere 5 end 2. For jo flere priser du indhenter, desto større sandsynlighed for at finde den laveste ÅOP.

Inden for kørekort bør du gøre det samme, for køreskolerne kan have markante prisforskelle. Det er helt naturligt. De fleste større byer, har mindst 2-3 forskellige udbydere du kan vælge imellem. Nu er pris ikke alt, for kvalitet og omdømme er andre centrale beslutningsparametre.

Men prisen bør indgå som en del af dine overvejelser og her er det centralt at vide, hvem der er billigst og hvem der er dyrest. Der er for mange køreskoler i Danmark til, at Prisas kan give dig det fulde overblik.

Vi har derfor fundet en gød sammenligningsside frem til dig. På www.kørekortportalen.dk kan du klikke dig ind på dit nærområde og se udbydernes priser i de forskellige byer. Du kan tilmed se hvilke bil du kommer til at køre rundt i.

Jylland dyrere end København

Vi har lavet en del research for dig og en af de interessante konklusioner er, at Jylland og jyske køreskoler faktisk er dyrere end København. Det er stik imod det billede vi kender fra fx. boligpriserne og prisniveauet i al almindelighed.

Det må være et klart signal om at konkurrencen i København er markant højere, hvorfor prisen er presset helt i bund.

Forventet prisniveau

Du bør generelt forvente et prisniveau der ligger i intervallet 9.000 – 11.000 kroner. For de beløb kan du få den lovpligtige pakke og få et almindeligt kørekort til personbil. Hvis du har brug for ekstra, kan dig koste dig et par tusinde yderligere.