Bredbånd med TV pakkeDer kan være mange fordele at hente, ved at vælge bredbånd og TV pakke hos samme udbyder, primært i form af lavere priser og større overskuelighed. Hvis der kan spares penge og dine behov til hastighed og TV-udvalg kan opfyldes, kan det helt klart anbefales.

PRISAS har set på hvilke udbydere der tilbyder både bredbånd -og TV pakker, så du kan få et godt indblik i dine muligheder og vælge den billigste udbyder.

Find det billigste bredbånd med TV

Det kan være en smule uoverskueligt at finde frem til det billigste bredbånd med TV, da udbydernes TV-udvalg og bredbåndsløsninger er forskellige. Så det er ikke muligt at sammenligne dem én til én. Af den grund bør du besøge deres hjemmeside eller tjekke vores sammenligningsoversigt, for at få et indblik i bredbåndspriserne.

Her bør du naturligvis udelukkende fokusere på disse 6 udbydere, der både kan hjælpe dig med bredbånd og TV:

Når du har fået et indblik i prisniveauet og mulighederne, bør du udvælge to af dine bedste kandidater, som du ønsker at undersøge til bunds. Det kan du selv gøre ved at sammenlægge prisen på bredbånd og TV pakken, for at finde det billigste, men her tages der bare ikke højde for de rabatter du helt sikkert kan opnå. Så det kan anvendes vejledende, men du bør kontakte de enkelte udbydere for at spørge til rabat, hvis du vælger begge løsninger hos dem.

Spørg kundeservice efter rabatter

Man kunne ønske sig der var en service, hvor man kunne tilvælge både TV, og internet og derudfra få en samlet pris, fratrukket en rabat. Det er bare ikke muligt hos teleudbyderne, hvorfor du selv er nødt til at gøre den sidste del af arbejdet selv. Omvendt betyder det at du kan forhandle dig til særligt gode rabatter og priser, når du snakker med kundeservice.

Hvem er billigst?

Vi er med på alle har individuelle behov, men vi har alligevel ønsket at give dig et vejledende eksempel, ud fra de generelle behov hos danskerne. Ud fra en minimumshastighed på 50 mbit/s og mindst 28 TV kanaler kommer de 6 udbydere til at koste følgende – vel og mærke uden rabatter.

Fullrate – samlet pris: 468 kr. pr. md.

 • 50 mbit/s bredbånd – 269 kr. pr. md. (gratis oprettelse)
 • Favorit-pakken 33 kanaler – 199 kr. pr. md.

Telia – samlet pris: kr. 498 kr. pr. md.

 • 50 mbit/s bredbånd – 249 kr. pr. md. (gratis oprettelse)
 • Telia 4More – 249 kr. pr. md.

Waoo – samlet pris: 588 kr. pr. md.

 • 100 mbit/s bredbånd (gratis første 2 måneder) – 319 kr. pr. md.
 • Waoo Viasat Iille – 269 kr. pr. md.

Stofa – samlet pris: 668 kr. pr. md.

 • 50 mbit/s bredbånd (199 kr. i oprettelse) – 239 kr. pr. md.
 • Mellempakken 40 TV kanaler – 429 kr. pr. md.

Boxer – samlet pris: 768 kr. pr. md.

 • Ukendt hastighed, afhænger af din adresse – 239 kr. pr. md.
 • Alle TV kanaler – 529 kr. pr. md.

Yousee – samlet pris: 858 kr. pr. md.

 • 50 mbit/s bredbånd (299 kr. i oprettelse) – 279 kr. pr. md.
 • TV Grundpakken 36 point – 579 kr. pr. md.

 

Ud fra vores vejledende gennemgang, tegner der sig et billede af at Fullrate, Telia og Waoo er blandt de billigste udbydere på markedet, når bredbånd og TV skal kombineres. Om de så har præcis dine favoritkanaler og streamingtjenester, eller om de andre udbydere kan give mere rabat, skal vi lade være usagt. Men det virker som en god idé at starte med Fullrate, Telia og Waoo, hvis du ønsker den laveste samlede pris.

Priserne er hentet d. 29. maj 2019 og kan være ændret siden.