Det kan godt være utrolig svært at finde en a-kasse, der henvender sig til lige præcis de behov man går rundt med. Måske skifter man lidt rundt mellem forskellige uddannelser eller arbejde. Eller måske er man bare faret vild i junglen af a-kasser og fagforeninger.

ASE er en god mulighed, da de rammer bredt, tilbyder flere gode medlemdsfordele og er meget konkurrencedygtige på prisen. Se mere om hvad de kan tilbyde og om det er noget for dig, i denne anmeldelse.

Her er hvad ASE a-kasse kan tilbyde

Hvad kræver det at blive medlem?

ASE er ikke en af de a-kasser, hvor man kun kan få rådgivning inden for et meget snævert felt. De spreder sig nemlig langt ud, og tager mange forskellige typer mennesker ind under deres paraply.

Det giver dem den unikke mulighed, at den rådgivning man kan få, den strækker sig over mange emner. Du er altså ikke bundet og låst til et enkelt emne, men man har derimod muligheden for mange forskellige emner.

Det kan f.eks. være at du er under uddannelse, men ikke er helt sikker på hvad du vil. En a-kasse rettet mod pædagoger ville jo sige at du skulle blive pædagogmedhjælper, men ASE har ingen aktiver i et specifikt fag og kan derfor give en lidt mere objektiv og upartisk vejledning, hvis ikke man er helt sikker på destinationen endnu. Det samme gælder hvis man f.eks. gerne vil skifte karriere.

Se også: A-kasse til pædagogmedhjælper

Priser og ydelser

Ser man på prisen, så er ASE ikke den billigste, men det er heller ikke udelukkende dette man skal vurdere en a-kasse på. ASE har nemlig ufatteligt mange tilbud. De har løsninger der både passer til studerende, hvor man kan få hjælp til at søge job og skrive CV osv.

Derudover har de hjælp til selvstændige, som giver adgang til forskellige kurser og rådgivning, samt den mere almindelige hjælp til lønmodtagere, som selvfølgelig indeholder alt det en a-kasse skal, for at den er god.

Værd at vide om ASE

ASE målretter deres rådgivning til lige præcis den situation du er i, om det så er uddannelse, egen virksomhed eller godt i gang med drømmejobbet. Du får relevante tilbud og skræddersyet rådgivning fra højtuddannet personale.

Konklusion

ASE er en god og relativt billig a-kasse, der appellerer til mange forskellige målgrupper med en bred vifte af tilbud og rådgivning.