Vi ser nærmere på det nye koncept Udenombanken i denne anmeldelse. De giver dig muligheden for at søge om boliglån uden om din egen bank. Er du blevet afvist af din egen bank? Så kan du nu nemt søge om lån eksternt via Udenombanken.dk.

Her låner du ikke af pengeinstitutterne som normalt, men af professionelle investorer. Hvem der stiller pengene til rådighed gør ingen forskel for dig eller den tilbudte rente. Et normalt prisvenligt alternativ, du bør overveje.

Søg boliglån via Udenombanken

At søge om boliglån via Udenombanken minder på mange måder om, at søge kviklån online eller forbrugslån online. Du kommer til en formular hvor du skal indtaste alle de relevante informationer og så sender du dem afsted. Du vil efterfølgende modtage et hurtigt svar og tilbud retur.

Herefter kan du frit vælge om du vil sige NEJ eller JA tak. Det er nemlig uforpligtende at ansøge og det gør kun konceptet ekstra attraktivt. Det giver dig nemlig et værdifuldt indblik i deres renter og ÅOP, som du fx. kan sammenholde med bankens.

Låneforhold

Nu til de låneforhold og krav du bliver mødt med på Udenombanken.dk. Vi har opsummeret de vigtigste forhold du bør kende til:

  • Lån fra 100.000 – 2.000.000 kroner
  • Løbetid: 1 – 25 år
  • Svartid: Inden for 24 timer

Krav

  • Myndig (mindst 18 år)
  • Dokumentation af identitet
  • Lønsedler og årsopgørelse

Ifølge deres hjemmeside er RKI ingen hindring, omend det helt klart vil begrænse dine muligheder. Langt de fleste danskere kan udfylde en ansøgning og det er så deres kreditvurdering der afgører, om du får tilsendt et lånetilbud retur.

Udenombanken.dk erfaringer

Sidst i vores Udenombanken anmeldelse vil vi se nærmere på de aktuelle erfaringer med dem som udbyder. For selvom de er relativ nye på markedet, har de allerede fået mange positive tilbagemeldinger. Det bekræfter en Trustpilot score på imponerende 9.5 ud af 10.

Det er specielt deres gode service og hurtige sagsbehandling, der er populære hos deres kunder. Vi har også haft svært ved at finde et kritikpunkt. Der er ingen tvivl om at de bliver et mere og mere anvendt alternativ til banken, jo større kendskabet bliver.

Vi kan i hvert fald anbefale dem, hvis du gerne vil søge om boliglån online. Enten fordi banken har afvist dig eller fordi du gerne vil have et ekstra lånetilbud at vælge imellem.

Om UdenomBanken

Adresse: Per Henrik Lings Allé 4, 5. sal, 2100 København Ø

CVR: 36493593

Mail: info@uob.dk