Se vores oversigt over kviklån online, hvor du nemt kan ansøge og se hvad udbyderne kan tilbyde dig.

Oversigt: Find det bedste kviklån online

Der kan være stor forskelle på omkostningerne og derfor bør du altid indhente tilbud fra flere udbydere.

Det er gratis og uforpligtende at ansøge.

Kviklån er en betegnelse for lån der optages uden at du stiller sikkerhed og hvor du kan have pengene hurtigt – typisk inden for 1-3 dage. Det vigtige for dig er, at du søger velovervejet og gør det med omtanke når du søger kviklån. Sammenlign mulighederne via vores oversigt.

ÅOP-loft pr. 1. juli 2020

Der er pr. 1. juli 2020 kommet et ÅOP-loft på kviklån og forbrugslån, hvilket er en klar fordel for dig som forbruger. For forbrugerkreditter der markedsføres, er loftet for ÅOP på 25%, hvilket er det niveau de fleste udbydere derfor har indrettet sig efter.

Søg flere steder – og find den billigste løsning

Når du skal låne penge, vil der altid være markante forskelle i dine muligheder og låneomkostninger. Du bør derfor altid undersøge dine muligheder grundigt og ansøge om kviklån hos flere udbydere. Jo flere desto bedre.

Det giver dig de bedste forudsætninger for at modtage flere lånetilbud retur, hvor du så kan udvælge det billigste. Det er en effektiv metode, hvis du går efter “billige” kviklån og hvem gør ikke det?

Husk på at ingen af disse tilbud er forpligtende, så du kan altid undersøge mulighederne og omkostningerne, før du træffer en endelig beslutning.

Proceduren vil typisk være, at du blot skal indsende dokumentation for din bopæl, indtægt og personlige oplysninger. Ved kviklån online skal du være mindst 19-20 år og så må du ikke stå i RKI. Kan du sige JA til det, vil du med stor sandsynlighed blive godkendt.

PRISAS har gjort det nemmere for dig at finde det bedste kviklån for dig. Omend det ofte vil være en omkostelig affære som ikke er specielt godt for din privatøkonomi. Så det skal gøres varsomt og meget velovervejet. Vi har lavet en god oversigt over firmaerne online, som du nemt kan ansøge hos gratis og uforpligtende.

Hvad skal jeg have klar?

Det er meget forskelligt hvilken form for dokumentation der er påkrævet ved ansøgningen. Men ved kviklån skal du typisk kun angive dit CPR nummer, så firmaerne kan verificere dig og tjekke dig i RKI.

Ved disse mindre lånebeløb, skal du normalt ikke fremvise lønsedler, årsopgørelse og meget mere. Det bidrager til en ekstrem hurtig og nem ansøgningsproces.

Billige kviklån onlineKendetegn ved kviklån online

Kviklånet som lånetype adskiller sig markant fra finansielle alternativer som forbrugslån og boliglån. Dels ved at løbetiden bliver opgjort i dage, frem for i måneder og år. Dels ved at renten ofte er markant højere. Prisas har set nærmere ved de mest nævneværdige kendetegn.

Hurtigt svar

Du får hurtigt svar, når du ansøger om kviklån online. Udbyderne svarer dig inden for 1-2 dage og det betyder at du hurtigt kan få afklaret dine muligheder.

Kort løbetid

Alle kviklån har historisk været kendetegnet ved at have en kort løbetid på 30 dage til nogle måneder. Det er derfor låneformen har fået det velklingende navn, sammenholdt med de er hurtige at optage. Man kan derfor overveje om navnet bør ændres fremadrettet, efter den nye lovgivning har ændret ved en del forhold. Særligt løbetiden der mange steder er hævet fra 30 dage til +/- 6 måneder.

Efter den nye lovgivning er trådt i kraft, er kviklån og forbrugslån dog kommet til at ligne hinanden, mere og mere. Dels på svartiden, løbetiden og på pengebeløbene.

Hvorfor er ÅOP højere?

Mange forbrugere har og undrer sig fortsat over, hvorfor ÅOP er så meget højere ved kviklån. Det er nemlig en opfattelse hos mange, da folk derved tror de er ekstremt dyre. Det er bestemt ikke den billigste låneform, men der er en logisk grund til at ÅOP bliver uforholdsmæssig høj.

ÅOP udregner nemlig de årlige omkostninger, på årsbasis, ikke på månedsbasis. Det betyder at disse løsninger på 15, 30 eller 45 dage bliver udregnet på et forkert grundlag. Det er derfor flere eksperter taler om, at der er behov for et andet begreb end ÅOP til disse kviklån.

Alt i alt kommer omkostninger som opstartsgebyret, til at udgøre en stor del af dine samlede låneomkostninger og derfor er de sjældent billige. Men når disse omkostninger/renter bliver tilskrevet over et år, bliver procentsatsen selvsagt ekstrem høj. For det er jo netop en kortsigtet løsning, hvor du afholder omkostninger én gang og ikke hver måned.

Mere fair renteniveauer

Der er ingen tvivl om at det nye ÅOP-loft har medført langt mere fair renteniveauer på kviklån, hvilket udelukkende er til glæde for dig som forbruger. Du vil dermed kunne opnå finansiering på 500 – 30.000 kr. til mere fair renter, end tidligere.