Se vores oversigt over kviklån online, hvor du nemt kan ansøge og se hvad udbyderne kan tilbyde dig.

Oversigt: Find det bedste kviklån online

Der kan være stor forskelle på omkostningerne og derfor bør du altid indhente tilbud fra flere udbydere.

Det er gratis og uforpligtende at ansøge.

Kviklån er en betegnelse for lån der optages uden at du stiller sikkerhed og hvor du kan have pengene hurtigt – typisk inden for en dag. Det vigtige for dig er, at du søger velovervejet og gør det med omtanke når du søger kviklån. Sammenlign mulighederne via vores oversigt.

Søg flere steder – og find den billigste løsning

Når du skal låne penge, vil der altid være markante forskelle i dine muligheder og låneomkostninger. Du bør derfor altid undersøge dine muligheder grundigt og ansøge om kviklån hos flere udbydere. Jo flere desto bedre.

Det giver dig de bedste forudsætninger for at modtage flere lånetilbud retur, hvor du så kan udvælge det billigste. Det er en effektiv metode, hvis du går efter “billige” kviklån og hvem gør ikke det?

Husk på at ingen af disse tilbud er forpligtende, så du kan altid undersøge mulighederne og omkostningerne, før du træffer en endelig beslutning.

Proceduren vil typisk være, at du blot skal indsende dokumentation for din bopæl, indtægt og personlige oplysninger. Ved kviklån online skal du være mindst 19-20 år og så må du ikke stå i RKI. Kan du sige JA til det, vil du med stor sandsynlighed blive godkendt.

PRISAS har gjort det nemmere for dig at finde det bedste kviklån for dig. Omend det ofte vil være en omkostelig affære som ikke er specielt godt for din privatøkonomi. Så det skal gøres varsomt og meget velovervejet. Vi har lavet en god oversigt over firmaerne online, som du nemt kan ansøge hos gratis og uforpligtende.

Hvad skal jeg have klar?

Det er meget forskelligt hvilken form for dokumentation der er påkrævet ved ansøgningen. Men ved kviklån skal du typisk kun angive dit CPR nummer, så firmaerne kan verificere dig og tjekke dig i RKI.

Ved disse mindre lånebeløb, skal du normalt ikke fremvise lønsedler, årsopgørelse og meget mere. Det bidrager til en ekstrem hurtig og nem ansøgningsproces.

Kviklån – rentefrit i 30 dage

Hvis du leder efter de bedste kviklån, bør du være bevidst om muligheden for en rentefri periode på 30 dage, som ny kunde. Et tilbud som Lendon og Simbo aktuelt tilbyder.

Det skal naturligvis stadig være velovervejet for rentefriheden er blot de første 30 dage og pengene skal betales tilbage i tide. Ellers kan du forvente ekstra omkostninger. Ikke desto mindre er det fantastisk at kunne låne rentefrit de første 30 dage, da det trods alt kan sparer dig penge. Dog bør du altid have meget fokus på ÅOP-niveauet.

Billige kviklån onlineKviklån er blevet en mulighed for mange danskere og det viser hvor meget lånemarkedet online har udviklet sig.

Kendetegn ved kviklån online

Kviklånet som lånetype adskiller sig markant fra finansielle alternativer som forbrugslån og boliglån. Dels ved at løbetiden bliver opgjort i dage, frem for i måneder og år. Dels ved at renten ofte er markant højere. Prisas har set nærmere ved de mest nævneværdige kendetegn.

Hurtigt svar – på 15 sekunder til 2 minutter

Du får ekstremt hurtigt svar, når du ansøger om kviklån online. Udbyderne svarer dig inden for 2 minutter og det betyder at du hurtigt kan få afklaret dine muligheder. Ja, du kan have underskrevet aftalen inden for 5-10 minutter og så kan pengene være der næste dag.

Det er en virkelighed som ikke engang forbrugslån online kan konkurrere med. Her er ventetiden ofte 1 time til 1 dag og du finder derfor ikke en hurtigere vej til penge. Omvendt kan du så kun låne mindre beløb op til 10.000 kroner. Her er der altså en naturlig begrænsning.

Kort løbetid

Alle kviklån er kendetegnet ved at have en kort løbetid på 30 dage til nogle måneder. Det er derfor låneformen har fået det velklingende navn, sammenholdt med de er hurtige at optage. Det er hurtigt at søge og du har pengene i kort tid.

Hvorfor er ÅOP højere?

Mange forbrugere har og undrer sig fortsat over, hvorfor ÅOP er så meget højere ved kviklån. Det er nemlig en opfattelse hos mange, da folk derved tror de er ekstremt dyre. Det er bestemt ikke den billigste låneform, men der er en logisk grund til at ÅOP bliver uforholdsmæssig høj.

ÅOP udregner nemlig de årlige omkostninger, på årsbasis, ikke på månedsbasis. Det betyder at disse løsninger på 15, 30 eller 45 dage bliver udregnet på et forkert grundlag. Det er derfor flere eksperter taler om, at der er behov for et andet begreb end ÅOP til disse kviklån.

Alt i alt kommer omkostninger som opstartsgebyret, til at udgøre en stor del af dine samlede låneomkostninger og derfor er de sjældent billige. Men når disse omkostninger/renter bliver tilskrevet over et år, bliver procentsatsen selvsagt ekstrem høj. For det er jo netop en kortsigtet løsning, hvor du afholder omkostninger én gang og ikke hver måned.

Undgå de “forkerte” kviklån

PRISAS anbefaler at du holder dig langt væk fra de dyre kviklån. Det gør du ved at gøre dit forarbejde ordentligt, og modtager du ikke fornuftige tilbud retur, kan du altid bare sige NEJ.Det er ingen regel at disse småbeløb er omfattet af høje omkostninger og ÅOP’er. Det afhænger meget af det forarbejde du selv laver.

Disse kvikke lån er kendetegnet ved at være hurtige, med svar inden for 15 minutter. Du får altså hurtig afklaret om du er godkendt og afvist. Flere udbydere tilbyder endda at du kan have pengene på din konto samme dag – eller senest den næste.

Vælger du at ansøge skal du være sikker på at økonomien kan bære det. Kan den ikke det, vil du nemt havne i en gældsfælde der ikke er sjov. Så sørg for at have det økonomiske på plads, inden du underskriver aftalen.