Vivus anmeldelse

Vi ser nærmere på Vivus i denne anmeldelse og hvad de kan tilbyde dig som udbyder. De har udviklet sig til at være en af de mest populære udbydere inden for kviklån og er nu begyndt at tilbyde kunder en kassekredit i stedet.

Kviklånene har historisk set været rigtig dyre at lave, men med Vivus’ tilbud om gratis lån (nu kassekredit) til nye kunder i 30 dage, har du en unik mulighed for at komme gratis i gang. Få et indblik i muligheder, krav og andet i vores Vivus anmeldelse.

OBS: Vivus har justeret deres forretning, så der nu er tale om en kassekredit uden en fast løbetid. Ellers er alt ved det gamle og fortsat med den rentefrie mulighed, for nye kunder.

Kassekredit, krav og løbetid

Vivus kreditmodellen er anderledes end hvad der ellers findes på online markedet. Din mulige kassekredit afhænger nemlig af, om det er 1. eller 4. gang du ansøger hos dem. Forholdene er som følger:

  • 1. gang: 100 – 4.000 kroner (gratis)
  • 2. gang: 100 – 6.000 kroner
  • 3. gang: 100 – 8.000 kroner
  • 4. gang: 100 – 12.000 kroner

Du kan se flere informationer og ansøge via denne oversigt:

Løbetiden er ikke fast bestemt, men du kan få 30 dages rentefri kredit. Her er det vigtigt du generelt bemærker som altid, at jo længere periode desto lavere samlede kreditomkostninger. Så søg aldrig pengene længere end nødvendigt.

Krav

Kravene til dig som kunde er meget rimelige. Du skal nemlig blot opfylde følgende:

  • Mindst 20 år.
  • Dansk statsborger
  • Ikke stå i RKI
  • Kreditgodkendt

De har været aktive siden 18. april 2012 ifølge deres hjemmeside og med over 70.000 danske kunder. De må derfor anses som en erfaren og troværdig udbyder, man roligt kan ansøge hos.

Gå til Vivus

God service og Trustpilot score

Der er ingen tvivl om at servicen generelt er i top hos Vivus, hvilket deres Trustpilot score bekræfter. Her har de i skrivende stund en score på 9.4 ud af 2.332 anmeldelser, hvilket er ganske imponerende.

Anmeldelserne understreger at de er en oplagt og billig mulighed, hvis du har kortvarige pengeproblemer. Det kan være fordi lønnen er forsinket, det er sidst på måneden, eller du mangler penge til en regning.

Vores eget kendskab og erfaringer med Vivus er ikke anderledes. De er en serviceminded udbyder som fungerer hurtigt og effektivt. En god del af deres medarbejdere arbejder med support og kundeservice, hvilket typisk giver en god og hurtig behandlingstid. Ifølge hjemmesiden er ventetiden på kundeservice 12 sekunder.

Video om deres gratis tilbud

Du kender sikkert allerede Vivus fra TV eller kan du se deres reklame her:

Brug for større pengebeløb?

Hvis du har brug for større lån, kan vi anbefale dig at læse vores anmeldelse af Santander lån. Her kan du søge om alt 10.000 til 350.000, og til en meget fornuftig rente.