Vi ser nærmere på Vivus i denne anmeldelse og hvad de kan tilbyde dig som udbyder. De har udviklet sig til at være en af de mest populære udbydere inden for små online lån.

Kviklånene har historisk set været rigtig dyre at lave, men efter den nye lovgivning pr. 1. juli 2020, er der kommet et ÅOP-loft for låneudbyderne. Det gør det markant mere attraktivt og prisvenligt for dig som forbruger, at søge penge online. Få et indblik i dine muligheder, krav og andet i vores Vivus anmeldelse.

Om Vivus lånet

Vivus tilbyder som noget nyt, at du kan låne mellem 2.000 – 12.000 kr. med en løbetid op til 6 måneder.

Krav

Kravene til dig som kunde er meget rimelige. Du skal nemlig blot opfylde følgende:

  • Mindst 20 år
  • Dansk statsborger
  • Ikke stå i RKI
  • Kreditgodkendt

De har været aktive siden 18. april 2012 ifølge deres hjemmeside og med over 70.000 danske kunder. De må derfor anses som en erfaren og troværdig udbyder, man roligt kan ansøge hos.

Vivus på Trustpilot

Der er ingen tvivl om at servicen er god hos Vivus, hvilket deres Trustpilot score bekræfter. Her har de i skrivende stund en score på 4.4 ud af 5, baseret på 3.496 anmeldelser, hvilket er ganske imponerende.

Anmeldelserne understreger at de er en oplagt og billig mulighed, hvis du har kortvarige pengeproblemer. Det kan være fordi lønnen er forsinket, det er sidst på måneden, eller du mangler penge til en regning.

Vores eget kendskab og erfaringer med Vivus er ikke anderledes. De er en serviceminded udbyder som fungerer hurtigt og effektivt. En god del af deres medarbejdere arbejder med support og kundeservice, hvilket typisk giver en god og hurtig behandlingstid.

Om Vivus

Adresse: Vesterbrogade 1L, 4. sal, 1620 København V

CVR: 32557864

E-mail: info@vivus.dk

Brug for større pengebeløb?

Hvis du har brug for større lån, kan vi anbefale dig at tjekke vores forskellige oversigter med større lånebeløb. På Prisas.dk kan du hurtigt få overblik over hvor du kan søge forbrugslån på 25.000 kr., 50.000 kr. eller hvilke lånebeløb der nu matcher dine behov som kunde.