Vi ser nærmere på Vivus i denne anmeldelse og hvad de kan tilbyde dig som udbyder. De har udviklet sig til at være en af de mest populære udbydere inden for kviklån og er nu begyndt at tilbyde kunder en kassekredit i stedet.

Kviklånene har historisk set været rigtig dyre at lave, men med Vivus’ tilbud om 50% rabat til nye kunder i 30 dage, kan du komme billigere i gang. Få et indblik i muligheder, krav og andet i vores Vivus anmeldelse.

Kassekredit, krav og løbetid

Vivus kreditmodellen er anderledes end hvad der ellers findes på online markedet. Din mulige kassekredit afhænger nemlig af, om det er 1. eller 2. gang du ansøger hos dem. Forholdene er som følger:

I øjeblikket kører Vivus med at du kan søge op til 6.000 kroner med en rabat på 50% ny kunde, og op til 12.000 kr. på anden kreditaftale.

  • 1. gang: 100 – 6.000 kroner
  • 2. gang: 100 – 12.000 kroner

Her er det vigtigt du generelt bemærker som altid, at jo længere periode desto lavere samlede kreditomkostninger. Så søg aldrig pengene længere end nødvendigt.

Krav

Kravene til dig som kunde er meget rimelige. Du skal nemlig blot opfylde følgende:

  • Mindst 20 år
  • Dansk statsborger
  • Ikke stå i RKI
  • Kreditgodkendt

De har været aktive siden 18. april 2012 ifølge deres hjemmeside og med over 70.000 danske kunder. De må derfor anses som en erfaren og troværdig udbyder, man roligt kan ansøge hos.

Gå til Vivus - søg gratis

God service og Trustpilot score

Der er ingen tvivl om at servicen generelt er i top hos Vivus, hvilket deres Trustpilot score bekræfter. Her har de i skrivende stund en score på 9.3 ud af 3.246 anmeldelser, hvilket er ganske imponerende.

Anmeldelserne understreger at de er en oplagt og billig mulighed, hvis du har kortvarige pengeproblemer. Det kan være fordi lønnen er forsinket, det er sidst på måneden, eller du mangler penge til en regning.

Vores eget kendskab og erfaringer med Vivus er ikke anderledes. De er en serviceminded udbyder som fungerer hurtigt og effektivt. En god del af deres medarbejdere arbejder med support og kundeservice, hvilket typisk giver en god og hurtig behandlingstid. Ifølge hjemmesiden er ventetiden på kundeservice 12 sekunder.

Om Vivus

Adresse: Vesterbrogade 1L, 4. sal, 1620 København V

CVR: 32557864

Mail: info@vivus.dk

Brug for større pengebeløb?

Hvis du har brug for større lån, kan vi anbefale dig at læse vores anmeldelse af Santander Consumer Bank eller Bank Norwegian. På Prisas.dk kan du hurtigt få overblik over hvor du kan søge forbrugslån på 25.000 kr., 50.000 kr. eller hvilke lånebeløb der nu matcher dine behov som kunde.