PRISAS fortsætter vores serie af anmeldelser, hvor vi giver dig et nærmere indblik i udbyderne online. I denne omgang er vi kommet til vores Santander Bank anmeldelse.

Få et godt indblik i Santander Consumer Bank, deres lån og finansielle produkter her.

Hvad kan de tilbyde?

Lad os starte med alt det mest interessante for dig som låner, nemlig hvad de kan tilbyde dig om muligheder. Så her får du alle de mest centrale informationer:

  • Lånebeløb fra 10.000 til 350.000 kr.
  • Løbetid fra 12 til 180 måneder
  • Alderskrav på 18 år
  • RKI godkendes ikke
  • Indkomstkrav på 240.000 kr.
  • Opsparingskonto med fast rente på 0,4%

I modsætning til mange af de øvrige udbydere på markedet online, er der altså tale om en bank og det afspejler sig på flere områder. Dels kan de tilbyde dig en opsparingskonto, kreditkort og dels er deres renteniveau meget konkurrencedygtigt.

Det er gratis og 100 % uforpligtende at ansøge hos dem. De tilbyder to finansielle løsninger, alt efter hvor mange penge du behøver.

De har to forskellige løsninger, deres Privatlån op til 100.000 kr. og Privatlån Plus hvor du kan søge op til 350.000 kroner. På den måde kan de afhjælpe de fleste behov, når det kommer til finansiering.

Se hvor du ellers kan låne 100.000 her.

Erfaringer med Santander lån

Nu til vores erfaringer med Santander lån. For ét er hvad de kan tilbyde og noget andet er, hvordan det er at være kunde hos dem.

Det økonomiske

Lad os starte med et økonomiske aspekt, hvor de er blandt de prisvenlige aktører på markedet. De vil derfor være et godt sted at søge finansiering, da du har gode muligheder for at opnå fair og fornuftige låneomkostninger.

Det professionelle

Santander Consumer er en af de større banker i Danmark, med rødder fra det spanske marked. Det betyder der er en stor organisation bag banken. De er derfor mere end bare en interntebank, hvor du kan låne penge, de kan ligeledes være et godt supplement til dit eksisterende pengeinstitut.

Kundeservicen

Så langt har vores Santander erfaringer være positive, men nu til et område, hvor de har fået kritik. Deres kundeservice. Det er bestemt en af deres “svage” områder udadtil, men spørgsmålet er om det i virkeligheden er så slemt? Trustpilot scoren er på 3,5 ud af 5, baseret på 1.587 anmeldelser i skrivende stund, hvilket må siges at være middelmådigt.

Meget af utilfredsheden lader til at være dårlig service, en langsommelig proces, afviste forespørgsler og mindre gebyrer. Det bekræfter at du altid bør sætte dig grundigt ind i udbydernes lånevilkår og forhold.

Praktisk information om Santander Consumer Bank

Santander Consumer Bank

Stamholmen 149, 5. sal
2650 Hvidovre

Åbningstider: 9-16 hverdage

E-mail: privatlaan@santanderconsumer.dk
Tlf.nr.: 70219011