Prisas fortsætter vores serie af anmeldelser, hvor vi giver dig et nærmere indblik i de førende udbydere online. I denne omgang er vi kommet til vores Santander Bank anmeldelse.

Et lånefirma der er interessant på mange måder. Dels fordi de for nyligt har opkøbt GE Money Banks kreditafdeling i Norden og dels fordi de har skubbet den maksimale lånegrænse online, op til et niveau på 350.000 kroner. Læs alt om Santander lån og vores erfaringer her.

Hvad kan de tilbyde?

Lad os starte med alt det mest interessante for dig som låner, nemlig hvad de kan tilbyde dig om muligheder. Så her får du alle de mest centrale informationer:

  • Lånebeløb fra 10.000 til 350.000 kr.
  • Løbetid fra 12 til 180 måneder
  • Alderskrav på 18 år
  • RKI godkendes ikke
  • Højrentekonto fra 1,1 – 1,75 %

I modsætning til mange af de øvrige udbydere på markedet online, er der altså tale om en bank og det afspejler sig på flere områder. Dels kan de tilbyde dig en højrentekonto og dels er deres renteniveau meget konkurrencedygtigt. Bestemt blandt de billigste låneudbydere på nettet. Se mere her:

Det er gratis og 100 % uforpligtende at ansøge hos dem. De tilbyder to finansielle løsninger, alt efter hvor mange penge du behøver.

De har to forskellige løsninger, deres Privatlån op til 100.000 kr. og Privatlån Plus hvor du kan søge op til 350.000 kroner. På den måde kan de afhjælpe de fleste behov, når det kommer til finansiering.

Se hvor du ellers kan låne 100.000 her.

Erfaringer med Santander lån

Nu til vores erfaringer med Santander lån. For ét er hvad de kan tilbyde og noget andet er, hvordan det er at være kunde hos dem.

Det økonomiske

Lad os starte med et økonomiske aspekt, for her står de rigtig stærkt. Hvis du ansøger hos 3-4 udbydere online, vil Santander Bank ofte høre til top 2, målt på ÅOP. Et rigtig godt sted at søge finansiering, hvis de lave låneomkostninger er vigtigt og det er det vel for dig?

Det professionelle

Santander er en af de absolut største banker i Danmark. Ikke bare på online markedet, men som helhed. På det område er de markant større end både Ekspres Bank, Selene Finans etc.

Det fordrer en stor professionalisme og et selskab der har styr på det hele. Begynderfejl er derfor en sjældenhed hos dem.

Kundeservicen

Så langt har vores Santander lån erfaringer være positive, men nu til et område, hvor de har fået kritik. Deres kundeservice. For mange tidligere kunder har beklaget sig over en dårlig service, for meget spam og lignende problemstillinger.

Det er bestemt en af deres “svage” områder udadtil, men spørgsmålet er om det i virkeligheden er så slemt? Trustpilot er en fornuftig side, men kan hurtigt give et misvisende billede. Det er lidt tilfældet her, hvor Santander har en score på 4.3 i skrivende stund.

Misvisende fordi de ikke tager højde for en masse parametre og fordi få anmeldelser, kan give et meget negativt indtryk uden grund. For et tjek af landets lånefirmaer online vil hurtigt vise, at scoren generelt er lav. Det er med andre ord alle de dårlige oplevelser og utilfredse kunder du hører.

Prisas hæfter os mere ved deres fornuftige renteniveauer, store professionalisme og at utilfredsheden ikke har rødder i alvorlige problemstillinger som fx. dyre ekstra regninger eller tvivlsomme vilkår. Som det fx. er tilfældet med Trustbuddy, der for nylig blev sat på plads af Forbrugerombudsmanden. Det er ikke tilfældet her.

Så derfor er vores overordnede Santander Bank anmeldelse positivt stemt. Vi vil være helt trygge ved at henvise dig til dem, men uanset hvem du benytter, skal du altid sætte dig grundigt ind i deres lånevilkår og forhold.

Praktisk information om Santander Consumer Bank

  • Web: www.santanderconsumer.dk
  • Mail: privatlaan@santanderconsumer.dk
  • De har opkøbt GE Money Bank i Danmark, Sverige og Norge.
  • Kåret til Vesteuropas bedste bank i 2014 af magasinet EuroMoney.
  • De sponsorer Formel 1 teamet McLaren og derved danske Kevin Magnusson.