LEASY er et selskab med mange muligheder. De tilbyder alt fra lån til computere, hårde hvidevarer, elektronik og meget mere. En af de helt grundlæggende elementer i deres forretningskoncept er, at du kan købe på afbetaling, altså som et lån. Tilsvarende har de lige nu et kontantlån med fornuftige renter.

I denne anmeldelse har vi fokus på LEASY lån. Læs anmeldelsen inden du går i gang med ansøgningen.

LEASY Kontantlån

L’EASYs populære finansieringsprodukter er deres kontantlån og minilån. De har renter på et niveau, der er meget generelt for online markedet. Her kan du se muligheder og krav hos L’EASY:

På mange måder en smart og moderne løsning, hvor du hurtigt kan ansøge og relativ nemt få lavet et mindre lån. Hvis 10, 20 eller 50.000 kroner er nok for dig, vil de derfor være en oplagt kandidat.

Ønsker du at se dine øvrige lånemuligheder online, når du skal søge op til 150.000 kroner? Se hvor du ellers kan søge forbrugslån på 50000 her.

Hurtig låneansøgning hos LEASY

Prisas mener at en LEASY låneansøgning kan gennemføres hurtigt og uden problemer. Så længe du kan dokumentere din indkomst med årsopgørelser/lønsedler, så tager det ikke mange minutter.

Det understøttes af et ekstremt hurtigt svar. Til sidst i vores vurdering af LEASY låneansøgningen, er det værd at bemærke du kan underskrive med NemID. Det sparer alle parter for en masse bureaukratisk bøvl og besvær – ligesom du langt hurtigere vil have pengene på din konto.

Det er din kreditværdighed der vil definere om du kan blive godkendt.

Besøg L'easy og søg op til 50.000 kr.

 

Vores LEASY lån erfaringer

Vores LEASY lån anmeldelse bærer allerede præg af en række erfaringer, men Prisas.dk har ligeledes set nærmere på omtalen og vurderingerne på nettet. Alt sammen for at give dig et mere nuanceret billede.

Lad os starte med Trustpilot, som en af de førende vurderingssider. Her har de en score på 7,6 i skrivende stund, med 944 anmeldelser.

Det er vigtigt at holde sig for øje, at det er anmeldelser af hele Leasy.dk som hjemmeside og alle deres produkter. De få negative vurderinger der er lavet, omhandler ofte deres låneprodukt. Primært tilknyttet til de betingelser og vilkår, diverse forbrugere er utilfredse med.

Så lad det være et vigtigt budskab om, at du ALTID skal sætte dig grundigt ind i låneaftalen, inden den underskrives. 

De øvrige anmeldelser er generelt positive på nettet. Der er mange meninger om at deres renter er for høje, men det må være en individuel vurderingssag.

Relevante informationer

LEASY A/S

Østre Stationsvej 1-5 i Odense C

Telefon: 88 88 88 88

Mail: leasy@leasy.dk

L’easy blev grundlagt i midten af 1980’erne af Niels Thorborg.