En af de vigtige parametre for lånefirmaerne er, at man har en fast indtægt, da det er deres sikkerhed for at pengene kan tilbagebetales.

Ønsker du at låne uden fast job, vil det derfor stille større krav til din økonomi og at du ikke har gæld i forvejen. Det kan ligeledes være, at du er freelancer og ikke er fast tilknyttet på en arbejdsplads.

På Prisas er vi med til at forbedre dine lånemuligheder og give dig gode råd. Det er svært at få godkendt et lån uden fast job og indtægt, men søg hos flere låneudbydere for at styrke dine muligheder. Det giver dig bedre chancer for at én af dem returnerer, med et positivt svar.

At låne penge som arbejdsløs

Arbejdsløse er ikke i høj kurs hos låneudbyderne, men det er muligt at blive godkendt til et lån. For selvom du er arbejdsløs, kan du sagtens have en indtægt fra fx. kontanthjælp eller dagpenge. Det er kun få udbydere der har et fast krav om arbejde eller minimumsindtægt. Det har Santander Consumer Bank og Bank Norwegian. Resten vil være åben for din ansøgning.

Kom i gang med at søge lån til arbejdsløse via knappen. Vi anbefaler du udfylder mindst 2-3 uforpligtende ansøgninger.

Find det bedste lån online

Finanskrisen har desværre medført, at mange har mistet deres job og man kan godt have en sund privatøkonomi, selvom man ikke har et arbejde.

Så at du er arbejdsløs behøver ikke betyde, at du ikke kan låne penge. Det kan aldrig skade at ansøge, da det er helt uforpligtende. Du kan altid afvise dem hvis de ikke opfylder dine behov.

Råd til at komme i arbejde

Der er mange metoder til at komme i arbejde og det vigtigste er, at du gør en helhjertet indsats. Prisas vil råde dig til at forsøge følgende:

  • Oprette profiler på diverse jobportaler
  • Få rådgivning til at optimere dit CV
  • Besøg relevante virksomheder og institutioner for at tilbyde din arbejdskraft
  • Gør brug af arbejdsformidlingen Jobnet

Der er al mulig grund til at gøre brug af den hjælp du kan få hos Jobnet. De kan hjælpe dig på en lang række områder og du kan se alle mulighederne ved at besøge Jobnet.dk.

Opsummering

Opsummerende skal det siges, at så længe du får dagpenge eller kontanthjælp, vil dine lånemuligheder online være fornuftige. Det handler blot om at udvælge de rette udbydere, som ikke har store krav til din faste indkomst. Her kan du med fordel bruge sammenligningsoversigten på PRISAS, til at identificere de steder du bør ansøge.