Har du brug for lån til et nyt badeværelse? Du kan søge op til 500.000 kr. hos online bankerne, der har lave renter og som er blevet et godt alternativ til pengeinstitutterne. Sammenlign dine muligheder og ansøg for at se, hvilken renten de kan tilbyde dig. 

Finansiering af badeværelse

Ansøg gratis og uforpligtende.

 

Online lån til badeværelset

Det er svært at sætte en pris på et nyt badeværelse. Det vil i høj grad afhænge af størrelsen på rummet og af, hvor meget der skal laves. Skal du blot lægge nye fliser, male og pifte rummet op, så kan du nøjes med et par tusinde kroner. Men skal du have lavet VVS-arbejde, lægge nyt gulv eller andre mere krævende projekter, så kan man godt regne med, at regningerne løber op.

Med et online lån kan du søge alt mellem 500 og 500.000 kr, og derfor er der også rig mulighed for at vælge et beløb, som passer dig og dine behov. Groft sagt kan man sige, at jo mindre, du skal låne, desto flere muligheder har du.

Der findes nemlig langt flere selskaber, som kan tilbyde 10-15.000 kr end 150.000 kr. Dog vil et lån til nyt badeværelse normalt ikke løbe op i over 100.000 kr, og derfor har du masser af muligheder for at låne penge til et sådan projekt.

Du kan hurtigt og enkelt søge om lån til nyt badeværelse og inventar online. Du er fri til at indhente tilbud og afsøge markedet, hvorefter du kan vurdere om renten er tilfredsstillende. En unik mulighed for den almene forbruger, med brug for flere penge på kontoen.

For uprøvede danskere, foregår ansøgningsprocessen ved at du indtaster dine oplysninger, hvorefter du modtager svar retur kort tid efter. Er du blevet godkendt, kan du tjekke låneaftalen og dens vilkår. Hvorefter der underskrives med din digitale signatur.

Finansiering af nyt badeværelsestilbehørLån til alt fra armaturer, badeværelsesmøbler og nyt toilet

Du kan søge finansiering af nyt badeværelsestilbehør via Prisas.dk, hvor du altid kan sammenligne og søge hos online udbyderne. Lån penge til armaturer, toilet & badeværelsesmøbler via oversigten.

En af de unikke egenskaber ved online udbyderne er, at du reelt ikke kommer i samtale med dem og heller ikke skal besvare en masse spørgsmål. Du skal blot udfylde felterne i ansøgningsformularen. De ved med andre ord ikke hvad du vil bruge pengene på – det er nemlig underordnet for dem.

Du kan derfor søge lån til alt fra armaturer, badeværelsesmøbler eller nyt toilet. Valget er dit og formålet påvirker ikke den tilbudte rente. Det er dine personlige forhold og indtægt, der har den største indvirkning på hvilken rente du opnår.

Vi anbefaler dog altid, er du er meget prisbevidst når du låner penge til at finansiere dit køb. Uanset hvad det drejer sig om. Når du ikke kan finansiere det af egen lomme, er der ekstra god grund til at være varsom og prisfokuseret. Der findes mange forhandlere og der er altid nogle som tilbyder dig mere for pengene.

Sammenlign udbydere og spar penge

Dette råd gælder egentlig både for dit lån til nyt badeværelse og for de firmaer, som skal hjælpe dig med selve projektet. Du bør sammenligne de forskellige VVS-virksomheder, badbutikker og lignende for at se, hvem der kan give dig de bedste tilbud. Hos nogle kan du få et samlet tilbud for hele projektet, men du kan også vælge at bruge forskellige selskaber til forskellige dele af projektet.

Du skal også sammenligne de online banker, når du skal finde det billigste lån til nyt badeværelse. Indhent derfor altid flere tilbud ved at indsende ansøgninger til forskellige selskaber.

Det er gratis og uforpligtende at ansøge, og det giver dig en stor fordel som forbruger. På den måde kan du nemlig sammenligne renten på de forskellige tilbud og vælge det, som er billigst for dig. Her kan du se på ÅOP for at få en hurtig idé om, hvilket tilbud der har de laveste omkostninger.

Læg et budget, inden du går i gang

For at vide, hvor meget du har behov for at låne, så er det nødvendigt at lægge et budget for projektet. Du kan skrive de forskellige projekter ned og finde en estimeret pris på disse. Det kan fx være prisen for et nyt toilet, fliser og maling. Jo mere præcist dit budget er, jo bedre stillet er du, når du skal finde et forbrugslån til badeværelse.

Det kan ligeledes være du regner med at lånet skal finansiere nye badeværelsesmøbler, hvor det så bør indregnes i ligningen.

Du skal også have en idé om, hvor meget du har råd til at nedbetale hver måned. Det koster nemlig penge at låne penge, og du skal både betale afdrag og renter hver måned. Læg et budget for at kunne få en afbetalingsplan, som passer til dig og din økonomi.

Hvad koster et nyt badeværelse?

Badeværelset er et andet rum, hvor prisen hurtigt kan få ben at gå på. Igen er det vigtigt at badets størrelse for øje, for der er stor forskel på om det er 5 eller 10 kvadratmeter. Det har meget at sige om der skal udskiftes fliser og renoveres i bunden, eller blot udskiftes toilet, badelementer og/eller vaskemaskine.

Én af grundene til at badeværelser generelt er dyre pr. kvadratmeter, er på grund af de materialer der bruges, de lovkrav der skal opfyldes og ikke mindst de håndværkere der skal hjælpe dig undervejs. I et nyt køkken kan det være tilstrækkeligt med en dygtig tømrer.

På badeværelset kan du risikere både at få brug for tømrere, murere og vvs’ere. Jo flere fagfolk der skal ind over, jo mere ryger prisen i vejret. Det er svært at give et godt bud på hvad et nyt badeværelse koster, uden at kende udgangspunktet, men de fleste vil koste mellem 25.000 og 80.000 kroner. Men kan sagtens være både billigere og dyrere.

Skulle du få brug for finansiering af badeværelse, er der flere veje at gå. Du bør overveje hvor meget du ønsker at gå på kompromis undervejs, for ofte er det en mangeårig investering. Så 5.000 kr. fra eller til, bør ikke gøre den store forskel i det store billede. Du kan altid nemt sammenligne og søge online lån til nyt badeværelse via PRISAS.

En investering i boligen

Det er vigtigt at huske på, at hvis du køber dyrt ind til boligens rum, vil det typisk bidrage til en højere boligværdi. Specielt hvis der er tale om håndgribelige ting som toilet og armaturer. Det samme vil gøre sig gældende, hvis du har lavet et nyt køkken.

Selvom det aldrig er optimalt at låne penge, bør du se det hele som en investering i boligen. Det er på ingen måde penge ud af vinduet. Vi mener faktisk at penge til forbedringer i hjemmet, hører til blandt de gode formål bag forbrugslån.