MøblerHar du brug for et lån til nye møbler? Så er du langt fra den eneste, for hvis der skal indrettes et helt rum, kan det hurtigt koste mange tusinde kroner. Selv en ny seng eller sofa kan koste på den anden side af 10.000 kroner, hvis kvaliteten skal være god.

Møbler er en vigtig del af hjemmet og et sted hvor vi tilbringer rigtig mange timer. Det er derfor vigtigt at du får valgt præcis de møbler, der falder i din smag og som matcher dine behov.

Prisas ser nærmere på dine muligheder for at låne penge til møbler. Du kan nemt, gratis og uforpligtende søge på nettet via vores oversigt. 

 

Hvor kan jeg låne penge til møbler?

Lad os starte med at slå fast hvilke finansieringskilder du kan benytte dig af. Det er vigtige at kende til, når du skal finde den optimale løsning. Online udbyderne er ikke din eneste mulighed. Der er tale om banken, lånefirmaerne online og udvalgte møbelforhandlere. Ud fra hver enkel, har vi givet dig vores personlige anbefaling.

Banken

  • Kontakt din bankrådgiver om mulighederne for et møbellån.

Lånefirmaerne online

  • Få overblikket på PRISAS her. Det er gratis og uforpligtende at ansøge hos udbyderne.

Forhandleren

  • Mange forhandlere tilbyder finansiering, men langt fra under samme vilkår. IDEmøbler og ILVA har attraktive lånevilkår.

Indhent tilbud og gør fodarbejdet ordentligt

Når du skal optage et lån vil alle udbydere tilbyde dig forskellige renter, gebyrer og vilkår. Du bør derfor være omhyggelig, særligt når du skal låne mange penge til møbler.

Så indhent flere tilbud og vær ikke bange for både at snakke med banken og udfylde et par ansøgninger online. Ingen af delene koster mere end din tid. I sidste ende vil det bare give dig det bedste udgangspunkt og indblik i dine muligheder.

Kun derved kan du være sikker på at have fundet den perfekte finansieringsløsning.

Et velkendt scenarie

Hos møbelforhandlerne kan du ofte låne gebyr- og rentefrit, men ikke altid så store beløb. Det betyder at flere scenarier kan udspilles sig. Ét kunne være at banken har sagt NEJ og forhandleren kun kan låne dig 10.000 kroner til møbler.

Hvis dit pengebehov er på 25.000 kroner er det ikke tilstrækkeligt. Her kan du vælge at ansøge om de resterende 15.000 kroner online hos diverse udbydere. På den led får du skabt den billigst mulige løsning, alt sammen fordi du har gjort forarbejdet ordentligt.

Forhandlerne er en god mulighed, men dem der tilbyder dig rente og gebyrfrihed, har ofte en lav beløbsgrænse. Det kan derfor blive aktuelt at kombinere flere finansieringsløsninger med hinanden.

Nye møbler kan pynte i ethvert hjem

Der er ingen tvivl om at nyt møbler kan pynte i ethvert hjem. Sofaen er en af de største møbler i stuen, de fleste steder, hvorfor den altid er synlig for både dig selv og dine besøgende. Dertil kommer de mange timer du tilbringer i den dagligt, ugentligt og hvert år. Har du prøvet at tælle sammen?

Du må aldrig undervurdere betydningen af en god sofa eller seng, da du tilbringer rigtig mange timer i dem dagligt, så de har ikke kun en indflydelse på din daglige komfort. De kan ligeledes sikre at din krop bliver aflastet på korrekt vis. Hvem hader ikke at sove dårligt? Hvem hader ikke at sidde i en dårlig sofa? Vi kender det vist alle sammen, så derfor kan denne type nye møbler være en rigtig god investering.

Når vi skriver at nye møbler kan pynte i hjemmet, flytter vi nu fokusset til deres design og udseende. For her kan der også være store forskelle. I Danmark er der mange familier som ikke får udskiftet møblerne i tide, det kan være spisebordet & stolene, sofaen eller noget helt tredje. Det kan være du har særlige minder og følelser forbundet med dem, eller bare ikke har pengene.

For der er ingen tvivl om det kan koste mange penge at købe ny sofa, spisebord eller hvad du mangler. Af den grund er det godt du har flere muligheder for at låne penge til møbler. Det bør give dig gode chancer for at finde en løsning, der passer til dig og dine behov. Vælger du at optage online lån til nye møbler, kan du tilmed have pengene hurtigt og have fornyet stuen inden for 5 dage.

Møblernes betydning for udtrykket

Vi kender alle sammen hvordan det er at have en gammel trøje på, en kjole eller skjorte vi ikke føler os helt veltilpas i. Det er ikke rart og det kan endda påvirke en. Det er ikke meget anderledes med møblerne i hjemmet. For selvom du ikke tager dem på, skal de fortsat kunne fremvises med stolthed og uden du krummer tæer, hver gang du får gæster.

Der er ingen tvivl om at møblernes betydning for rummets (ofte stuens) udtryk er enormt. Det er en af de primære blikfang og det er ikke forbi man lige kan skjule en grim sofa, eller nedslidte spisebordstole. Det kan godt være du mangler penge til købet, men med finansiering af møbler kan det hurtigt blive muligt. Så længe du kan opnå en fornuftig rente, kan det sagtens være en god idé, da det kan løfte indretningen i dit hjem. Og så er det ting vi ofte har glæde af flere gange dagligt.