Det danske vejr er desværre ikke altid til at regne med, og derfor er det svært at forudsige, om det bliver koldt eller varmt, regnvejr eller sol, når du skal holde din næste havefest. Derfor vælger mange at opstille et partytelt til formålet, så de er sikre på at gæsterne kan sidde lunt og i tørvejr.

Hvis du skal bruge et havetelt til din næste fest men ikke helt har den nødvendige økonomi til det, så er der mulighed for at låne penge til køb af partytelt.

Brug for penge til nyt havetelt?

Er fødselsdagen planlagt med udendørs fejring og masser af gæster, og så melder vejrudsigten pludselig regnvejr hele dagen? Eller har du været i gang med at sætte op til den næste havefest, men opdager så pludselig at det gamle partytelt i kælderen er blevet væk eller et gået i stykker?

Så har du brug for et nyt havetelt her og nu. Men det koster selvfølgelig og det er ikke altid sikkert at kontoen slår til. Hos online udbydere af forbrugslån kan du nemlig låne mellem 5.000 og flere hundrede tusinde kroner i løbet af relativt kort tid. Det er noget nemmere at blive godkendt hos disse, end i banken. Processen er tilmed hurtig og ligetil.

Omvendt vil banken generelt kunne tilbyde dig lavere renter, ligesom finansiering hos teltforhandleren bør overvejes som en mulighed. Der er dog ingen tvivl om at du på få dage kan låne penge til dit nye havetelt online.

Du kan altid sammenligne lån online via Prisas.dk.

Husk at bruge lidt tid på forarbejdet alligevel. Ved at undersøge markedet og sammenligne de forskellige udbydere og tilbud kan du nemlig finde frem til det bedste og det billigste forbrugslån. Og på den måde kan du i sidste ende faktisk spare rigtig mange penge.

Priser på partytelte

Prisen på et partytelt varierer meget alt efter størrelse, kvalitet, mærke osv. De mest simple typer som pavilloner kan fås helt ned til omkring 1.000 kr.. Her kan du få havepavilloner med tag men uden sidevægge, eller i nogle tilfælde meget simple telte med både sidevægge og tag.

Er du på udkig efter noget mere stabilt, som skal kunne stå i alt slags vind og vejr og bruges af flere omgange, så skal du i stedet gå efter de komplette partytelte. Disse ligger gerne mellem 3.000 og helt op mod 10.000 kr. afhængig af, hvilken størrelse og kvalitet, du har behov for.

Du kan med fordel forhøre dig hos flere forhandlere, for at se hvem der kan tilbyde dig den bedste pris og rabat på dit teltkøb. Der kan godt være nogle hundrede kroner at spare.