Julen er en fantastisk tid, hvor man tilbringer tid med ens nærmeste, har hygge i familien og spiser god mad hver dag. Det kan bare blive rigtigt dyrt at holde jul, for det er en periode hvor man har mange ekstra udgifter.

Det betyder at dit normale månedsbudget bliver presset mere end du er vant til. Mange danskere har derfor behov for at tage et lån til julen eller julegaver til de søde børn.

Låneudbyderne på nettet vil ofte være de nemmeste at søge hos, da de ikke stiller samme krav til formålet. Prisas.dk har set nærmere på dine lånemuligheder og hjælper dig godt i gang hos de førende udbydere online. Ansøg gratis og uforpligtende via vores oversigt. 

Børnene er de sidste vi ønsker at skuffe. Uanset hvad du skal bruge pengene til, kan et julelån være en oplagt løsning, hvis du har pengeproblemer. Du har gode muligheder for at søge lån til jul og dine julegaver online, hvor udvalget er bredt og godt.

 

Lån penge til jul og gaver online

Lån penge til julegaver og julen på nettet, hvis du har brug for flere penge mellem hænderne. Svaret i banken vil ofte være det samme; NEJ. I hvert fald for de flestes vedkommende.

Anderledes nemt er det på nettet, hvor det er din alder og indkomst der er i fokus, mens formålet er mindre afgørende. Så længe du er 18 år, ikke står i RKI og har en fornuftig indkomst, så kan du faktisk ansøge hos de fleste udbydere online.

Hos disse kan du låne fra 100 til 350.000 kroner. Så der bør være matchende behov for enhver. Prisas.dk gør dig klogere på mulighederne ud fra dine behov. Vi forsøger at hjælpe alle danskere med at få lavet det bedste lån online. Husk altid at ansøge flere steder og sammenligne ÅOP, da det er forudsætningen for at opnå de laveste omkostninger.

Spar penge i julen

Det er klart, at julelån kun bliver aktuelle fordi december er den dyreste måned på hele året. Sådan er det i hvert fald for rigtig mange familier. Vi har derfor analyseret og set nærmere på, hvor der kan spares penge, uden at gå på kompromis med traditioner og den fantastiske julehygge.

Her er hvad vi er kommet frem til:

1. Sammenlign dig til lavere priser på julegaverne

Julegaver er ofte den helt store udgiftspost og du bør derfor gøre hvad du kan, for at spare penge på området. Det bedste råd vi kan give dig er, at sammenligne dig til de laveste priser.

Det vil ofte betyde at du skal handle på nettet, hvor priserne generelt er lavest. Kan der spares 500 eller 1.000 kroner på den front, vil det vel være tiden værd?

2. Sænk gavebudgettet

Gavebudgettet er ret fast i mange danske familier og det kan være svært at være dem, der beder om at få det sænket. Mens hvis du virkelig er presset, eller du fx. ikke er den eneste, så prøv at få gavebudgettet sænket.

Kan det bare gå fra 300 til 200 kr. pr. person, så bliver det hurtigt til en pæn besparelse. Eller I kan aftale at det kun er børnene der får gaver og ikke de voksne imellem.

3. Planlæg og prioriter

Der er ingen tvivl om at planlægning og prioritering er de to nøgler til at få en billigere jul. Hvis I ikke har råd til en ferie eller et weekendophold, er der jo ingen grund til at tage afsted.

Omvendt skal der jo gaver under træet og and eller flæskesteg på bordet. Så planlæg alle de indkøb du laver i løbet af julen, for at udnytte tilbud og rabatter.

Køb gerne det du kan i november, så det ikke er din decemberløn, der skal bære hele læsset. En fordeling over 1,5-2 måneder, vil gøre det langt nemmere at komme igennem december.