Skal du flytte i en ny bolig, eller måske ligefrem flytte hjemmefra og dermed i en ny bolig for første gang? Som ung er det de færreste som har haft mulighed for at spare sammen til et indskud, som skal betales ved indgåelse af en lejekontrakt, uanset om der er tale om hus eller lejlighed. Derfor har mange brug for lån til indskud eller depositum.

Som ung og måske studerende har få en stor indtægt og så kan det være svært at finde en bank eller udbyder af lån, som er villig til at låne til indskud eller depositum. Ofte fordi låntager ikke kan stille nogen form for sikkerhed for lånet, og derfor oplever mange at det kan være noget af en udfordring.

Kan jeg låne til indskud i lejligheden?

Det er naturligvis ikke umuligt at låne til indskud eller depositum. Markedet for internetlån er i markant vækst, og flere udbydere af de såkaldte ekspreslån ser ofte positivt på at låne penge til indskud/depositum, så du kan flytte i lejlighed.

Når du skal låne til indskud eller depositum, og ikke kan stille nogen form for sikkerhed, så betyder det ofte, at du kan forvente en højere rente end ellers. Det betyder så i sidste ende, at du skal betale mere for lånet, men hvis du vælger en forholdsvis kort tilbagebetalingsperiode, så har det trods alt ikke den helt store betydning.

Når du ønsker at låne til at flytte i lejlighed, så brug lidt tid på at researche blandt de forskellige udbydere af denne type lån på internettet. Der kan være stor forskel på både gebyrer og rentesatser, og derfor skal du naturligvis forsøge at finde et godt og billigt lån til depositum.

Indhent gerne flere forskellige lånetilbud, således du får nogle forskellige muligheder at vurdere, og dermed kan du efterfølgende vælge det bedste. De nemmeste lån til indskud finder du ofte på internettet, men hør gerne din egen bank først, da deres rentesats vil være mere interessant for dig.

Er du studerende må du heller ikke glemme at et SU lån i 2014 er en reel mulighed for lave omkostninger og gunstige vilkår.