En husstandsmølle giver dig mange fordele, men kan være en dyr investering. For mens de billigste kan købes til cirka 30.000 kroner, vil de dyreste modeller koste over 600.000 kr. Det er penge de færreste danskere har til rådighed.

Har du brug for et lån til husstandsmølle, kan du skaffe det online. Mange udbydere kan hjælpe dig, uanset om du mangler 30.000, 50.000 eller 100.000 kr. på kontoen. Kom godt i gang her.

Online lån til husstandsvindmølle

Det er aldrig sjovt at skulle låne penge, men i tilfældet med en husstandsvindmølle, kan det faktisk give god mening. Specielt hvis du kan få et lån til en fornuftig rente. Den giver dig muligheden for at deltage i nettomålerordningen, der bedst kendes fra solceller. Så den strøm der fremstilles “for meget” bliver gemt, til senere forbrug. Samtidig kan du søge om tilskud til projektet, hvilket blot vil gøre investeringen endnu mere attraktiv for dig. Mere om de mange fordele og muligheder længere nede.

I lånemæssig sammenhæng, kan du søge alt fra 5.000 til 400.000 kroner online. Forskellen på banken og lånefirmaerne online, er at de ikke blander sig i samme grad og er markant nemmere at blive godkendt hos.

Mange danskere har oplevet at blive afvist i banken, for at måtte afsøge mulighederne andetsteds. Her er online selskaberne dit bedste alternativ.

Kom i gang med at søge lån til husstandsmølle, ved at vælge beløb i menuen.

 

Fordele ved husstandsvindmøller

Der er mange fordele ved husstandsvindmøllerne, som gør det til en smart og langsigtet investering. Vi har her valgt at fokusere på 4 af de mest centrale fordele.

Lavere el-udgifter og højere boligværdi

Først og fremmest kan du forvente lavere el-udgifter generelt. Af en eller anden grund bliver vi danskere mere opmærksomme på vores eget forbrug, når der pludselig produceres strøm selv. Dette bekræfter undersøgelser. Dertil kommer at boligen vil have en højere værdi, så rent privatøkonomisk, bør det blive en god investering for dig.

Ingen strøm går tabt

Det er ærgerligt at producere en masse strøm via husstandsmøllen, men være på arbejde, hvorfor strømmen går tabt. Sådan er det heldigvis ikke. Via nettomålerordningen overgår strømmet til det kollektive el-net, når du ikke selv forbruger det. Du har derfor “penge” i banken, til når du står i den omvendte situation.

CO2-venlig

Ja, for de miljøentusiastiske danskere vil det helt sikkert have betydning, at det er en meget CO2-venlig løsning. Møllen kan være med til at erstatte mange og mere forurenende elementer.

Tilskud

Sidst er det værd at nævne muligheden for at få tilskud til købet. Du kender sikkert til PSO ordningen? Det er i hvert fald et beløb alle danskere bliver opkrævet og som bliver anvendt til at støtte miljøvenlige og vedvarende projekter. Du har mulighed for at søge en andel af puljen, som ejer af en mølle.

Samtidig er der kommet nye tilskudsregler, der trådte i kraft tilbage d. 5. februar 2015. De løber dog kun til udgangen af 2016, men der arbejdes på en forlængelse. Alt efter hvornår du har opsat husstandsmøllen, bør du undersøge mulighederne for dig.

Video om husstandsmøller

Sådan opsætter du en husstandsvindmølle, hvis du overvejer selv at deltage i processen. Eller hvis du bare har lyst til at vide hvordan: