A-kassen og fagforeningen er vigtige enheder og samarbejdspartnere for rigtig mange danskere. De giver os den økonomiske tryghed, som vi alle har brug for på et eller andet niveau.

De sikrer dig mod fyringer og arbejdsløshed. Det er bare ikke altid at pengene stemmer og så er det bestemt ikke stedet at spare. Er det en god idé at optage lån til at betale a-kasse og fagforening? Se mere her.

Prisas.dk mener bestemt ikke du skal misligholde dine betalinger til a-kassen, da du kan ende med at ryge ud og miste din anciennitet. Du bør dog arbejde på at låne af familie og venner først, da der sjældent er brug for mange penge.

Hvor mange penge behøver du?

Det er meget forskelligt hvor mange penge man behøver. Betaler du fx. a-kassen på kvartalsvis, halvårligt eller hvordan. Jo længere periode du betaler for, desto højere bliver den enkelte regning.

Prøv at få delt regningen op i mindre bider, hvis du har økonomiske vanskeligheder. Der er stor forskel på om du betaler pr. måned, pr. kvartal eller halvårligt.

Det gør ikke den store forskel om du mangler 2.000 eller 5.000 til regningen, ved lån online. Eller om formålet er regninger, forbrug eller noget helt tredje. Online lånefirmaerne blander sig nemlig slet ikke i formålet.

Ansøg online

Du har nemlig gode muligheder for at ansøge om alt fra 1.000 til 400.000 kroner online. Så længe du han opfylde deres krav, gør dit formål ingen forskel. Nettet vil være den klart hurtigste vej til penge.

Du kan enkelt sammenligne udbydere og muligheder via www.Prisas.dk,  hvor vi forsøger at give dig overblikket. Du bør altid gå efter den laveste ÅOP, når du vil finde et billigt lån.

Alternativerne

Alternativet er at bruge af kassekreditten eller tale med din bank, men det er langt fra alle danskere der har den mulighed. Et første alternativ kan være at tale med dine venner eller familie, for at høre dem om de kan bidrage med penge i en kortere periode. Vi er bare inde på et område, de fleste danskere helst holder sig fra. Det er nemlig ikke sjovt at vise økonomisk skrøbelighed over for ens nærmeste, eller spørge dem om penge generelt.

Hvad du vælger er helt op til dig, men få betalt regningerne uanset hvad. Konsekvensen ved ikke at være medlem af a-kasse og fagforening, kan nemt blive langt større, end at få betalt de 400-500 kroner om måneden det koster.

Dagpengesatserne er trods alt en del højere end den kontanthjælp du kan forvente at få. Så hvis du ikke allerede er medlem, af uforklarlige årsager, bør du helt sikkert blive det. Specielt hvis du er under uddannelse.