Skal du låne penge til jagtgevær, kan du gøre det online. De fleste modeller koster fra 4.000 og opefter. Prisniveauet svinger meget, alt efter hvilket gevær du ønsker, men de kan snildt koste 10-20.000 kr. Det kræver at du har pengepungen i orden.

Hvis du mangler penge til din jagt, kan du søge finansiering af gevær og jagtudstyr på nettet. Firmaerne blander sig ikke i formålet, så du kan låne til præcis det du vil købe. 

Finansiering af gevær & jagtudstyr

Hvis du søger et lån til at finansiere dit nye jagtgevær, kan det være en hård opgave at overbevise banken. Deres forbrugslån er eftertragtede, men svære at blive godkendt til.

Online er mulighederne anderledes gode og mange. Her kan du søge alt fra 3.000 til 50.000 kroner, som vil være nok til at du kan købe dit foretrukne gevær.

Lån penge til jagtgevær via Prisas.dk og vores oversigter, der giver dig overblikket.

Gå til denne 50.000 kroners oversigt for at komme i gang. Du kan selv vælge hvilke lånebeløb du vil ansøge om. Alternativt kan du finde et passende pengebeløb i højre sidebar, for et specifikt indblik i dine muligheder.

Gode råd til at vælge jagtgevær

Ét er at skaffe lånet til nyt jagtgevær og dertilhørende udstyr. Noget andet er at få valgt den helt rigtige model. Hvis du ikke er kommet dertil endnu, bør du gøre det som det første. Ellers kan du ikke vide præcis hvilket lånebehov du har.

Vi kommer her med vores bedste råd til at vælge jagtgevær. Gør brug af dem hvis du har lyst:

  • Start med at fastlæg budgettet.
  • Undersøg markedet og afprøv flere modeller.
  • Hav formålet i sigte – hvad skal der skydes efter?
  • Geværet skal afprøves på skydebane før køb.
  • Brugt kan give dig mere for pengene – men vær forsigtig!

Det er særligt vigtigt at du hurtigt får fastlagt budgettet og klarlagt, hvilke dyr der skal skydes efter. Det vil nemlig have en indflydelse på hvilke modeller du bør kigge på.

Samtidig er brugtkøb altid en god mulighed for at spare penge og få meget værdi for pengene. Du skal bare være forsigtig og have forstand på våben, da der ikke gælder samme garanti, som ved nykøb. Mere om den overvejelse i denne video:

Husk at overholde jagtsæsonen

Det er en selvfølge at det kræver jagttegn, for at købe og bruge geværet. Du bør derfor kende til de gældende jagttider og hvornår du må skyde efter hvad.

Du bør altid overholde jagtsæsonen og lovens regler, af hensyn til dyrelivet og eventuelle beboere i området. Også selvom du har meget lyst til at komme ud og afprøve dit nye jagtgevær.

Hvis du gerne vil have genopfriske hvornår sæsonen ligger, alt efter dyreart, kan du tjekke gældende jagttider hos Danmarks Jægerforbund.